Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Φιλική ισοπαλία στην Αυστρία: Ολυμπιακός – Νόρτζελαντ 1-1.

  

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στη Νόρτζελαντ, σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξεκίνησε τον Ολυμπιακό χωρίς πολλές εκπλήξεις, με βασικούς τους Χουάνγκ, Φορτούνη και τον Ελ Αραμπί στην επίθεση, αλλά στη συνέχεια έκανε πολλές δοκιμές, σε παίκτες και σχηματισμούς. 

Οι Πειραιώτες έδειξαν σε αρκετά σημεία του αγώνα την “πίεση” στην μπάλα που έχει ζητήσει ο Μαρτίνεθ και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο έφθασαν στο γκολ, με τον Μασούρα να “κλέβει” την μπάλα ψηλά και να σουτάρει, για να πάρει το “ριμπάουντ” ο Ελ Αραμπί και να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά στο 55′. Η Νόρτζελαντ είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι από το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία για ανατροπή στο δεύτερο μέρος, αστοχώντας σε κάποιες καλές στιγμές του. Κάπως έτσι, το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι τέλους στο φιλικό παιχνίδι με τους Δανούς.

Νόρτζελαντ (Τόρουπ):  Α. Χάνσεν, Βίλαντσεν, Κ. Χάνσεν, Γιένσεν-Αμπέου, Φρέσε, Τβέρσκοβ, Σβένσον, Ντιομαντέ, Μ. Χάνσεν, Ίγκβαρτσεν, Οσμάν. 

Ολυμπιακός (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης (Τζολάκης 46΄), Ροντινέι (Ανδρούτσος 78΄), Ρέτσος (Μπαγκαλιάνης 78΄), Μπα (Πέπε 89΄), Ρέαμπτσιουκ (Βρουσάι 65΄), Χουάνγκ (Καρβάλιο 46΄), Μπουχαλάκης (Ντόη 65΄), Μασούρας, Μπιέλ (Λιάτσος 65΄), Φορτούνης (Ραμόν 46΄), Ελ Αραμπί (Μπουτούτσι 78΄).