Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

"Γρουσούζα" αγωνιστική για τον Παναιγιάλειο , έχασε 1 - 0 στην Κρήτη από την Επισκοπή - Η Κόρινθος πήρε πόντο στην Ελευσίνα

"Football League 2: Ντέρμπι στη Κρήτη, δύσκολες έξοδοι για πρωτοπόρους | onsports.gr
Η  Επισκοπή  ήταν η μεγάλη νικήτρια της 13ης αγωνιστικής στην Football League 2 στον Νότιο όμιλο, καθώς επικράτησε με κεφαλιά του Τριανταφύλλου 1 - 0 επί του πρωτοπόρου Παναιγιάλειου . που αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα και τον πλησλιασε στο πόντο..

Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος): Α. Κελαϊδής, Ρουμπάκης, Ταχματζίδης, Μαραθιανός, Αργυράκης, Σεληνιωτάκης, Δελήμπασης, Κοζανίδης, Μποτωνάκης, Τριανταφύλλου, Τζέκος.
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Ακπαρίδης, Σούλης, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος (35' λ.τ Κανελλόπουλος), Αργυρόπουλος, Μπούνας, Μπουλούμπασης (57' Γ. Παπαδόπουλος), Μπουρλάκης (62' Σκαρτσίλας).
Λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά, στην Γέργερη, ο Ρούβας με το ίδιο σκορ και με σουτ του Χατζησάββα επικρατησε της Καλαμάτας.
Ρούβας (Γιώργος Καμπερίδης): Διαμαντής, Γούτσιος, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης, Λαζαρίδης, Παντελής, Χατζησάββας, Μπολόσης.
Καλαμάτα (Ζόραν Γέφτοβιτς):
Κοψαχείλης, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Πούτση, Ηλιόπουλος, Νουχάνοβιτς, Bασιλίεφ, Σαραντόπουλος. 

Μετά από ενδιαφέροντα αγώνα Αστέρας Μαγούλας και Κόρινθος  έμειναν στο ισόπαλο ο - ο , στο γήπεδο της Ελευσίνας. Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η Κόρινθος είχε καλή αμυντική λειτουργία, όμως, για μια ακόμη φορά, δεν μπόρεσε να απειλήσει. Ουσιαστικά, η ομάδα δεν έκανε κλασική ευκαιρία και μοιραία ήρθε ένα ακόμη 0-0, με το πρόβλημα στο σκοράρισμα να παραμένει άλυτο.
Για τον Αστέρα που πλησίασε στον πόντο τον Παναιγιάλειο, στο 68' ο Κορνελάτος σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Ιακωβάκης, Χάλαρης, Ιατρού (86' Μήτκας), Χρυσάφης, Κορνελάτος, Αλεξίου (82' Γαρουφαλιάς), Μαρίνου, Τριάντος (62' Δημητριάδης).
Κόρινθος (Σωτήρης Αντωνίου): Αρχοντάκης, Φίλης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσουβαλτσίδης, Δασκαλάκης (46' Λώττας), Σαμπάνης, Αράπογλου (75' Γκάτσης), Κοτσόκολος, Κατσίκης (70' λ.τ Πεχλιβανόπουλος).
Η Γλυφάδα.σε αγώνα-σταθμό επικράτησε με 1 - 0 επί  του ΑΟ. Χανίων. Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα των νοτίων προαστίων σημείωσε στο 71' με κεφαλιά ο Καϊμακαμούδης. 
Στον Πύργο, ο Πανηλειακός και ο Φωστήρας , έμεινα στο 0 - 0. Ο αγώνας έγινε προ κενών εξεδρών καθώς η ομάδα του Πύργου δεν κατάφερε να εκδώσει εισιτήρια λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Πανηλειακός (Μίλτος Γκόφας): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Σταματέας, Π. Καραχάλιος, Βλαχόπουλος, Κυριακίδης, Μήτρου, Σωτηρόπουλος, Αποστολοπουλος.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος):
Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούκουρης, Μπούμπας, Βαβάτσικος, Κούτρος, Δωροδίνης, Καμπάς.
Το παιχνίδι της Προοδευτικής με τον Εθνικό Αστέρα δεν έγινε, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ενώ ο Αχαρναϊκός έχει ρεπό

Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρούβας - Καλαμάτα 1 - 0
Επισκοπή - Παναιγιάλειος 1 - 0
Πανηλειακός - Φωστήρας 0 - 0
Αστέρας Μαγούλας - Κόρινθος 0 - 0
Γλυφάδα - Χανιά 1 - 0
Προοδευτική - Εθνικός Αστέρας 3 - 0 α.α.
Ρεπό: Αχαρναϊκός

Η βαθμολογία
( Σε 12 αγώνες)

1. Παναιγιάλειος

21-9

25

2. Επισκοπή

18-10

24

3. Αστέρας Μαγούλας

15-10

24

4. Αχαρναϊκός

18-9

23

5. Φωστήρας

13-6

20

6. Πανηλειακός

18-15

17

7. Γλυφάδα

18-21

16

8. Κόρινθος

12-10

15

9. Χανιά

14-14

15

10. Προοδευτική

17-16

13

11. Ρουβάς

10-14

11

12. Καλαμάτα

7-11

10

13. Εθνικός Αστέρας

0-36

-2