Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Όσοι εκλέγονται στη νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.



Νέα σύνθεση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα:

Ο σχολιασμός του Νίκου Μπελογιάννη στο μεσημβρινό δελτίο του Best TV, για όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, σήμερα στην Τρίπολη..


Ο σχολιασμός του Νίκου Μπελογιάννη στο μεσημβρινό δελτίο του Best TV, για όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, σήμερα στην Τρίπολη..

Πέτρος Τατούλης «Σε πολιτικό φόρουμ εξελίσσεται η Νέα Πελοπόννησος»


Τατούλης | Παραμένει στο περιφερειακό συμβούλιο, ανακοίνωσε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» θα μετατραπεί σε πολιτικό χώρο!
Την εξέλιξη της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου σε πολιτικό φόρουμ, το οποίο σε συνεργασία με άλλους φορείς της επικράτειας θα ασχοληθεί με το μέλλον της χώρας και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η δημοκρατία, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

Ντροπή η ανοίκεια στάση του Νίκου Μπελόγιαννη

Τατούλης | Παραμένει στο περιφερειακό συμβούλιο, ανακοίνωσε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» θα μετατραπεί σε πολιτικό χώρο!

Απολύτως καταδικαστέα κρίνεται για μια ακόμα φορά η συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού Best Tv και του ιδιοκτήτη του κ. Νίκου Μπελόγιαννη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

Απίστευτος καυγάς μεταξύ Νικολάκου και καναλάρχη στη Συνέντευξη Τύπου του Τατούλη-δείτε βίντεο

 protinewskorinthias.gr

Με άγρια επεισόδια σημαδεύτηκε η σημερινή πρώτη προγραμματισμένη συνέντευξη μετά τις Περιφερειακές εκλογές του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, στα ΜΜΕ της Περιφέρειας.
Πριν ξεκινήσει η Συνέντευξη τύπου η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνα Νικολάκου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του BEST tv κ. Νίκο Μπελογιάννη να αποχωρήσει.

Ο κ. Μπεκλόγιαννης αρνήθηκε και όπως ήταν φυσικό η κατάσταση ξέφυγε των

Αμυράς, Καιρίδης και Αράχωβα στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών


Εκλογές 2019: Αμυράς, Καιρίδης και Αράχωβα οι τρεις νέοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ
Τρία νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί στον χώρο τους και ήταν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία, θα δώσουν τη μάχη του σταυρού στις εθνικές εκλογές.
Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αμυράς θα είναι υποψήφιος στα Ιωάννινα, η κ. Τόνια Αράχωβα που επελέγη από το μητρώο στελεχών στην Αιτωλοακαρνανία και ο καθηγητής Δημήτρης Καιρίδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.
Και τα τρία πρόσωπα σηματοδοτούν με την υποψηφιότητα τους το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας σε ευρύτερους πολιτικούς χώρους αλλά και στην κοινωνία των πολιτών.

Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα
"Έφυγε"|  στα 51 της η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα , μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είχε τελειώσει τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.  Ήταν, όμως, η δημοσιογραφία που την κέρδισε. Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο ελεύθερο και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1989 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και

Τι είναι το ηλιακό έγκαυμα και τι προκαλεί; Πρώτες βοήθειες


 
Το ηλιακό έγκαυμα αποτελεί οξεία βλάβη του δέρματος από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Οφείλεται στην υπεριώδη ακτινοβολία ( UV- B) η οποία διαπερνά την επιδερμίδα. Η έκταση του ηλιακού εγκαύματος εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, τη διάρκεια έκθεσης στον ήλιο και την ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας.
Τα ηλιακά εγκαύματα που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και όχι από την θερμότητα (δηλαδή ηλιακά εγκαύματα παθαίνουμε και στο κρύο, στα χιόνια).
Μπορεί να κυμαίνεται από ελαφρύ μέχρι πολύ σοβαρό ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την έκθεση στον ήλιο. Το ηλιακό έγκαυμα αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για τη λεγόμενη φωτογήρανση και τον καρκίνο του δέρματος. ...................

20 εκατ. σε Δήμους για τα αδέσποτα – Προϋποθέσεις και προθεσμίες


Μία νέα Πρόσκληση του “Φιλόδημου ΙΙ” δημοσίευσε την Τρίτη ο Υπουργός Εσωτερικών, καλώντας τους Δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών να υποβάλλουν προτάσεις για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ.
Το ανώτατο ποσό χρηματοδότησης για κάθε δικαιούχο OTA ορίστηκε σε 300.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.).
Η υποβολή προτάσεων ξεκίνησε ήδη με την έκδοση της Πρόσκλησης και θα

Ευχές Συλλόγου Φροντιστών Μ.Ε. Κορινθίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις σε μαθητές και μαθήτριες




Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας εύχεται ενόψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων καλή επιτυχία σε όσους/ -ες μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις διεκδικώντας την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι επαγγελματίες φροντιστές βρίσκονται στο πλευρό όλων των μαθητών και είναι καθημερινοί αρωγοί στον αγώνα τους!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θοδωρής Βασιλακόπουλος                   Αλεξάνδρα Γκανά

Αποκατάσταση ζημιων από τις καταστροφές "Ζορμπά"στην Κορινθία με υπογραφή Πέτρου Τατούλη


https://nb.bbend.net/media/news/2019/05/05/978906/snapshot/tatoulis.jpg Τις συμβάσεις υλοποίησης σημαντικών έργων, συνολικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας υπέγραψε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019. Πρόκειται για τα έργα «Ανακατασκευή υδραυλικών αι αγροτικών υποδομών στην περιοχή Κομομπίλι της Δ.Ε. Κορινθίων», «Αποκατάσταση ζημιών μικρών τεχνικών από τις καταστροφές κυκλώνα Ζορμπά σε υδατορέματα του Δήμου Βέλου – Βόχας», «Αποκατάσταση λειτουργικότητας διώρυγας ΑΟΣΑΚ από τις καταστροφές του κυκλώνα Ζορμπά στην περιοχή Σικυωνίων» και «Αποκατάσταση λειτουργικότητας υδραυλάκων από τις καταστροφές του κυκλώνα Ζορμπά στις περιοχές του ΤΟΕΒ Βελανιδιάς και ΤΟΕΒ Ρίζας».   

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ