Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μπεθάνης μέσω… facebook. Η Κόρινθος θα γυρίσει εκεί που της αξίζει !

Ένα ομολογουμένως εκσυγχρονισμένο τρόπο, ο οποίος έχει γίνει της… μόδας, επέλεξε ο νέος μεγαλομέτοχος της Κορίνθου, Πάνος Μπεθάνης ,για να δηλώσει τη στήριξή του στην ομάδα μετά την πρωτόδικη απόφαση για υποβιβασμό.
Στην ιστοσελίδα facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα της Κορίνθου, με την ονομασία «Korinthos FC», όπου αναγράφονται τα νέα του συλλόγου, σχόλια των οπαδών και πολλά άλλα.
Με το άκουσμα της είδησης για τον υποβιβασμό της Κορίνθου στη Δ’ Εθνική, στην σελίδα της Κορίνθου αναρτήθηκε μία δήλωση που έφερε την υπογραφή «Πάνος Μπεθάνης».
Ο επιχειρηματίας από τη Βοστόνη, λοιπόν, έσπευσε να τοποθετηθεί ενώπιον των φίλων της ομάδας, δίνοντας υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την Κόρινθο για να γυρίσει εκεί που της αξίζει. Μάλιστα, επέλεξε να δηλώσει τη στήριξή του στην ομάδα όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και την αγγλική εκδοχή για… παν ενδεχόμενο! Πάντως, το θέμα είναι ότι ο επιχειρηματίας από τη Βοστόνη δεν έχει δώσει ακόμη το «παρών» στην Κόρινθο και οι παίκτες τον περιμένουν εναγωνίως να τον γνωρίσουν!!!
Διαβάστε τη δήλωση στα ελληνικά και στα αγγλικά στο «Korinthos FC» που φέρει την υπογραφή «Πάνος Μπεθάνης»:
«Dear Friends,
Today's disciplinary action to relegate our team is sad moment for all of us. I want all of you to know that whether this decision is reversed or not, I retain the same passion and spirit for Korinthos FC, its fans, and the people of Korinthos. I make a personal promise and commitment to the goal of bringing Korinthos FC the status and success it deserves. Thank you
Panos Bethanis».
Και στα ελληνικά:
«Αγαπητοί φίλοι, Η σημερινή πειθαρχική απόφαση για υποβιβασμό της ομάδας είναι αναμφισβήτητα μια μαύρη στιγμή, είτε ανακληθεί στο τέλος είτε όχι. Θα ήθελα να ξέρετε όλοι ότι έχω το ίδιο πάθος, και την ίδια όρεξη για δουλειά και τους ίδιους στόχους που είχα όταν ανέλαβα. Η Κόρινθος θα γυρίσει εκεί που της αξίζει και αυτό είναι μια προσωπική υπόσχεση. Ευχαριστώ. Πάνος Μπεθάνης».

Κατετέθηκε η έφεση
Στο μεταξύ, έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ’ Εθνική κατέθεσε η Κόρινθος. Έτσι, ο σύλλογος του Ισθμού ελπίζει ότι το Δευτεροβάθμιο Οργανο θα ανατρέψει την απόφαση.
Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Κατατέθηκε ήδη η έφεση της ΠΑΕ στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Υπάρχει μεγάλη πίστη για δικαίωση της ομάδας. Κύκλοι της ομάδας υποστηρίζουν ότι, μετά τα τελευταία γεγονότα που ταράζουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ο κυκεώνας των άδικων αποφάσεων προσπαθεί να συμπαρασύρει και την ΠΑΕ Κόρινθος. Η ΠΑΕ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της αθλητικής δικαιοσύνης και πιστεύει στην ισονομία των αποφάσεων. Η Κόρινθος ευελπιστεί στην δίκαιη απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής».