Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Νέο στραπάτσο ο “ανόρεχτος” Αστέρας που έχασε στο Κιάτο με 5 - 0 από τον Πέλοπα

Ένας “ανόρεχτος” Αστέρας γνώρισε βαριά ήττα στο Κιάτο από τον Πέλοπα με σκορ 5 – 0. Η εμφάνιση όλων σχεδόν των παικτών του Αστέρα Δερβενίου ήταν αποκαρδιωτική και απογοήτευσαν τους φίλους τους. Έκαναν το χειρότερο, μέχρι τώρα, παιχνίδι τους και δεν δικαιολόγησαν έτσι τη θέση τους στην βαθμολογία.
Έπαιξαν χωρίς ψυχολογία (επηρεασμένοι ίσως από το μεγάλο στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ελλάδα Βέλου) και δεν μπόρεσαν σε καμιά χρονική στιγμή του αγώνα να φανούν ανταγωνιστικοί προς τον αντίπαλό τους, που φαινόταν στο γήπεδο σαν ομάδα δύο παραπάνω επιπέδων. Ο Πέλοπας με τους ταχείς επιθετικούς του διέλυσε την άμυνα του Αστέρα, η οποία έχασε όμως λόγω τραυματισμών από νωρίς δύο παίκτες της.
Ο Πέλοπας πέτυχε δύο τέρματα στο α’ μέρος (στο 17’ και στο 36’) με τους Ντεβό και Πρίφτη, και τα δύο από εξαιρετικές ενέργειες του Πετρόπουλου, ο οποίος τους έβγαλε σε θέση βολής με πάσες του κινούμενος από τα αριστερά. Προηγούμενα στο 26’ ο Πετρόπουλος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι του Κολιμάδη. Σε όλο το α’ μέρος ο Αστέρας βρισκόταν σε θέση άμυνας με τους παίκτες του να μην μπορούν να διατηρήσουν την κατοχή της μπάλας.
Το β’ μέρος ξεκίνησε με νέο δοκάρι από τον Πετρόπουλο στο 49’ και στο 51’ μετά από κόρνερ του Αστέρα και απόκρουση των αμυντικών του Πέλοπα, ο Ντεβό ξεκινώντας από τη σέντρα έφτασε μπροστά στον Κολιμάδη μέσα στην περιοχή και τον εκτέλεσε, πετυχαίνοντας το 3 – 0 (βλέπε φωτο δίπλα). Ένα ολέθριο λάθος της άμυνας του Αστέρα, που δυστυχώς επαναλαμβάνεται.
Από εκεί και έπειτα ο Πέλοπας “κατέβασε ταχύτητα”, αλλά με τους Πρίφτη στο 58’ και Πράττο στο 63’, που εκμεταλλεύτηκαν ένα προσωπικό λάθος του Μετεβελή και μια σύγχυση  των κεντρικών αμυντικών του Αστέρα αντίστοιχα, πέτυχε άλλα δύο τέρματα για το τελικό 5 – 0. Τότε ο προπονητής του Αστέρα κ. Χριστοδουλόπουλος γύρισε τον Δάνη λίμπερο, για να προφυλάξει την ομάδα του από το διαφαινόμενο διασυρμό.
Η μοναδική καλή στιγμή του Αστέρα ήταν στο 55’ όταν ο Χόντια έδιωξε σε κόρνερ ένα μακρινό σουτ του Δημόπουλου. Ο Χόντια καθάρισε επίσης στο 76’ και 83’ και δύο άλλες μικροευκαιρίες σε γεμίσματα των παικτών του Αστέρα στην περιοχή του.
Ο διαιτητής κ. Παν. Κακριδής, έτσι όπως πήγε ο αγώνας, είχε εύκολο έργο και τα κατάφερε μια χαρά. Το ίδιο εξαιρετικοί ήταν και οι βοηθοί του κκ. Χρυσάνθου και Κριτσώνης.
Αστέρας : Κολιμάδης, Μερκούρης (26' Χωματάς), Μετεβελής, Γιαννακόπουλος, Ρούτσης (12' Πεθαίνος), Νιάνγκ (79' Μασούρης), Φωλιάς, Δημόπουλος, Κουτρούλης, Δάνης, Στεφανάκος