Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Εβρεξε... χρήμα στη "Μπάρτσα"

 
 
Πληρωμές "Οι νίκες φέρνουν χρήμα" λένε και στην Κόρινθο η επιτυχία της ομάδας επί του Βύζαντα, έφερε πέρα από ικανοποίηση και πληρωμές στους παίκτες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"1)Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της θρυλικής ΜΠΑΡΤΣΑΣ για το νικηφόρο πρώτο παιγνίδι του Β΄ γύρου με τον ΒΥΖΑΝΤΑ που έφερε την ομάδα ένα βαθμό από την κορυφή.
2)Η Διοίκηση του ΠΑΣ ευχαριστεί μια ακόμη φορά τον κόσμο για την συμπαράσταση και την παρουσία του στο γήπεδο.
3)Στο παιγνίδι της Κυριακής με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ θα εκτίσουν την ποινή τους ο Ντόμας και ο Νικολάου.
4)Στον αγώνα με τον ΒΥΖΑΝΤΑ παρευρέθει  και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας ο κ. Μελέτης Λουκάς ο οποίος αποθεώθηκε  από τον κόσμο.
5)Οι μεταγραφές της ομάδας θα ολοκληρωθούν εντός των ημερών οπού και θα ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα.
6)Ημέρα πληρωμών σήμερα  για τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό πέρασαν από το λογιστήριο και μοιράστηκαν  το ποσό των 35.000,00 €
".

Κούγιας: "Δεν φταίω, δεν είχα μπράβους. Με χτύπησαν. Σταματάω αμέσως τις πληρωμές"

Δηλώσεις του προέδρου της Παναχαϊκής

Με αποκλειστικές δηλώσεις του, στον Sport-Week.gr ο Αλέξης Κούγιας εξηγεί πως δεν έχει καμία ευθύνη για τα επεισόδια που του χρεώνονται μετά τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο, ενώ αναγγέλλει ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ στην ΠΑΕ προς κάθε κατεύθυνση.
Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, δήλωσε:

Αποκαλυπτήρια για το νέο λογότυπο της Ν.Δ.

Αποκαλυπτήρια για το νέο λογότυπο της Ν.Δ.
Το νέο σήμα και το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε στα καινούρια γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς.Το νέο λογότυπο είναι λιτό, αποτελείται από τον τίτλο «Νέα Δημοκρατία» με μπλε και γαλάζια γράμματα και δύο γραμμές σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα.
«Μέσα σε ένα περιβάλλον δύσκολο η ΝΔ κάνει πολλά βήματα μπροστά, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της εποχής που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα», υπογράμμισε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι το νέο έμβλημα, που είναι, όπως είπε το νέο πρόσωπο, η νέα εικόνα του κόμματος στον 21ο αιώνα, αντικατοπτρίζει όλες τις αρχές που πρεσβεύει η ΝΔ: διαφάνεια, πρωτοπορία, σιγουριά, ήρεμη δύναμη.
«Αυτό είναι το σήμα της Νέας Δημοκρατίας της νέας γενιάς», συνέχισε, ευχόμενος το νέο έμβλημα να συνοδεύσει και να επισφραγίσει πολλές επιτυχίες για την Ελλάδα.
«Το μεγάλο ζητούμενο είναι οι πολιτικές ιδέες για ένα κόμμα. Ποιό το νόημα να έχεις ιδέες αν δεν μπορεί να τις μεταδόσεις», διερωτήθηκε, τονίζοντας ότι δίνει μεγάλη έμφαση στην οπτική επικοινωνία.
«Ενα σήμα είναι ένας φορέας των αντιλήψεών μας και το νέο σήμα, με την απλότητά του, κρατά την ανάμνηση από τις καλές στιγμές και τις προβάλλει στο μέλλον», δήλωσε χαράσσοντας σαφή διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν.
«Το παλιό ιστορικό μας σύμβολο δεν πετιέται απλά θα μείνει στην ιστορία για να μας θυμίζει τις ωραίες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε, θα λειτουργεί σαν μια πολύτιμη φωτογραφία τα χαμόγελα όλων μας», συμπλήρωσε.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το νέο portal του κόμματος, το οποίο όπως είπε ο κ. Σαμαράς είναι «σύγχρονο και διαδραστικό» με στόχο να γίνει σημείο συνάντησης ιδεών και ανθρώπων από όλο τον πλανήτη.

Νέο βιωματικό παιχνίδι από το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας!

Α) Την Τέταρτη 26/1/2011 στις 7 το απόγευμα στον εκδοτικό οίκο «ΔΡΟΜΟΣ» [3ης Σεπτεμβρίου 139 - ισόγειο] ελάτε να συνεχίσουμε το "βιωματικό παιχνίδι της Δημοκρατίας" καταθέτοντας τις απόψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μας, προκειμένου να συναποφασίσουμε για τις δράσεις του κινήματος κατά το 2011.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαβουλευτούν και να συναποφασίσουν με το γνωστό αμεσο-δημοκρατικό τρόπο, που χαρακτηριστικά ονομάζουμε «Εναλλακτικό Κοινοβούλιο Πολιτών». Θα ακολουθήσει συμμετοχική μουσική βραδιά!


Πληροφορίες τηλ. 210-3648300, e-mail geoko@otenet.gr

Πηγή : http://kontiloforos.blogspot.com/2011/01/blog-post_8774.html    

Χάρτες της Κορίνθου και του Κιάτου στα χέρια των τρομοκρατών


Πληθαίνουν οι πληροφορίες απο επίσημες ιστοσελίδες του διαδικτύου, σχετικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης γιάφκας των τρομοκρατών στην Κορινθία.
Το newsit αναφέρεται σε χάρτες της Κορινθίας που βρέθηκαν στα χέρια τρομοκρατών και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας τους κρατούσαν , για να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή και να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα τις κινήσεις τους. Οι χάρτες αφορούσαν περιοχές κυρίως της Κορίνθου και Κιάτου . Κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής επιδόθηκαν απο χθες στους ελέγχους των σημείων που είχαν σημαδέψει οι τρομοκράτες πάνω στους χάρτες, προκειμένου να διαπιστώσουν εαν υπάρχει κάποια αντιστοιχία. Πληροφορίες αναφέρουν πως πολλά απο τα σημεία που εντοπίστηκαν σε χάρτες που αφορούσαν την πόλη των Πατρών κι βρέθηκαν στην κατοχή των τρομοκρατών, αντιστοιχούσαν σε υποκαταστήματα τραπεζών.

ΠΗΓΗ : soukarat.blogspot.com

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΣΗΕΑ-ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γαλάνης 
(απο το: vima.gr)
Την αντίδρασή του σχετικά με τις πρόσφατες προσλήψεις 146 δημοσιογράφων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση εκφράζει με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ)...
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «παρά τις πομπώδεις διακηρύξεις για διαφάνεια, αξιοκρατία, μονοθεσία, πολλοί από τους νέους συμβασιούχους απασχολούνται σε άλλα ανταγωνιστικά στην ΕΡΤ μέσα, ορισμένοι δε είναι και στελέχη εφημερίδων ή τηλεόρασης, ενώ έχουν παραληφθεί δημοσιογράφοι άνεργοι με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ».

Με νέο λογότυπο και portal η ΝΔ

Image
Σήμερα στις 13.00 θα παρουσιαστούν το νέο λογότυπο και ο νέος ιστότοπος της Νέας Δημοκρατίας, από τον Πρόεδρο της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά.  Η παρουσίαση θα γίνει στα νέα γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο  Συγγρού  όπου ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του το νέο σήμα της παράταξης.


Image


Όσο για το νέο portal, πρόκειται για έναν πλήρως διαδραστικό ιστοχώρο, με δυνατότητα προσωποποιημένων υπηρεσιών και εγγραφή χρηστών που θα συμμετέχουν  σε συζητήσεις και στην επεξεργασία του προγραμματικού λόγου της ΝΔ. Κάθε ΝΟ.Δ.Ε. θα διαθέτει το δικό της χώρο στη νέο portal με χρήστες - μέλη που θα  μπορούν να έχουν ηλεκτρονικά πρόσβαση  σε ανακοινώσεις και  διάφορα ηλεκτρονικά έγγραφα.

Περισσότερα για το νέο λογότυπο και το νέο portal, αύριο.


ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το τρίτο ημίχρονο: Είχε την ουσία η Κόρινθος


Η Κόρινθος μπορεί να πρόσφερε θέαμα, αλλά σε αυτήν τη φάση του πρωταθλήματος αυτό που μετρά είναι η νίκη και το εντός έδρας 1-0 επί του Βύζαντα Μεγάρων κρίνεται πολύτιμο και «ακουμπά» το "ρετιρέe" ,έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ρόδο και Ηρακλή Ψαχνών.Ο Τάσος Παυλίδης στο 47’ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και με προβολή χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην "Μπάρτσα".

ΕΣΗΕΠΗΝ: Ζητά εισαγγελική παρέμβαση και την προστασία του Χρήστου Βεργανελάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων που καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Χ. Βεργανελάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το ματς Παναχαϊκής- Ασπροπύργου, από τον πρόεδρο της Πατρινής ομάδας.

Αίσχη από Κούγια και «φουσκωτούς» στην Πάτρα


VIDEO το επεισόδιο 
Αγανάκτηση, αηδία, θυμός και όλα τα παρελκόμενα έχουν κυριεύσει τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, έπειτα από όλα όσα διαδραματίστηκαν , στο γήπεδο της Παναχαϊκής, και φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού με τον Ασπρόπυργο, με αποκορύφωμα, τόσο τις συμπλοκές του προέδρου της ΠΑΕ, των «φουσκωτών» που τον προστάτευαν και των φιλάθλων που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο, όσο, πολύ περισσότερο τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Αντώνης Τσουκαλάς, στην καφετέρια που διατηρεί κοντά στο γήπεδο, ο οποίος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι Πατρινοί δεν κατόρθωσαν να πάρουν το τρίποντο (1-1), έμειναν πίσω στο κυνήγι της ανόδου στη FootballLeagueκαι οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα τον Αλέξη Κούγια.

ΠΑΤΡΑ: Ψάχνουν τον Κούγια να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο

ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Μήνυση στον Αλέξη Κούγια για όσα συνέβησαν xθές έξω από το γήπεδο κατέθεσε ο υποδιοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος κ. Πετσίνης και μάλιστα για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν χθές το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Ετσι αστυνομικοί αναζητούν τον κ. Κούγια για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε πως ειδοποιήθηκαν και τα «κεντρικά» για την σύλληψη του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, o οποίος βρίσκεται στην Αθήνα (στα Δικαστήρια) και μάλιστα νωρίς το πρωί μιλούσε και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας (Alpha News και Max Fm).

dete.gr

Τον «χόρεψε»... Καλαματιανό! Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, 2-0 τον Παναθηναϊκό με γκολ του Λυμπερόπουλου

"Αγκαλιά" με την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η ΑΕΚ. Με δύο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου (64΄, 80΄) επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού της διοργάνωσης και, πλέον, στη ρεβάνς της 2ας Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ -με τυπικά γηπεδούχο την Ένωση- η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει το απόλυτο προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στην τετράδα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Μαρίνος (67' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (67' Κατσουράνης), Νίνης (90’+1’ Πετρόπουλος), Λέτο, Σισέ.
ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Μάκος, Ντιόπ, Σκόκο (71' Νταντόμο), Λαγός, Γκερέιρο (68' Μπλάνκο), Λυμπερόπουλος (90’+2’ Αργυρίου).

Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και διεύθυνση στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τους αναγνώστες – συνδρομητές της « Φωνής Κορινθίας»

«Απευθύνομαι με την παρούσα επιστολή προς τους αγαπητούς συνδρομητές της εφημερίδας «Η Φωνή της Κορινθίας» με διττό σκοπό. Πρώτον να ευχηθώ προσωπικά στον καθένα «καλή νέα χρονιά» και απαλλαγή από το Μνημόνιο. Δεύτερον να ενημερώσω για το νέο καθεστώς ιδιοκτησιακού και διεύθυνσης της εφημερίδας μας. Οι περισσότεροι από υμάς γνωρίζετε ότι άρχισα την έκδοση του πρώτου φύλλου πριν από 30 ολόκληρα χρόνια.

Δήλωση της Αθηνάς Κόρκα για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων

Η πρ. Βουλευτής Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα δήλωσε σχετικά με το «άνοιγμα» των κλειστών επαγγελμάτων:

«Mε την νέα χρονιά άρχισε ο υποτιθέμενος διάλογος για την υλοποίηση της απόφασης της κυβέρνησης για άνοιγμα των 150 κλειστών επαγγελμάτων.
Ένα σοβαρό ζήτημα..
που απασχολεί περίπου 2.000.000 επαγγελματίες και πολλούς επαγγελματικούς κλάδους.
».