Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κυβέρνηση κάτω από τη βάση

ΤΑ ΕΞΑΓΟΜΕΝΑ των βαθμολογικών βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, που ανακοινώθηκαν χθες, πέραν της αναμενόμενης μεγάλης πτώσης -της μεγαλύτερης των τελευταίων ετών- αποκάλυψαν, για πρώτη φορά, ένα νέο φαινόμενο, δημιούργημα των πειραματισμών του υπουργείου Παιδείας. Το γεγονός ότι μια ειδική κατηγορία χιλιάδων υποψηφίων μπορεί να εισάγεται με βαθμολογίες κάτω από τη βάση, ακόμα και με 2 ή 3, όχι πια μόνο σε αζήτητα τμήματα των ΤΕΙ, αλλά και σε περιζήτητες πανεπιστημιακές σχολές, όπως οι Πολυτεχνικές και οι Φιλολογίες, αποτελεί πλήρη απαξίωση του θεσμού των Πανελλαδικών και συνιστά αδικία έναντι των άλλων υποψηφίων. Η πολυδιαφημισθείσα κατάργηση των μετεγγραφών και η δημιουργία ειδικής κατηγορίας υποψηφίων για τους πολυτέκνους είχε ως συνέπεια να διαμορφωθούν άνισοι όροι συναγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να σημειώσουμε ότι δόθηκε η δυνατότητα να εισαχθεί κάποιος υποψήφιος από την κατηγορία των πολυτέκνων με βαθμολογία 2 στη Φιλολογία Αθήνας, όταν ο τελευταίος της γενικής σειράς μπαίνει με 17,5.
ΜΠΟΡΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, να ήταν πολύ δύσκολο για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ακόμα και να οργανώσει σωστά τις πανελλαδικές εξετάσεις. Της ήταν, όμως, πολύ εύκολο, όπως αποδείχθηκε, να τις μετατρέψει σε φιάσκο. Οχι γιατί έπεσαν οι βάσεις συνολικά, ως απόρροια των δύσκολων θεμάτων ή των λαθών της επιτροπής του υπουργείου, αλλά επειδή με τις αλλαγές που επέφερε ο τότε αρμόδιος υφυπουργός Γ. Πανάρετος διαμορφώθηκε ένα σύστημα που αποδομεί κάθε έννοια αξιοκρατίας και δημιουργεί υποψηφίους δύο ταχυτήτων. Με εμμονές και πειράματα, όμως, δεν σώζεται η Παιδεία. Πολύ περισσότερο αν αυτά συνδυάζονται με παλινωδίες στην οργάνωση, απαξιώνουν το θεσμό των εξετάσεων, οδηγούν σε υποβάθμιση του επιπέδου σπουδών και προκαλούν σοβαρές αδικίες.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Εγκωμιαστικά σχόλια για Καραμανλή από τον Μ. Βορίδη «Μόνο αυτός είπε την αλήθεια»

 

Συνέχεια στο φλερτ των τελευταίων ημερών μεταξύ ΛΑΟΣ-ΝΔ δίνει με δηλώσεις του ο Μάκης Βορίδης σε σημερινή συνέντευξή του.

«Ο Καραμανλής είναι ο μόνος πολιτικός – πρωθυπουργός» που είπε τρία πράγματα, εντός εισαγωγικών, δυσάρεστα για τον ελληνικό λαό» σημείωσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης, συνεχίζοντας την επίθεση «αγάπης» προς την αξιωματική αντιπολίτευση. Να σημειωθεί ότι μόλις χθες, είχε ταχθεί υπέρ πιθανής υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού στις επόμενες εκλογές.

Των δηλώσεων του κ. Βορίδη είχαν προηγηθεί αυτές του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στις οποίες τόνιζε ότι ο πρώην πρωθυπουργός μελλοντικά θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, καθώς έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και είναι μικρός σε ηλικία…
newsbeast.gr

Πίστη για δικαίωση στην Κόρινθο

Συζητήθηκε τη Δευτέρα (29/8) η έφεση που είχε καταθέσει η Κόρινθος κατά της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για τον υποβιβασμό της στη Δʼ Εθνική.Στην «Μπάρτσα», μάλιστα, αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα δικαιωθεί, μια και η υπόθεση είναι συνυφασμένη με αυτή του Ηρακλή. Η απόφαση αναμένεται να βγει την Τετάρτη (31/8).
«Μετά τα τελευταία γεγονότα αισιοδοξούμε. Η υπόθεσή μας συζητήθηκε και πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη (31/8) θα έχουμε την απόφαση» δήλωσε στο Onsports ο πρόεδρος του συλλόγου, Σωτήρης Μαυρονάσιος.

Κανάλι για την Κόρινθο!            

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Κορίνθου, η οποία δημιούργησε μέσω του YouTube κανάλι για το σύλλογο!
Μπορεί η Κόρινθος να μην γνωρίζει ακόμη αν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της football league ή σε αυτό της Δ’ Εθνικής, μια και εκκρεμεί η έφεση που έχει καταθέσει
κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ’ Εθνική, ωστόσο, οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα.
Το βάρος, λοιπόν, των ανθρώπων της «Μπάρτσα» δεν πέφτει μόνο στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και σε αυτό των δημοσίων σχέσεων.
Για αυτό το λόγο, η διοίκηση προχώρησε –ομολογουμένως- σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας, δημιουργώντας μέσω του YouTube κανάλι για την ομάδα!
Μάλιστα, υπάρχει σχετική ενημέρωση- ανακοίνωση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Κόρινθος, το facebook:
«Η Π.Α.Ε Κόρινθος ανακοινώνει τη δημιουργία καναλιού YouTube για την ομάδα μας. Το τηλεοπτικό κανάλι μας προς το παρόν θα φιλοξενήσει στιγμιότυπα από τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας τη φετινή χρονιά.
Το media team της Korinthos FC».

''Βόμβα'' του ΣτΕ ''ξεκλειδώνει'' ΟΛΑ τα επαγγέλματα



Με απόφαση του το Συμβούλιο της Επικρατείας τάσσεται υπέρ της πλήρους απελευθέρωσης όλων των επαγγελμάτων.
 Το Συμβούλιο της Επικρατείας κατέληξε πριν από λίγο σε αυτήν την απόφαση την οποία ''πάτησε'' πάνω σε άρθρο του Συντάγματος περί επαγγελματικής ελευθερίας.
 Αυτό σημαίνει πρακτικά πως πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την πλήρη εφαρμογή του νόμου, για το άνοιγμα των επαγγελμάτων, το οποίο στα λόγια και μόνο ίσχυε ως τώρα.
 Ο νόμος πρώτα ξεκλειδώνει το επάγγελμα των ταξιτζήδων και μετά όλα τα υπόλοιπα.
 

Π. Μπεγλίτης: "Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι πληροφορίες για το κλείσιμο του ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου "

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, αναφερόμενος στις πληροφορίες για το κλείσιμο του ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως με διαβεβαίωσε και η Υφυπουργός Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Στο πλαίσιο του εξορθολογισμού της λειτουργίας των ΕΠΑΛ, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας θέσπισε κριτήρια με βάση τον ελάχιστο αριθμό μαθητών, για να λειτουργήσουν τα τμήματα και οι ειδικότητες, ενώ προγραμματίζει εντός του φθινοπώρου την κατάθεση νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό της δευτεροβάθμιας τεχνικής εκπαίδευσης, στην οποία η Κυβέρνησή μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία.
Όσοι στην τοπική κοινωνία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ονειρεύονται «χαρακώματα» και «πολέμους», στους οποίους καλούν τους πολίτες, διαψεύδονται.»

Εγγυήσεις μέσω Λουξεμβούργου ζητά τώρα η Φινλανδία - Σε λίγο θα μας στείλουν σε off-shore!

 
Παρουσία των συγγενών των θυμάτων και σε ένα φορτισμένο κλίμα άρχισε στη Λευκωσία η διαδικασία των δημόσιων ακροάσεων της μονομελούς εξεταστικής επιτροπής για την φονική έκρηξη της 11ης Ιουλίου στη Ναυτική Βάση στο Μαρί. Στην Κύπρο έχουν εκφραστεί αμφιβολίες για την έκβαση της υπόθεσης, με την λαϊκή οργή να ξεχειλίζει.
«Βελτιώνει» τις προτάσεις της η Φινλανδία όσον αφορά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με το αίτημά της για εγγυήσεις, στο οποίο η ελληνική κυβέρνηση ανταποκρίθηκε με μια εξαιρετικά παράδοξη «συμφωνία», που δεν γίνεται αποδεκτή από κανέναν.

Αν κρίνουμε από τη νέα πρόταση – που κάθε άλλο παρά νέα είναι, αφού έχει διατυπωθεί με διάφορους τρόπους - το επόμενο που πρέπει να περιμένουμε είναι να μεταβιβάσουμε τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας σε… off-shore!

Στα αζήτητα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς η επιστολή των Κυπρίων Σοσιαλιστών

Της Σοφίας Βούλτεψη
 
Συνεχίζοντας τον προβληματισμό μου σχετικά με την επί δύο μήνες εξαφάνιση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, παρά τις συνταρακτικές εξελίξεις, θα ήθελα να μάθω τι απέγινε και μια επιστολή που η ΕΔΕΚ του Βάσου Λυσσαρίδη απέστειλε στις 8 του Αυγούστου στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Με την επιστολή, οι Κύπριοι σοσιαλιστές καλούσαν την Διεθνή να αντιδράσει στις τουρκικές απειλές και να πράξει αυτό που μέχρι σήμερα έχει αποφύγει: Να καταδικάσει δηλαδή τις πρόσφατες τουρκικές απειλές κατά της Κύπρου σχετικά με την έρευνα και την εξόρυξη υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ΕΔΕΚ καταγγέλλει πως «ενώ η Τουρκία αρνείται επίμονα να κυρώσει την διεθνή συνθήκη για το Δίκαιο της θάλασσας, παραβιάζει την ίδια ώρα τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, με κίνδυνο πρόκλησης σοβαρών προβλημάτων για την ειρήνη, την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή».

«Πρωτοφανές! Εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες νομιμοποιούνται μέσω… ΙΚΑ»

Η Γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής και βουλευτής Α Αθηνών της ΝΔ, κα Φωτεινή Πιπιλή κατηγορεί την Κυβέρνηση για πρωτοφανή και εθνικά επικίνδυνη πρακτική για έμμεση νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών μέσω του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας του ΙΚΑ.
Με αφορμή τις δημόσιες ανακοινώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρδου Σπυρόπουλου το πρωί, στην εκπομπή του mega «Κοινωνία ώρα mega», ότι με την αρχή της ισχύος του Εργόσημου θα μπορούν ακόμα και οι παρανόμως εισελθόντες και διαμένοντες στη χώρα, ανεξαρτήτως δε του χρόνου εισόδου να προσέρχονται στα κατά τόπους ΚΕΠ και να προμηθεύονται Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), η βουλευτής Α΄ Αθηνών κα Πιπιλή κατέθεσε αμέσως επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνη, ζητώντας να μάθει εάν οι ανακοινώσεις του κ. Σπυρόπουλου έχουν την κάλυψη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.
Μεταξύ άλλων ο Διοικητής του ΙΚΑ επέμεινε ότι η χορήγηση ΑΜΚΑ σε όλους του παράνομους μετανάστες είναι και προσοδοφόρα για το ΙΚΑ, αλλά και κοινωνικά δίκαιη! Μάλιστα, ο κ. Σπυρόπουλος διευκρίνισε ότι οι παράνομοι μετανάστες μετά από πέντε χρόνια θα μπορούν ως κάτοχοι πλέον του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης να διεκδικούν τη νομιμοποίησή τους.
Καταλήγοντας η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής – Βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ, κα Φωτεινή Πιπιλή δήλωσε: «είναι εθνικά επικίνδυνη η τακτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να επιχειρεί με κάθε τρόπο τη μετατροπή της Ελλάδας σε «παράδεισο» των παράνομων μεταναστών εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και των νομίμως εργαζομένων αλλοδαπών. Να αποσυρθεί αμέσως κάθε ανάλογη απόφαση ή καν σκέψη».




Παρουσίαση Πρότασης ΟΝΝΕΔ στην Κόρινθο

Image

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου - 19.30 - Ξενοδοχείο "ΕΦΥΡΑ"




Στα πλαίσια της κεντρικής δράσης της ΟΝΝΕΔ «Πληρώνω Δίκαια» με θέμα την
αναγκαιότητα μείωσης των φορολογικών συντελεστών ,η οποία ξεκίνησε από την
Αθήνα τη Πέμπτη 14/7,οργανώνουμε παρουσίαση της πρότασης σε όλες τις
περιφέρειες της χώρας.

Συγκεκριμένα στην περιφέρεια της Πελοποννήσου η παρουσίαση θα γίνει
στο Νομό Κορινθίας (Κόρινθο), την 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και
ώρα 7:30 μμ, στο Ξενοδοχείο "Εφύρα".

Η σημερινή κατάσταση της χώρας δεν επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες. Νεκρή
αγορά, συνεχείς οριζόντιες περικοπές εισοδημάτων και μηδενικές προοπτικές
ανάπτυξης. Μέσα σε όλα αυτά καλείται μια γενιά όπως η δική μας να θέσει τις βάσεις
για μια νέα Ελλάδα.

Ως νέοι άνθρωποι, δεν επιθυμούμε ένα Κράτος που να υιοθετεί τις ζωές μας, αλλά
επιζητούμε μια λογικά σκεπτόμενη Πολιτεία που αντί να θέτει εμπόδια, θα ανοίγει
νέους δρόμους. Δεν αρνούμαστε γενικά και αόριστα, αλλά απαιτούμε να
συνεισφέρουμε δίκαια σε όσα μας αναλογούν.



Σας περιμένουμε όλες και όλους !

«Ενάντια στην ωμή πολιτική παρέμβαση κατά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης το ΠΕΣΥ»

Με αυξημένη πλειοψηφία το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου υπερψήφισε την πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να σταθεί "Ενάντια στην ωμή πολιτική παρέμβαση κατά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης".
Σύμφωνα επίσης με πρόταση του Περιφερειάρχη συστήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από την Αντιπεριφερειάρχη κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα και του Περιφερειακούς Συμβούλους κκ Ρουμελιώτη και Βαλασόπουλο, προκειμένου να παρακολουθούν τις διαδικασίες και να διατυπώσουν την άποψη του Συμβουλίου για την κάθαρσηστο ποδόσφαιρο. Ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι η στήριξη προς τον Αστέρα Τρίπολης δεν αφορά την ομάδα καθ’ εαυτή, αλλά στέκεται ενάντια στη λογική αυτή της δικαιοσύνης, η οποία ασελγεί εις βάρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπό την προϋπόθεση ότι είναι ανυπεράσπιστη πολιτικά. Ο Περιφερειάρχης όπως πρόσθεσε, η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης διαθέτει το πλεονέκτημα να διαθέτει φιλάθλους οι οποίοι δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα και επεισόδια ποτέ. Όπως δήλωσε ο κ. Τατούλης, το Περιφερειακό Συμβούλιο θα σταθεί ενάντια στ ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών, με στημένα δικαστήρια και στημένες συνθέσεις.

«Η άμεση και αποτελεσματική η κινητοποίηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής προστάτης των πολιτών»

Άμεση και αποτελεσματική χαρακτήρισε την κινητοποίηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης που ενημέρωσε το σώμα για τις δύο πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, αυτή στο Βαθύ Γυθείου και αυτής στην Αρκαδία. Όπως επεσήμανε ο κ. Τατούλης, η κινητοποίηση υπήρξε άμεση κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με διάσωση των χωριών που απειλήθηκαν, αλλά και μελανό σημείο την απώλεια της ζωής αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος στο Βαθύ. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έψεξε ωστόσο τη στάση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο οποίος με τη κίνηση του να κηρύξει την περιοχή της Αρκαδίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης συνέτεινε στον πανικό των κατοίκων που είναι ο χειρότερος οδηγός σε τέτοιες περιπτώσεις.
«Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λεωνίδα Κύρκου και του Λυκούργου Καλλέργη στο ΠΕΣΥ»
Ενός λεπτού σιγή κράτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο στη μνήμη του Λεωνίδα Κύρκου, μιας μεγάλης πολιτικής προσωπικότητας, όπως τον χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Όπως δήλωσε ο κ. Τατούλης, ο Κύρκος υπήρξε πολιτική φυσιογνωμία που αποδέχθηκε τα μηνύματα του εμφυλίου, στάθηκε απέναντι στο δογματισμό και ανέλαβε πρωτοβουλίες για μείωση της έντασης της περιόδου.  Μαζί με τη μνήμη του κ. Κύρκου το Περιφερειακό Συμβούλιο τίμησε και τη μνήμη του κ. Λυκούργου Καλλέργη, σημαντικότατης φυσιογνωμίας της τέχνης και της πολιτικής.
Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη και του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου στους επιτυχόντες»
O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου συγχαίρουν τους επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων εξετάσεων.
Καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στη νέα ζωή είναι το μήνυμα που σήμερα το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου απευθύνει στους αυριανούς φοιτητές. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας η  περιφέρεια Πελοποννήσου σας εύχεται αυτά τα χρόνια να είναι δημιουργικά και παραγωγικά με γνώσεις και επιτυχίες. Αλλά και όσοι δεν επέτυχαν είναι μία ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να ξεκινήσουν από την αρχή με όρεξη και αυτοπεποίθηση. Η περιφέρεια Πελ/σου σας εύχεται καλή πρόοδο.          



Νομότυπα μεν- ανήθικα δε υπέγραψε τον διορισμό της κόρη του ο Πέτρος Τατούλης

Την κόρη του Παρασκευή διόρισε στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» που επικαλείται το πρόγραμμα Διαύγεια και αναφέρει μεταξύ άλλων, «νομότυπα μεν- ανήθικα δε, περιφερειάρχης υπέγραψε τον διορισμό της κόρη του με μισθό που θα ζήλευαν πολλοί άνεργοι πολίτες»… Το βιλαέτη δικό του…

3 ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΚΙΑΤΟ – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ



ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 9 μ.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ στα ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 8 μ.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ