Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

 6194101 

Τα 42 ονόματα που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές παρουσιάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (19/4/24), στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»….

Εκτός από τους 35 που είχαν ήδη ανακοινωθεί, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές που παρουσιάστηκε στον Ελληνικό Κόσμο, περιλαμβάνει τους νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά αλλά και πέντε ακόμα υποψηφίους οι οποίοι είναι της επιλογής του Στέφανου Κασσελάκη. Πρόκειται για τη Μέλπω Λεκατσά, Συνταξιούχο Φαρμακοποιό τη Δέσποινα Σίνου, Επίκουρη Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου, αναπληρώτρια Κοσμήτορα Σχολής Νομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord, τη Βιολέτα Κόρδατζη, Μηχανικό μηχανολογικού σχεδιασμού, τον Βασίλη Παπαλαζάρου, Μεταδιδακτορικό Ερευνητή – Βιολόγο και τη Λυδία Βενέρη Δικηγόρο, διεθνολόγο, Υποψήφια Διδάκτορα Διεθνούς Δικαίου.

Ακολουθούν τα ονόματα των 35 υποψηφίων κατ’ αλφαβητική σειρά και ανα περιφέρεια:

Έγινε ο πρώτος (τρίτος πανελλαδικά) γάμος ομόφυλου ζευγαριού στο Λουτράκι .

Ομόφυλα ζευγάρια: Έγινε ο πρώτος γάμος στο Λουτράκι – Ο τρίτος πανελλαδικά 

Τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού τέλεσε σήμερα Παρασκευή (19.04.2024) ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης και έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ο γάμος που τελέστηκε σήμερα στο Λουτράκι είναι ο τρίτος πανελλαδικά. 

Η τελετή ήταν σεμνή και φάνηκε ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου τον αγκάλιασε με ευαισθησία.

Με Βέφα Αλεξιάδου, Εύη Βατίδου και Αγγελική Ηλιάδη το Ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ.

  

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ανακοίνωσε τους 42 υποψήφιους Ευρωβουλευτές που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο “ρήξης και ανατροπής του κόμματος” ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Φίλιππος Καμπούρης δήλωσε για το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές: 

«Ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που εγκληματούν εις βάρος όλων εμάς των Ελλήνων! Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για Ελλάδα, Θρησκεία και οικογένεια! Σας θέλουμε μαζί μας για την Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες».

Το ψηφοδέλτιου του ΛΑ.Ο.Σ. για τις Ευρωεκλογές