Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΛΑΓΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013


Από το τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας ανακοινώνεται ότι:

«Η Υπηρεσία μας δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους επαγγελματίες αλιείς οι οποίοι επιθυμούν να εφοδιαστούν με ειδική άδεια αλιείας μεγάλων πελαγικών ειδών ( ξιφίας, τόνος ) για το έτος 2013 .
            Οι αιτήσεις θα υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 και θα συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:


·         Ημερολόγιο αλιείας ετών 2008-2011 από όπου θα προκύπτει η ετήσια παραγωγή των παραπάνω ειδών ( τόνου, ξιφία ).
·         Υπεύθυνη δήλωση του πλοιοκτήτη ότι δεν ασκεί άλλο επάγγελμα εκτός της αλιείας και δεν συνταξιοδοτείται. Δεν απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του πλοιοκτήτη αλιευτικού σκάφους που φέρει το εργαλείο γρι-γρι (PS).
·         Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
·         Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
·         Επικυρωμένο αντίγραφο ατομικής άδειας αλιείας πλοιοκτήτη σε ισχύ και βεβαίωση αρμόδιας Λιμενικής Αρχής για το χρόνο πρώτης έκδοσης της άδειας ( σε περίπτωση που αυτό δεν φαίνεται από την άδεια ).
·         Φορολογική δήλωση του τρέχοντος οικονομικού έτους, έντυπο Ε1 και Ε3 εάν υποβληθεί .
·         Έγγραφα του σκάφους ( άδεια αλιείας , άδεια εκτέλεσης πλόων ή πρωτόκολλο επιθεώρησης , πιστοποιητικό καταμέτρησης, έγγραφο εθνικότητας )
·         Βεβαίωση από Σύλλογο Επ. Αλιέων.»


ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ