Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Β΄ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Μάχη γιά την 3η θέση ανόδου στα Εξαμίλια - Η Δάφνη κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια

Τέσσερις ακόμα "στροφές" για το φινάλε του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 27η αγωνιστική.
Αύριο Σάββατο η αυλαία της αγωνιστικής, στις 4:00 το απόγευμα, περιλαμβάνει δύο αγώνες μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι ανάμεσα στην Δάφνη Εξαμιλίων και τον ΠΑΣ Κλένια. Οι δύο ομάδες διεκδικούν μέσω της 3ης βαθμολογικής θέσης
την άνοδό τους. Αυτή τη στιγμή κάτοχος της 3ης θέσης είναι η Δάφνη Εξαμιλίων με 45 βαθμούς , +2 βαθμούς πάνω από τον αυριανό αντίπαλό της ,  ΠΑΣ Κλένια (43 β,) μία ομάδα  που έμεινε ζωντανή ύστερα από τα διάφορα σκαμπανεβάσματα που είχε..
Εκτός από το ντέρμπι , αύριο διεξάγεται και ο αγώνας του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, με τους γηπεδούχους να στοχεύουν το τρίποντο παραμονής στην κατηγορία. 
Οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος θα διεξαχθούν την Κυριακή , στις 4.00 το απόγευμα.
Ο ήδη πρωταθλητής της κατηγορίας Άγιος Γεώργιος αντιμετωπίζει εκτός την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, τη στιγμή που ο ΑΟ Σπαθοβουνίου , η 2η ομάδα της βαθμολογίας που από ότι φαίνεται εξασφαλίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την άνοδο της στην Α΄κατηγορία, αντιμετωπίζει τον Άρη Βοχαϊκού.
Στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" υποδέχονται τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ η  Περαχώρα , στο "Γιάννης Στέφας, αγωνίζεται με τον Κύψελό που ψάχνει πόντους για την παραμονή του στη κατηγορία. Τέλος στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αγωνίζεται με τον ουραγό ΠΑΟ Κουταλά, ενώ ρεπό έχει η ομάδα του ΑΟ Ρομά.


27η Αγωνιστική
Σάββατο 29/4/17, 16:00
Άρης Αρχ. Κορίνθου - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
Δάφνη Εξαμιλίων - ΠΑΣ Κλένια
Κυριακή 30/4/17, 16:00
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Άρης Βοχαϊκού
ΑΟ Περαχώρας - ΠΑΣ Κύψελος
Αγ. Θεόδωροι - Σαρωνικός Γαλατακίου
Θύελλα Κ. Διμηνιού - ΠΑΟ Κουταλά
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - Αγ. Γεώργιος
Ρεπό ο ΑΟ Ρομά