Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Πέθανε η τραγουδίστρια Βάσω Χατζή

 vaso_xatzi328

 Τον θάνατο της Βάσως Χατζή, τραγουδίστριας του δημοτικού και λαϊκού ρεπερτορίου έκανε γνωστό η Χαρά Βέρρα, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τη συνάδελφό της, με μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας: «Δυστυχώς τα άσχημα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα. Βάσω Χατζή, δεν θα υπάρξει πάλι τέτοια μεγάλη τραγουδίστρια! Καλό σου ταξίδι Βάσω μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…. Πριν λίγες βδομάδες τα λέγαμε στο μαγαζί που είχες έρθει! Δεν έχω λόγια… θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, στους ανθρώπους της. Σε όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια! Αναντικατάστατη».

Κυπελλο Ελλάδος: Γιούχτας – Ατρόμητος 0-1: Και τώρα η ΑΕΛ / Λεβαδειακός - Λαμία 2-1: Με ανατροπή στους «16»

Γιούχτας – Ατρόμητος 0-1: Και τώρα η ΑΕΛ   

Με γκολ του Αντρέας Κουέν στο 54ο λεπτό ο Ατρόμητος πέρασε από το Ηράκλειο. Κέρδισε 1-0 τον Γιούχτα και προκρίθηκε στη φάση των «16», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Κόλλια, ο οποίος σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των παικτών του Ατρόμητου. Μάλιστα οι Περιστεριώτες λίγο έλειψε στο φινάλε του πρώτου μέρους να δεχθούν και τέρμα με τον Τζανή.

Δολοφονία Τζον Κένεντι, 60 χρόνια μετά: Οι θεωρίες συνωμοσίας και η επίμονη αναζήτηση της αλήθειας

 Kennedy-Assassination-2 

Ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, ο 35ος και νεότερος στην ιστορία Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο χαρισματικός και εξαιρετικά δημοφιλής «JFK» δολοφονήθηκε σε κοινή θέα στις 22 Νοεμβρίου του 1963 στο Ντάλας του Τέξας. Μόλις δύο ημέρες αργότερα, ο φερόμενος ως δολοφόνος του είχε κιόλας δολοφονηθεί και ο ίδιος. Και μετά από άλλους 10 μήνες, η Επιτροπή Γουόρεν, εξέδωσε το πόρισμά της, κατόπιν εντατικής και ενδελεχούς διερεύνησης του εγκλήματος: Δεν υπήρχε καμία απολύτως αμφιβολία ότι ο εκτελεστής του JFK ήταν ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ. Όπως δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη ότι ο Όσβαλντ, ή, έστω ο Τζακ Ρούμπι, δηλαδή ο άνθρωπος που σκότωσε τον Όσβαλντ παρά την ασφυκτική αστυνομική φρούρησή του, είχαν οποιαδήποτε σχέση με οποιουδήποτε είδους συνωμοσία, κινούμενη από σκοτεινές δυνάμεις εντός ή εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Γ.Ψυχογιός: Έντονη αντίδραση των δικηγόρων της Κορινθίας απέναντι στα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                 22 /11/2023

Γ.Ψυχογιός:  Στη Βουλή οι έντονες αντιδράσεις δικηγόρων, επιστημόνων, ελεύθερων επαγγελματιών για το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Στη Βουλή φέρνει με Αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας, Γ. Ψυχογιός, την  από 16.11.2023 επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίας όπως αυτή του κοινοποιήθηκε, με την οποία διαμαρτύρονται και  επισημαίνουν τα πλείστα προβλήματα που θα προκληθούν στον δικηγορικό κλάδο και τους ελεύθερους επαγγελματίες γενικότερα, με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή.

Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής, συντασσόμαστε με τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου 
αφού με το νέο ν/σ, η φορολογική επιβάρυνση των ελεύθερων επαγγελματιών, των επιστημόνων και των
 μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα οδηγήσει μαθηματικά μεγάλο τμήμα της  μεσαίας τάξης σε βίαιη έξοδο από
την επαγγελματική τους δραστηριότητα.  

 Ακολουθεί η Αναφορά όπως κατατέθηκε: