Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Κηφισιά-Πανσερραϊκός 4-4: ΕΠΙΚΗ ανατροπή στο ματς της χρονιάς!

  

Μια απίστευτη ανατροπή πέτυχε η Κηφισιά, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 22' και με 4-2 στο 77' κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 τον Πανσερρϊκό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις για την 4η στροφή της Super League.

Ματς-διαφήμιση για το άθλημα με τον Πανσερραϊκό να μπαίνει φουριόζος, να μένει με δέκα παίκτες και την Κηφισιά να γράφει Ιστορία στις καθυστερήσεις στο παρθενικό της παιχνίδι στην Καισαριανή.

 Ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ

δυνατά στο ματς, οι παίκτες του έβγαιναν πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες και ως εκ τούτου άνοιξε νωρίς (4') το σκορ με τον Δεληγιαννίδη να σκοράρει έπειτα από ωραία ενέργεια. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν... με το πόδι στο γκάζι και στο 12' σκόραραν ξανά με τον Στάικο να πιάνει ένα πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής.  

Ο Πανσερραϊκός έδειξε να... καθαρίζει το ματς μόλις στο 22' όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Μούργου, ο Μπέργκστρομ πήδηξε ψηλότερα από τον Μποτία και νίκησε με κεφαλιά τον Κρίστινσον για το 3-0. Το ματς όμως είχε ακόμα... ψωμί αφού λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Χάγιεκ (που είχε αποβληθεί και στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα) ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Οζέγκοβιτς με τον διαιτητή Ματσούκα να τον αποβάλλει. Στην Κηφισιά αναθάρρησαν και μάλιστα στο 46' είδαν τον Ματσούκα να καταλογίζει υπέρ τους πέναλτι, το οποίο όμως πήρε πίσω έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο ματς με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού όταν ο Μποτία βρήκε με μια όμορφη κάθετη μπαλιά τον 18χρονο Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος νίκησε τον Χόβαν για το 1-3.  Οι ελπίδες για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πολλαπλασιάστηκαν στο 72' όταν ο Οζέγκοβιτς έγραψε το 2-3 με κοντινή προβολή.  Ο Πανσερραϊκός είχε άμεση απάντηση, αφού αμέσως μετά το γκολ της Κηφισιάς σκόραρε ξανά με τον Πηλέα να κάνει ένα δυνατό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μετά την κόντρα στον Μποτία.  

Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν σταματήσει εκεί, αφού στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κηφισιά σκόραρε ξανά, μειώνοντας σε 4-3 με τον Τετέϊ.

Η επική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 100ο λεπτό, όταν ο Οζέγκοβιτς έπιασε ένα γυριστό σουτ και ο Μποτιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σφραγίζοντας έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο για τους νεοφώτιστους!

 ΚΗΦΙΣΙΑ (Γ. Αναστασίου): Κρίστινσον – Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (33’ Παρράς) – Ιλίεβ (72' Ιπαλίμπο), Πέϊος (33’ Αντερέγκεν), Παπασάββας (58' Τετέϊ) – Σάντος, Μπιφουμά (33’ Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Γκαρσία): Χόβαν – Πηλέας (90'+3' Τσαγκαλίδης), Μπέργκστρομ (77' Πηλέας), Χάγιεκ, Πεταβράκης – Στάικος (68' Μορέϊρα), Ουεντραόγκο – Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός (68' Τομάς), Μούργος (46' Γκοτζαμανίδης), Άλεκσιτς (60' Μπαϊροβιτς)