Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Πελοπόννησος: Απαγόρευση χρήσης πυρός από τις 15 Απριλίου

 Πελοπόννησος: Απαγόρευση χρήσης πυρός από τις 15 Απριλίου 

Απαγόρευση χρήσης πυρός στην Πελοπόννησο, λόγω των καιρικών συνθηκών. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενημερώνει, ότι, υπάρχει αυστηρή απαγόρευση χρήσης πυρός, απ΄ τις 15 Απριλίου 2024.

Κάνει έκκληση στους πολίτες, όπως τηρήσουν τα σχετικά με την απαγόρευση, για να υπάρξει πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης δασικής, αγροτικής και οικοπεδικής πυρκαγιάς.

Η πυροσβεστική διάταξη, αναφέρει, ότι, η απαγόρευση ισχύει απ’ τις 15 Απριλίου για όλη την Περιφέρεια της Πελοποννήσου, αλλά και για τα νησιά Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο, Κύθηρα, Σπέτσες, Πόρο, Ύδρα και Μέθανα Αττικής. Το σχετικό ΦΕΚ, βγήκε στις 12 Απριλίου του 2024.

«Τύμπανα πολέμου» στη Μέση Ανατολή: Αναφορές για επίθεση του Ιράν με drones στο Ισραήλ, έκλεισε ο εναέριος χώρος στην Ιορδανία - Δραματικό διάγγελμα Νετανιάχου, «θα απαντήσουμε σε επίθεση του Ιράν»

 Ανησυχία για τη νέα κρίση στη Μέση Ανατολή – Φόβοι για γενικευμένη «ανάφλεξη» με απρόβλεπτες παγκόσμιες επιπτώσεις

Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-1: Τα «καναρίνια»… δάγκωναν!

  

Πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 μέσα στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» πήρε ο Παναιτωλικός επί της Κηφισιάς και πλέον κρατάει την τύχη του στα χέρια του για τη «μάχη» της παραμονής.

Από την άλλη πλευρά οι Κηφισιώτες μένουν προτελευταίοι στη βαθμολογία, πήγε… στράφι το «διπλό» στην Τρίπολη και συνεχίζουν να μένουν σε αγωνία για την παραμονή. 

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν ορεξάτοι το παιχνίδι, πίεσαν την άμυνα των γηπεδούχων, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 18’ με τον Ντίας και στο 20’ με τον Λομόνακο, αλλά δεν είχαν συνέχεια κυρίως διότι είχαν το μυαλό τους στα νώτα τους.

Το ίδιο και η Κηφισιά που με τον Σάντος είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 60’ και το 63’με τον Λομόνακο, που αστόχησε από πολύ καλές θέσεις μέσα στην περιοχή.