Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κασσελάκης σήκωσε το γάντι από τον Τσίπρα: Προσφεύγω στις ρίζες μου, στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε

kasselakis-omilia-arthrou 

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώνοντας άμεσα το γάντι από τον Αλέξη Τσίπρα και ανοίγοντας το δρόμο για νέα προσφυγή στην κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης προανήγγειλε τετραπλές εκλογές, αφού η εκλογή προέδρου θα γίνει μαζί με τις εκλογές για τις νομαρχιακές, την κεντρική επιτροπή, τοπικά συντονιστικά. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  τόνισε ότι δεν γίνεται να είναι πρόεδρος υπό προθεσμία και ζήτησε πίστωση χρόνου, ώστε να κριθεί σκληρά στις εθνικές εκλογές. Συνέχισε, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανίδρυση, ενότητα και πρόεδρο που δεν θα αμφισβητείται- κάνοντας μάλιστα για προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον του «όπως είχε γίνει και με τον Αλέξη Τσίπρα». 

Άναψε το φυτίλι ο Τσίπρας: Ο Κασσελάκης να προσφύγει στη βάση για να ανανεώσει την εμπιστοσύνη

  

Σε κίνηση που παραπέμπει σε καθαίρεση Κασσελάκη μέσω νέων εκλογών για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε αιφνιδιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του συνεδρίου Θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πλέον στον αέρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωθεί τα πράγματα σε ένα εσωκομματικό ξεκαθάρισμα, κατηγορώντας τον νυν πρόεδρο ότι επιδιώκει μία «λευκή επιταγής τριετίας» ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, πράγμα που, όπως αναφέρει, προεξοφλεί μία εκλογική αποτυχία.