Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Τμήμα ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες
Σε κατάσταση σοκ βιώνουμε τις δραματικές εξελίξεις της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής:  Η κυβέρνηση που υπέκλεψε την ψήφο με ψέματα έχει εξελιχθεί σε μηχανή παραγωγής νομοσχεδίων που μοναδικό στόχο έχουν την φτωχοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού, την κατάτμηση και πώληση της χώρας και την εργασιακή  δουλεία των ανέργων  στους  ξένους και έλληνες «επενδυτές».
Ήδη οι εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα κατεδαφίστηκαν και οι εργαζόμενοι ολομόναχοι αντιμετωπίζουν τις αρπαχτικές ορέξεις του εργοδότη. Στο δημόσιο τομέα 150.000 εργαζόμενοι ετοιμάζονται να στοιβαχτούν στο 1.000.000 ανέργων. Η δημόσια υγεία και η δημόσια παιδεία διαλύονται μεθοδευμένα, με στόχο οι δαπάνες για τη λειτουργία τους να περάσουν στην ήδη λεηλατημένη τσέπη του κόσμου. Τα δισεκατομμύρια που λεηλατήθηκαν από τον εργαζόμενο λαό και πήγαν στους  τοκογλύφους δανειστές μας χάθηκαν από την εγχώρια αγορά με αποτέλεσμα χιλιάδες καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις να κλείνουν προσθέτοντας και άλλους ανέργους. Και όλα αυτά με παραχωρημένη την εθνική μας κυριαρχία στους «εταίρους».
Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες,
Κάτω απ’ αυτές τις δραματικές συνθήκες αποφασίσαμε την ίδρυση του κορινθιακού τμήματος του ΕΠΑΜ με σκοπό  να απαιτήσουμε και να παλέψουμε για:
1.      Τη μη αναγνώριση του δημοσίου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο

2.      Την ανατροπή όλων των συμφωνιών που πάρθηκαν μετά το πρώτο μνημόνιο

3.      Την έξοδο από το ευρώ και την ευρωζώνη

4.      Την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ασθενέστερων.

5.      Την εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών
6.      Την ανάδειξη του κράτους σε βασικό μοχλό της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας

7.      Τη δήμευση των περιουσιών όλων όσοι συμμετείχαν στη διασπάθιση του δημόσιου πλούτου.
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Τμήμα Κορινθίας
epamkorinthias.blogspot.com