Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Κεντροαριστερά: Δεν βρήκαν «αντίπαλο του Μητσοτάκη» - Τους… βραχυκύκλωσε και η παρουσία Κασσελάκη

 kentroaristera-2-arthrou 

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 η εκδήλωση «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος; Μία συζήτηση που επείγει» που διοργλανωσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» στο θέατρο «Άλφα Ληναίος - Φωτίου» για το μέλλον της Κεντροαριστεράς με ομιλητές τον Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος εμφανίστηκε απροειδοποίητα «σαρώνοντας» επικοινωνιακά το γεγονός προκαλώντας μάλιστα έντονες αντιδράσεις από τους παρευρισκομένους, όπως χειροκροτήματα και γιουχαΐσματα. Η εμφάνιση Κασσελάκη αποτέλεσε έκπληξη καθώς κεντρικά η Κουμουνδούρου είχε προσπαθήσει τα προηγούμενα 24ωρα να υποβαθμίσει την εκδήλωση. 

Βιβλιοκρισία από τον Χρήστο Π. Μπαλόγλου του βιβλίου του Αποστόλου Ε. Παπαφωτίου Μνημειακή τοπογραφία της πρωτοβυζαντινής Κορίνθου (παλαιοχριστιανικοί ναοί).

  

Παρουσιάζεται η κριτική του βιβλίου του Αποστόλου Ε. Παπαφωτίου από τον Χρήστο Π. Μπαλόγλου στο Περιοδικό Μεσαιωνικής Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΜΟΣ, ΤΟΜΟΣ 31, 2023:

«Απόστολος Ε. Παπαφωτίου, Μνημειακή τοπογραφία της πρωτοβυζαντινής Κορίνθου (παλαιοχριστιανικοί ναοί). Κόρινθος, εκδόσεις Κατάγραμμα, 2021,406 σσ.