Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Μάχες για άνοδο αλλα και σωτηρία (29η αγωνιστική ) στη Β΄Κορινθίας


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW3T_bn2F5xdVbJz0KxcSuK73SUybv2m9BtJKsL9O7lOiZJFsTWdDnwLbGeS7BdsY2Vm_MVHNla28DqqbB-ANy7jPrE3rEcyb0aPzXZmKrRR3jjDUAuK0ZAJyYbZs7QqvHTuvkyOhWjBg/s400/SAM_1251.JPG
Η Προτελευταία (29η) αγωνιστική ημέρα  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας διεξάγεται , αύριο Κυριακή 20 Μαΐου στις 5:00 το απόγευμα.   
Τίποτα δεν έχουν κριθεί ακόμα ως προς τον τίτλο του πρωταθλήματος , καθώς ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια για να αναδεχθεί πρωταθλητής θέλει δύο ακόμα βαθμούς, ενώ τις άλλες δύο θέσεις ανόδου διεκδικούν άλλες 4 ομάδες ( Σαρωνικός Γαλατακίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου και
Άγιοι Θεόδωροι).
Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια δίνει αύριο δύσκολο αγώνα, στο Ζευγολατιό, κόντρα στην ομάδα των Ταρσινών που θα τα παίξει όλα για όλα για την νίκη παραμονής στην κατηγορία.  
 Στο Γαλατάκι, ο Σαρωνικός μάχεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, που αναζητά βαθμό παραμονής στην κατηγορία , τη στιγμή που ο Ατρόμητος στο Χιλιομόδι υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Βοχαϊκού.   
Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός συναντά τον υποβιβασμένο  Αστέρα Κορίνθου, όπως και στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λυκοποριάς. Στο Συνοικισμό ο Κύψελος αγωνίζεται με τον Πανευρωστινιακό, ενώ στο «Γιάννης Στέφας» η αδιάφορη Περαχώρα , υποδέχεται την Πρόοδο Αγ. Βασιλείου , η οποία αναζητά βαθμούς παραμονής στην κατηγορία.   
 Τέλος ο ουραγός Φωκάς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης. 

Η 29η ( πρωτελευταία) αγωνιστική

Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
-
Ποσειδών Κ. Βρύσης
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
Άρης Βοχαϊκού
ΑΟ Περαχώρας
-
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Αστέρας Κορίνθου
ΠΑΣ Κύψελος
-
Πανευρωστινιακός
Ταρσινά '97
-
ΠΑΣ Κλένια
Αγ. Θεόδωροι
-
ΑΟ Λυκοποριάς