Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

LIVE Ραδιοφωνικά, δικτυακά .το γειτονικό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ΄ Κορινθίας, με έπαθλο την άνοδο ανάμεσα στον ΑΟ Λεχαίου και την Προοδευτική Περιγιαλίου.

https://www.epskor.gr/media/bearleague/bl14766859402422.pnghttps://www.epskor.gr/media/bearleague/bl15089324511360.jpg
Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίαςgreekradiowebchannel

Ραδιοφωνικά, δικτυακά .το  γειτονικό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ΄ Κορινθίας, με έπαθλο την άνοδο ανάμεσα στον ΑΟ Λεχαίου και την Προοδευτική Περιγιαλίου. Η ομάδα του Λεχαίου και με ισοπαλία κατακτά την ανοδο του στη Β κατηγορία.
Πρέπει να σημειώσουμε οτι στον 2ο όμιλο εδώ και καιρό πρωταθλητής  είναι ο ΑΟ Ασπρόκαμπος, που την τελευταία  αγωνιστική αντιμετωπίζει  στη Αρχαία Φενεό , τον αδιάφορο τοπικό Παμφενεατικό. Τέλος στο Κιάτο την Κυριακή η Αναγέννηση υποδέχεται τον Απέσσα Χαλκίου
Ο Αετός Κρυονερίου ,νίκησε χθες στην τελευταια ( 18η ) αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ΄Κορινθίας, με 3 - 0  τους Νέους Στιμάγκας , τερματίζοντας στην 2η θέση με 32 βαθμούς  και αναμένει την έξέλιξη  που θα έχει .το  γειτονικό ντέρμπι στο Λέχαιο.
Στον πρώτο όμιλο τα 2 εισιτήρια  που οδηγούν σε άνοδο στη Β΄ κατηγορία  διεκδικούν τρεις ομάδες: ο πρωτοπόρος του ομίλου ΑΟ Μαψού ( 35Β.) και οι
ισόβαθμες  (34 β.) ομάδες Σοφικό 05 και  ΑΠΣ Αγιάννης. Όλα παίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή  για ποια από τις τρείς ομάδες θα κερδίσει την ,άνοδο ως πρωταθλήτρια  και ποία θα είναι δευτεραθλήτρια.. Στο φινάλε του πρωταθλήματος  ο Μαψός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον αδιάφορο Αίαντα Κορίνθου, ενώ οι ομάδες του ΑΠΣ Αγιάννη και το Σοφικό 05, μονομαχούν  με τον νικητή  να κερδίζει άνοδο στη Β΄κατηγορία.