Μεγάλο αποδείχθηκε το κενό του Καμίλ Γκλικ στην πολωνική άμυνα, καθώς οι Σενεγαλέζοι «έπιασαν στον ύπνο» την αγχωμένη Πολωνία και επικρατώντας με 2-1 πέρασαν στην κορυφή του όγδοου ομίλου.
Σε ένα παιχνίδι που έλειπε ο ρυθμός οι Αφρικανοί ήταν αυτοί που πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 18′ έγινε η πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης όταν ο Νιάνγκ ξέφυγε από τα πλάγια, ωστόσο το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μεγάλο «νεκρό» διάστημα στο οποίο αν και οι Πολωνοί κρατούσαν την μπάλα στην κατοχή τους δεν απείλησαν την εστία του Εντιαγέ.
Ένα λάθος του Πίστσεκ στο 38′ έδωσε το δικαίωμα στον Νιάνγκ να βγάλει παράλληλη πάσα στο ύψος της περιοχής, ο Γκουεγέ έπιασε το σουτ και μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σέσνι.
Με την επανέναρξη λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν οι Πολωνοί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 51′. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου εκτέλεσε ένα φάουλ από ιδανικό σημείο, ωστόσο ο Εντιαγέ απέκρουσε εντυπωσιακά.
Δύο λεπτά αργότερα η Σενεγάλη άγγιξε το 0-2, αλλά ο μανέ δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής.
Η αμυντική λειτουργία των «ερυθρολεύκων» ήταν απογοητευτική και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στο 61′. Ο Κριχόβιακ δεν εκτίμησε σωστά την πάσα του προς τα πίσω, ο Σέσνι έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Νιάνγκ προ κενής εστίας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το μόνο που κατάφεραν οι Πολωνοί ήταν να πετύχουν το γκολ της… παρηγοριάς στο 86′ με κεφαλιά του Κριχόβιακ.
Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Σέσνι, Πίστσεκ (83′ Μπερεσίνσκι), Τσιόνεκ, Πάζνταν, Ρίμπους, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Μπλαστσικόφσκι (46′ Μπέντναρεκ), Μίλικ (73′ Κοβνάτσκι), Γκροσίτσκι, Λεβαντόφσκι
Σενεγάλη (Αλιού Σισέ): Εντιαγιέ, Βαγκ, Κουλιμπαλί, Σανέ, Σαμπαλί, Μανέ, Άλφρεντ Εντιαγέ (87′ Κουγιατέ), Γκουεγιέ, Σαρ, Ντιούφ (62′ Ενντογέ), Νιάνγκ (75′ Κονάτε)