Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο Παναργειακός με νίκη επικεφαλής στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής

http://www.contraepithesi.gr/news/images/stories/2011/february2011/PANARKADIKOS_02.JPG
Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινη 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο, που ξεκίνησε στις 16:00..
Ο Παναργειακός θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Πανελευσινιακού και να περάσει πρώτος, έχοντας δύσκολο έργο κόντρα στην Αχαϊκή. Η Καλαμάτα υποδέχεται τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ ο ΑΟ Λουτράκι θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων. Τέλος, ο Αιολικός φιλοξενεί τον Ερμή Κιβερίου.
Στο μεταξύ ισόπαλο 1-1 έληξε χθες το ντέρμπι της Ηλείας, ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, στο κατάμεστο «Γρ. Καλάκος». Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο 16’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Π. Πολίτη από τον Αναγνωστόπουλο. Ο Κώστας Κωνσταντινίδης ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 1-0. Η Δόξα ισοφάρισε στο 68’ στο τελικό 1 - 1 με μακρινό σουτ του Μαυρόπουλου, ενω στο 78’ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Σωτηρόπουλος δέχτηκε την δεύτερη κάρτα.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπετανάκης, Αποστολόπουλος, Ζέλιος, Νικολόπουλος, Βραχνής, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Π. Πολίτης (75’ Αγγελόπουλος), Κωνσταντινίδης, Φωτόπουλος (80’ Αρμένης)
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Βατσής (46’ Αργυρόπουλος), Γούρμος (80’ Λιβάνης), Μελετίδης, Κοτσοκολος (31’ Μαυρόπουλος)

Η 24η Αγωνιστική
ΠΑΟ Βάρδας - Δόξα Ν. Μανωλάδας 1 - 1
Παναργειακός - Αχαϊκή
Παναρκαδικός - Κύμη 3 - 0 α. α.
Καλαμάτα - Αστέρας Μαγούλας
ΠΑΟ Λουτρακίου - Βύζας Μεγάρων
Α.Ο. Μανδραϊκός - Ζακυνθιακός
Αιολικός - Ερμής Κιβερίου
Ρεπό ο Πανελευσινιακός