Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΑΕΚ-Άρης 2-0: Στην κορυφή με δώρο γενεθλίων από τον Πόνσε

 https://www.fosonline.gr/media/news/2024/04/14/297871/main/aek.jpg 

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε 2-0 τον Άρη με δύο γκολ από τον Έκι Πόνσε που της έκανε το καλύτερο δώρο για τα 100 χρόνια της.  Στην κορυφή της Super League θα βρίσκεται η ΑΕΚ στο τέλος του Σαββατοκύριακου που γιόρτασε τα 100 χρόνια της Ιστορίας της. Η Ένωση επικράτησε με 2-0 του Άρη εντός έδρας για την 5η αγωνιστική των Play Offs με δύο γκολ του Έκι Πόνσε και προσπέρασε τον ΠΑΟΚ που έχει ένα ματς λιγότερο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

 Γιάννης Φέρτης: Δίνει τη μάχη του με το Αλτσχάιμερ ο γνωστός ηθοποιός – Συγκινεί το μήνυμα της Κάκιας Ιγερινού

Ο Γιάννης Φέρτης πέθανε σήμερα Κυριακή, σε ηλικία 86 ετών, όπως έγινε γνωστό από την οικογένειά του.

Την είδηση του θανάτου του, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πριν από λίγο η αγαπημένη φίλη Μαρίνα Ψάλτη με ενημέρωσε για το θλιβερό νέο της αποχώρησης από την ζωή του μοναδικού συντρόφου της, του σπουδαίου μας θεατρανθρώπου, φάρου πολιτισμού και ανθρωπιάς του αγαπημένου φίλου μας Γιάννη Φέρτη που για 65 χρόνια υπηρέτησε το θέατρο μας, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση μας μέσα από αμέτρητους υπέροχους ρόλους και μάγεψε το ελληνικό κοινό και τις καρδιές μας.Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο αλλά η αύρα του ταλέντου του και της ψυχής του θα μείνουν σαν οδηγοί για όλους μας.. Είχα την τύχη να τον θαυμάζω από παιδί όταν τον παρακολουθουσα στις ταινίες του κ στο Θέατρο με την υπέροχη τότε σύντροφο του Ξενια Καλογεροπουλου( 3 φορές τους είχα δει στις "Πεταλούδες είναι ελευθερες") , είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του στις αρχές της καριέρας μου το 80 σε ένα από τα πρώτα μου σηριαλ στους "Aθλιους των Αθηνών" του Κονδυλάκη κι από τότε με τίμησε με μια υπέροχη φιλία μαζί με την τότε σύντροφο του Μιμή Ντενίση , και μέχρι τώρα μαζί με την μοναδική Μαρίνα Ψάλτη μας έδεσε μια ειλικρινής αγάπη.Κουραγιο Μαρίνα μου κ μπράβο που στάθηκες πλάι στις δύσκολες στιγμές του Γιάννη μας. Όλο το Ελληνικό θέατρο πενθεί για τον χαμό του σπουδαίου μας ηθοποιού. Αντί στεφάνων σύμφωνα με επιθυμία του, όσοι θελήσουν να ενισχύσουν το έργο κ τους σκοπούς του Ταμείου Αλληλοβοηθειας του Σωματειου Ελλήνων ηθοποιων (ΤΑΣΕΗ). Ο Γιάννης πάντα νοιαζόταν για τους συναδέλφους του με κάθε τρόπο. Θα υπάρξει ενημέρωση για ώρα κ μέρα της εξοδιου ακολουθίας που θα γίνει στο Α κοιμητήριο της Αθηνας. Καλό ταξίδι πολυτάλαντε αγαπημένε μας"

Παναθηναϊκός- Λαμία 3-1: Συνεχίζει να … ονειρεύεται

https://www.fosonline.gr/media/news/2024/04/14/297832/main/bernar.jpg 

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή με τον Μπερνάρ μεγάλο πρωταγωνιστή και επικράτησε με σκορ 3-1 της Λαμίας στη Λεωφόρο και συνεχίζει  να … ονειρεύεται ακόμα και τίτλο.

Οι «πράσινοι» με τον βραζιλιάνο εξτρέμ να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι μπόρεσαν να αλλάξουν τη μοίρα τους και όχι μόνο να ισοφαρίσουν το γκολ του Σλίβκα, αλλά και να πάρουν μια πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα και υποχρεώθηκαν πολύ γρήγορα σε… ρόλο δεύτερο.

Super League 2: Νίκες για Καλλιθέα, Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ Β '

 https://www.fosonline.gr/media/news/2024/04/14/297822/main/kallithea_kalamata.jpg

 Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων στην 5η αγωνιστική της Super League 2. Η Καλλιθέα νίκησε στην Καλαμάτα (0-1), ο Λεβαδειακός στα Σπάτα την ΑΕΚ Β’ (0-2) και αμφότεροι οδηγούν στην κούρσα προς τα μεγάλα σαλόνια.

Αντίθετα, ο Ιωνικός έμεινε ακόμα πιο πίσω στον νότιο όμιλο, έπειτα από την ισοπαλία που παραχώρησε στη Νεάπολη στην αξιόμαχη Ηλιούπολη (2-2). Σπουδαίο τρίποντο στη μάχη για την παραμονή στον βόρειο όμιλο πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β’ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (2-0), αλλά και ο Ηρακλής στη Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό (0-1). 

Β΄ Κορινθίας ( 27η αγωνιστική): Νίκες εντός έδρας για την τετράδα κορυφής.

 https://www.loutraki365.gr/sites/default/files/olympiakos_loytrakioy_2.png

Με την 27η αγωνιστική συνεχίστηκε  σήμερα Κυριακή 14/4/24 το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας

 Μία αγωνιστική που βρίσκει την τέσσαρες   πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα , τον πρωτοπόρο   Ολυμπιακό Λουτρακίου ,την  Κόρινθο  2006, τον Σαρωνικό Γαλατακίου και τον Πανευρωστινιακό να επικρατούν, εντός έδρας, σε ενδιαφέροντες αγώνες , επί των  Εθνικού Ξυλοκερίζης ( 2-0), Ηρακλή Λεχαίου (3 -0) , Θύελλας  Κάτω Διμηνιού  ( 6 – 1 ) και Παννεμεατικού ( 5 – 0), αντίστοιχα

Στην Ορεινή Κορινθία η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Ασπρόκαμπο, και τον ΑΟ Λυκοποριάς  έληξε ισόπαλη 2 – 2, ενώ ο Αετός Κρυονερίου  επικράτησε με 3 – 1 επί της Δάφνης Εξαμιλίων.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΣ Κλένια , υπέστη στην έδρα του πανωλεθρία με το βαρύ 1 – 6 από τον Πανκαμαριακό ,  ενώ τέλος στα  Εξαμίλια  και στο ντέρμπι της ουράς ο Αστέρας Κορίνθου  επικράτησε με 3 – 1 επί της Προόδου Αγίου Βασιλείου.

27η Αγωνιστική, 

ΣΦΛ Ολυμπιακός

-

ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκέριζας 2 - 0

Α.Σ. Κόρινθος 2006

-

Ηρακλής Λεχαίου 3 - 0

Σαρωνικός Γαλατακίου

-

Θύελλα Κ. Διμηνιού 6 - 1

Πανευρωστινιακός

-

Παννεμεατικός 5 - 0

Αετός Κρυονερίου

-

Δάφνη Εξαμιλίων 3 - 1

ΠΑΣ Κλένια

-

Πανκαμαριακός 1 - 6

ΑΟ Ασπροκάμπου

-

ΑΟ Λυκοποριάς 2 - 2

Αστέρας Κορίνθου

-

Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 3 - 1

Η Βαθμολογία

Η αγωνία συνεχίζεται Κόρινθος και Παναργειακός πέρασαν νικηφόρα από Μεσολόγγι και Αίγιο

  

Με το ευρύ 4 - 1 επεβλήθη ο ΠΑΣ Κόρινθος , στο Αιτωλικό, επί της  ΑΕ Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής στη Γ΄ Εθνική , και ακολουθεί κατά πόδα τον Παναργειακό που πέρασε νικηφόρα ( 1 - 0) από το Αίγιο επί του Παναιγιαλείου.

3ος όμιλος

Αστέρας Βάρης-ΑΕΡ Αφάντου 1-0  (24΄ Ψυχογιός)
ΑΕ Μυκόνου-Εράνη Φιλιατρών 4-1  (13΄  Κέμπε , 26΄ - 45’ Πινέιρο, 73΄Παπαδόπουλος /  49΄Παπαδόπουλος )
Βύζας Μεγάρων-Ρόδος 2-2( 52΄ αυτογκόλ , 90+4 Ντιερμίσι – 26΄Δούμτσης , Μπαρμπαρούσης)
ΑΕ Μεσολογγίου-ΠΑΣ Κόρινθος 1 - 4 (56΄ Πλαστήρας πεν. / 7΄- 43΄ Παπουλής, 40΄ Μανέτας αυτογκόλ, 44΄ Κουντρουμπής)
Ερμιονίδα-Θύελλα Ραφήνας 0-3 ( 44΄ Χίσο , 58΄Ζαπατίνας,78΄Μακροδημήτρης)
Παναιγιάλειος-Παναργειακός 0-1 (26΄ Ντε Σόουζα)
Ιάλυσος-Πανελευσινιακός  2 -1 ( 45,2΄ Δωματάς πεν. , 60΄  Χατζησάββας/ 36΄ Σκέντζος)
Μαρκό-ΠΑΟ Βάρδας 1 – 0 ( 80΄ Ντόντης)
Ελλάς Σύρου-ΑΟ Πυλίου Κω (Δευτέρα 15/4 – 16:00)