Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μεγάλη Νίκη Ο Ηλίας Ανδρικόπουλος πανηγυρικά νέος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με ποσοστό 55%


O κ Ηλίας Ανδρικόπουλος, είναι ο νέος Δήμαρχος στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης καθώς εκλέγεται με ποσοστό 55% έναντι 45% του κ. Βλάση Τσιώτου.
Με καταμετρημένο  το 82% το ψήφων στα 46 από τα 56 εκλογικά του Δήμου ο Ηλίας Ανδρικόπουλος λαμβάνει 4901 ψήφους και ο κ. Βλάσης Τσιώτος 4.067 ψήφους.
 Ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, σημείωσε πολύ μεγάλη νίκη καθώς  το σύνθημά του "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων  ψηφοφόρων, διαψεύδοντας  "κασάνδρες" και ... γκάλοπ.
Ο συνδυασμός "ΟΜΟΝΟΙΑ" του νέου Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου εκλέγει στο 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο , 16 Δημοτικούς Συμβούλους έναντι 6 που εκλέγει ο συνδυασμός "Ανανεωτική Συνεργασία" του κ. Βλάση Τσιώτου. Ήδη εχουν εκλέξει δημοτικούς Συμβούλους ( από τον πρώτο γύρο) 4 η Συμπολιτεία του Ανδρέα Ζάρρου και 1 η "Σύμπραξη Πολιτών" του Φάνη Μπρακούλια ( τον ίδιο).
Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον συνδυασμό του νέου Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου εκλέγονται οι:
 Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης
Νιάρρος Ηλίας, Κουσουλός Κων/νος, Κεκερής Νικόλαος, Κάσσιος Δημήτριος
Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου 
 Γκιολής Αναστάσιος, Δουβής Δημήτριος, Xαρτσιάς Αλέξανδρος, Καλύβας Παναγιώτης, Κατσούλης Ηλίας, Αλογογιάννης Εμμανουήλ, Σκόνδρας Αθανάσιος, Κλειώση Αγγελική, Ράλλης Απόστολος,
Παναγουλόπουλος Ανδρέας, Χωλέση Σταυρούλα και Ματσούκας Γεώργιος

Από την "Ανανεωτική Συνεργασία" του Βλάση Τσιώτου εκλέγεται ο ίδιος καθώς και οι:
 Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης
Καραβάς Ανδρέας και  Γκαϊνά Ευφροσύνη
 Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου 
Αποστολόπουλος Σπύρος, Μαστέλου Γεωργία και Λάσκος Νικόλαος