Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Mένει στην Κόρινθο ο Δημαράκης . Επιστροφή στις προπονήσεις απο αύριο

Παίκτης της Κορίνθου θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βαγγέλης Δημαράκης. Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα στα Χανιά δεν προχώρησε, με συνέπεια να επιστρέψει στην ομάδα του Ισθμού.
Πάντως, οι άνθρωποι της Κορίνθου θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, ώστε να ενισχυθούν σημαντικά στον… άσο.
Παράλληλα, συνεχίζονται καθημερινά οι δοκιμές νεαρών παικτών, με το τεχνικό τιμ του συλλόγου να έχει ξεχωρίσει δύο με τρεις καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πιθανότατα και θα αποκτηθούν
Στο μεταξύ αύριο Τρίτη  επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της Κορίνθου, μια και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Τόγιας, τους έδωσε διήμερο ρεπό. Τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα πρόσωπα, μια και ο σύλλογος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές.
Στο μεταξύ, η έφεση που κατέθεσε η Κόρινθος κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Football league και Football league 2 για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ' Εθνική θα συζητηθεί στις 29 Αυγούστου. Στην ΠΑΕ ευελπιστούν σε δικαίωση του συλλόγου τους!