Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

O IΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ EΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ

Εμφάνιση 14317327_1800802470201852_4763906145822944133_n[1].jpgΆρθρο του Ανδρέα Μητσόπουλου*

Πληθαίνουν ημέρα με την ημέρα οι προκλήσεις των γειτόνων-επιβουλέων της Πατρίδας μας, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι αφενός μεν την βαθύτατη οικονομική κρίση που μαστίζει τον ελληνικό λαό, αφετέρου δε την έλλειψη πατριωτικού προσανατολισμού που διακατέχει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γίνονται πλέον ανεξέλεγκτοι και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.
          Η Τουρκία, η Αλβανία αλλά και τα Σκόπια, από
τότε που εξουσιάζει τη χώρα η διεθνιστική Αριστερά, πιέζουν ασφυκτικά την Ελλάδα, εγείροντας και διατυπώνοντας συνεχώς και αδιαλείπτως παράλογες απαιτήσεις και αιτήματα, χωρίς να συναντούν ίχνος αντίστασης από την ελληνική διπλωματία.
          Η Τουρκία, δια του Προέδρου-Σουλτάνου της Ερντογάν, αμφισβητεί με τρόπο εκκωφαντικό την Συνθήκη της Λωζάνης και ονειρεύεται ένα Αιγαίο με γκρίζες ζώνες έως την Εύβοια, μια “κοσοβοποιημένη” Δυτική Θράκη και τα σύνορα της καρδιάς της να φθάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
          Οι Σκοπιανοί δια των ανιστόρητων ηγητόρων τους, συνεχίζουν τις προκλήσεις σχετικά με την δήθεν “μακεδονική” καταγωγή τους. Σε αυτήν την παράνοιά τους βρίσκουν συμμαχητές, τους ακροαριστερούς εθνομηδενιστές των συριζοσυνιστωσών, που όχι μόνο δεν υπερασπίζονται το ΒΕΤΟ του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι το 2008, αλλά επιπλέον, διαδηλώνουν ενίοτε στα Σκόπια μαζί με τους Σκοπιανούς για τη “μακεδονικότητα” των Σκοπίων, ενώ ουκ ολίγες φορές προβαίνουν δημοσίως από τηλεοπτικά μέσα και κάθε λογής ΜΜΕ, σε πρωτοφανείς δηλώσεις υπέρ των Σκοπίων, γεγονός που δυσχεραίνει υπέρμετρα την προσπάθεια της χώρας μας για μια ευνοϊκή για την Ελλάδα επίλυση του εν λόγω Εθνικού Θέματος.
          Άλλωστε οι συριζαίοι δείχνουν να έχουν διδαχθεί επαρκώς τέτοιου είδους αντεθνικές συμπεριφορές από τους σταλινικούς τους προγόνους οι οποίοι ως γνωστόν, τα χρόνια της κομμουνιστικής ανταρσίας (1944-1949) ήταν έτοιμοι να θυσιάσουν την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη στο βωμό του “πατερούλη” τους του Στάλιν και των συμμάχων αυτού, προκειμένου οι ίδιοι να επικρατήσουν πολιτικά έστω σε μια μικρή Ελλάδα, που τα σύνορά της θα έφθαναν μετά βίας μέχρι τον Όλυμπο.
          Αλλά και η Αλβανία μετά από καιρό, έχει οξύνει εκ νέου τις διεθνείς ελληνοαλβανικές σχέσεις, καταπατώντας ξεδιάντροπα τα εναπομείναντα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων ομογενών μας της Βορείου Ηπείρου και εντείνοντας την προσπάθειά της για τις διεκδικούμενες ψευτοαποζημιώσεις των Τσάμηδων στη Θεσπρωτία, οι οποίοι υπήρξαν συνεργάτες του χιτλερικού ναζισμού και στυγνοί βασανιστές των ελληνικών πληθυσμών της Ηπείρου κατά την περίοδο της Κατοχής. Έφθασε στο σημείο μάλιστα δια του Πρωθυπουργού της Έντι Ράμα να ομιλεί για “σωτηρία” της Ακρόπολης το 1687 από βομβαρδισμό, μετά από παρέμβαση Αλβανών, αλλά και για πλειοψηφία των αλβανοφώνων έναντι των ελληνοφώνων, στην παλιά Αθήνα των αρχών του 20ου αιώνα.
          Βεβαίως κανένα επίσημο κυβερνητικό στόμα δεν ψέλλισε έστω μια σοβαρή διαμαρτυρία για όλα αυτά, αλλά η κυβέρνηση της “Πρώτη φορά Αριστερά” περιορίστηκε σε επιδερμικές και ανεπαρκείς δηλώσεις.
          Το ερώτημα βέβαια που τίθεται για όλες αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που καθιστούν προβληματική την εξωτερική πολιτική της χώρας είναι το εξής: Γιατί συμβαίνουν όλα τα ανωτέρω τώρα και μάλιστα με τόση ένταση; Τί έχει αλλάξει στην Ελλάδα μετά την κυβερνητική μεταβολή τον Ιανουάριο του 2015; Η απάντηση είναι μία και δυστυχώς είναι πικρή. Οι επιβουλείς της Πατρίδας μας, προκαλούν γιατί γνωρίζουν ότι η Αριστερά διακατέχεται από ιδεοληπτικό εθνομηδενισμό. Γνωρίζουν καλά ότι η αριστερή ιδεοληψία επιτάσσει την υπερίσχυση των διεθνιστικών συμφερόντων έναντι των Εθνικών. Αντιλαμβάνονται ότι κατά βάθος οι ίδιοι οι κυβερνώντες και οι ακραίες συνιστώσες τους, είναι πλήρως αδιάφοροι για την τουρκική προκλητικότητα σε Αιγαίο και Θράκη, για την επιδίωξη των Σκοπίων να ονομαστούν “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και για τις διεκδικήσεις των Αλβανών, οι οποίοι εκτός της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου, επιζητούν σε κάποιο βάθος χρόνου την απόσχιση και της ελεύθερης Νοτίου Ηπείρου όταν οι συνθήκες τους ευνοήσουν.
          Κατανοούν με άλλα λόγια οι “καλοί” γείτονές μας ότι με κυβέρνηση τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα επιτύχουν ευκολότερα τους στόχους τους και για το λόγο αυτό επισπεύδουν τις διεθνείς εξελίξεις προκειμένου να προκληθούν τετελεσμένα γεγονότα, όσο θα κυβερνά στην Ελλάδα η Αριστερά.
          Θα αναρωτηθεί βέβαια κάποιος ότι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ειδικά από την εποχή Σημίτη και εντεύθεν, δεν φημίζονταν για τη ρωμαλέα και στιβαρή άσκηση της εξωτερικής πολιτικής, αλλά διαπνέονταν από πνεύμα ενδοτικό και φοβικό. Δεν θα διαφωνήσουμε. Είναι όμως πολύ διαφορετικό να είναι κάποιος, δειλός, άτολμος και κατά άλλους προσεκτικός στην διπλωματική κονίστρα, από το να εμφορείται εκ γενετής από διεθνιστικές αντιλήψεις και συμπλεγματικές εθνομηδενιστικές ιδεοληψίες που τον υποχρεώνουν να μην διαθέτει ισχυρή εθνική συνείδηση και να θεωρεί σχεδόν φασιστική αντίληψη την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων.
          Ο ΣΥΡΙΖΑ και το άνευρο κυβερνητικό δεκανίκι του ΑΝ.ΕΛ., έχουν καταστεί άκρως επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του Έθνους και του Λαού. Είναι οι βασικοί υπαίτιοι της περαιτέρω οικονομικής καταβαράθρωσης και εξαφάνισης της μεσαίας και μικρομεσαίας αστικής τάξης. Είναι αυτοί που εφαρμόζοντας την πολιτική των ανοικτών συνόρων, επέτρεψαν την ριζική αλλοίωση της Εθνικής μας Ομοιογένειας για να ικανοποιήσουν την εξωφρενική λαθρομεταναστολαγνεία τους. Είναι αυτοί που βάλλουν επίμονα εναντίον της εθνικής μας ταυτότητας. Είναι αυτοί που επιδιώκουν την αποθρησκοποίηση των Ελλήνων και την θεμελίωση ενός ουδετερόθρησκου κράτους. Είναι αυτοί που δεν πείθουν κανέναν ότι μπορούν να ασκήσουν σθεναρή εξωτερική πολιτική που να εγγυάται τη συνέχιση της εδαφικής ακεραιότητας της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
          Η παραμονή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κυβερνητική εξουσία, βλάπτει σοβαρά τα Εθνικά Δίκαια της Πατρίδας μας και γι' αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ μετά από υποχρεωτική πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Προτού θρηνήσουμε για νέες εθνικές συμφορές.        

         
                                        ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  
                                        ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
                           ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

                   ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ