Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκησε 2 - 1 η Κόρινθος την Αχαϊκή , αλλά δεν ικανοποίησε

Χωρίς να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, η Κόρινθος πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Αχαϊκή, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου.
Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ωστόσο η Κόρινθος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και με τα τέρματα των Μπαλτζή και Δημητριάδη πήρε τη νίκη.
Η τεχνική ηγεσία της Κορίνθου έχει πολλά παράπονα από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε, ότι έχει προγραμματιστεί «ρεβάνς» για την Τετάρτη (28/9) στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς , όπου και θα αντιμετωπίσει εκ νέου την Αχαϊκή.Το ματς ηταν να ξεκινήσει στις 19.00, αλλα τελικα πηγε στις 17.00 γιατι παιζει ο Ολυμπιακός με την Αρσεναλ!
Το τεχνικό τιμ του συλλόγου θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και αναμένεται να υπάρξουν δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τους παίκτες να ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς.

Στο μταξύ παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Σγούρος από την Κόρινθο, καθώς ο παίκτης αποχώρησε, λίγες εβδομάδες μετά τη συμφωνία του. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός υποστηρίζει ότι δεν τηρήθηκαν οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας του και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Νίκου Λουμπαρδέα από την Κόρινθο. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ισθμού, Σωτήρης Μαυρονάσιος, είχε νέες συζητήσεις με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και παρά την οικονομική απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές, υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά θα επέλθει συμφωνία.
Η ακαδημία της Κορίνθου
Άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία της Κορίνθου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου για το έτος 2011-2012, όπου μεταξύ άλλων τονίζει ότι
"Βασικός και συνεχής στόχος μας είναι το ΠΑΙΔΙ το οποίο παρακολουθεί το πρόγραμμα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» να μπορέσει ν΄ αποκτήσει ΠΑΙΔΕΙΑ σύμφωνα με το αθλητικό ιδεώδες.
Θα λειτουργήσουν τμήματα : 1996 – 97 ΠΑΙΔΩΝ , 1998 – 99 ΠΡΟ ΠΑΙΔΩ. 2000 – 01 ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002 – 03 ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ και 2004 – 05 BABINI.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο γήπεδο Συνοικισμού
Κορίνθου.
Το ΤΕΑΜ απαρτίζουν :
ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (παλαίμαχος ποδ/στης ΟΣΦΠ–προπονητής UEFA PRO)Γενικός Διευθυντής.
ΔΕΔΕΣ ΣΑΚΗΣ (προπονητής UEFA) Τεχνικός Διευθυντής
ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (προπονητής UEFA–Καθ. Φυσικής Αγωγής-Ενωσιακός Προπονητής)
Υπεύθυνος Ακαδημιών
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ( καθηγητής φυσικής αγωγής) Προπονητής
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες , μπορούν να
επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο :
2741073880 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» 10:00 – 15:00
Σας περιμένουμε όλους για μια ακόμη “ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ”