Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Στους 13 οι νεκροί στη χώρα μας – Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων

Κορωνοϊός: Στους 13 οι νεκροί στη χώρα μας - Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων
Ακόμα τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τον Κορωνοϊό στην χώρα μας ανεβάζοντας έτσι των συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα σε 13.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται  για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας μία 94χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» της Αθήνας και έναν ακόμη άνδρα στο 69 ετών στο «Αττικό».
Εχθές Παρασκευή κατέληξαν τέσσερις άνθρωποι, δύο στην Αθήνα, ένας στην Κοζάνη και μια γυναίκα στην Πάτρα. Μία υπερήλικη που είχε επιβεβαιωθεί ως κρούσμα κορωνοϊού και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο. Η γυναίκα διέμενε στην Ηλεία και είχε επαφή με τους εκδρομείς που είχαν ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, από τους οποίους της μεταδόθηκε η νόσος.
Νωρίτερα την ίδια μέρα, ένας 76χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ εξέπνευσε και ένας 80χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στην κλινική «Παμμακάριστος».  Το πρωί της Παρασκευής, ακόμη ένας συνάνθρωπος μας πέθανε από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν 87χρονο από την Δαμασκηνιά Κοζάνης, χωριό που τελεί επισήμως σε καραντίνα.