Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η τεχνική που θα σας... βάλει για ύπνο σε 60 δευτερόλεπτα!

countingsheepromanou22.jpgΗ τεχνική που θα σας... βάλει για ύπνο σε 60 δευτερόλεπτα!


Κρατήστε αυτή τη σελίδα στα αγαπημένα σας, για την επόμενη φορά που δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε. Tην επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα αϋπνίας, δεν χρειάζεται να μετράτε προβατάκια! Ο ειδικός για τον ύπνο Δρ Άντριου Γουέιλ, επινόησε μία τεχνική αναπνοής,
που μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία ύπνου, μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα!

Διαβάστε περισσότερα 

10 λάθη που γερνούν την επιδερμίδα σας

wrinklesmoistureromanou33.jpg
Τα ξενύχτια, το εργασιακό συτες, τα βράδια που τα πίνετε με τους φίλους σας και η υπερκατανάλωση ζάχαρης, όλα αφήνουν τα ίχνη τους στο δέρμα μας. Έτσι, καταλήγουμε σε μια επιδερμίδα που κρεμάει, ξηρή επιδερμίδα στα μάτια και πολλές ρυτίδες. Τι θα πρέπει να αποφεύγετε για να προλάβετε τη γήρανση της επιδερμίδας;

Διαβάστε περισσότερα 

healthyeconomicfoodromanou.jpgΚαι στην κρίση μπορούμε να τρώμε υγιεινά


Η οικονομική κρίση επηρεάζει σημαντικά τη διατροφή μας, λόγω έλλειψης χρημάτων και λόγω της κατάθλιψης που εμφανίζουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. Οι Έλληνες στρέφονται σε φθηνότερες τροφές και έτοιμα φαγητά, που περιέχουν πολλές θερμίδες, λιπαρά και ζάχαρη.

Διαβάστε περισσότερα 

hern.ets.jpgΚήλη: Πολλαπλά τα οφέλη από τη λαπαροσκοπική αντιμετώπιση


Πολύτιμες κλίνες νοσηλείας εξοικονομούνται καθημερινά με την όλο και μεγαλύτερη συχνότητα με την οποία πραγματοποιούνται οι λαπαροσκοπικές επεμβάσεις κήλης, που αντικαθιστούν σε μεγάλο βαθμό πλέον τα ανοιχτά χειρουργεία.

Διαβάστε περισσότερα 

odontostixoulae36.jpgΟδοντοστοιχούλα: Το διδακτικό βίντεο για τη στοματική υγεία


Με ένα  βιντεάκι  κινουμένων σχεδίων, που διαρκεί όσο ένα βούρτσισμα, o Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει άτομα όλων των ηλικιών σχετικά με τη στοματική υγεία.

Διαβάστε περισσότερα 

diabetes34e.jpgΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Με το «αίμα» τους πληρώνουν οι διαβητικοί την ολιγωρία του ΕΟΠΥΥ


Την έντονη αντίδρασή της στο γεγονός ότι παρεμποδίζεται η είσοδος των νέων τεχνολογιών που μόνο όφελος μπορούν να προσφέρουν στον πάσχοντα με απομάκρυνση των επίπονων και επικίνδυνων επιπλοκών, οι οποίες αυξάνουν υπερβολικά το κόστος για το δημόσιο σύστημα υγείας εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Διαβάστε περισσότερα 

adenoidschild1e.jpgΑδενοειδείς εκβλαστήσεις: Οι γνωστοί άγνωστοι της παιδικής ηλικίας


Όταν οι αδενοειδείς εκβλαστήσεις (κρεατάκια) αναπτύσσονται υπερβολικά ή δεν μικραίνουν στην ώρα τους προκαλούν μια σειρά προβλημάτων που πλήττουν την ποιότητα ζωής των παιδιών και απειλούν την υγεία τους. Γράφει ο Αβούρης Ιωάννης, χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος παίδων & ενηλίκων.

Διαβάστε περισσότερα 

msdawardse1236.jpgMSD: Αργυρές διακρίσεις στα Ermis Awards 2016


Δύο αργυρά βραβεία απέσπασαν δύο σημαντικές πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας της MSD κατά την απονομή των Ermis Awards 2016 που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα 

medication-preparing-e125.jpgΕΝΕ: Νοσηλευτές παρασκευάζουν κυτταροστατικά φάρμακα


Θέματα αρμοδιότητας αλλά και ασφάλειας, σχετικά με την παρασκευή κυτταροστατικών φαρμάκων στα νοσοκομεία, θίγει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), με αφορμή βάσιμες πληροφορίες και καταγγελίες, ότι ανατίθεται σε νοσηλευτές.  Τα φάρμακα αυτά χορηγούνται εν συνεχεία σε καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα 

diabeticfootromanou.jpgH φροντίδα του διαβητικού ποδιού


Το διαβητικό πόδι είναι μια από τις σημαντικότερες επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη, η οποία μάλιστα τείνει να λάβει «εφιαλτικές» διαστάσεις: σε παγκόσμιο επίπεδο πραγματοποιείται ένας ακρωτηριασμός κάτω άκρου κάποιου συνανθρώπου μας κάθε 30 δευτερόλεπτα!

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr