Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η πρώτη φιλική νίκη της Κορίνθου . 3 - 1 τον ΠΑΣ Κλένια

Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι, προετοιμασίας , στο Στάδιο Κορίνθου παρουσία περίπου 50 φίλαθλων, εν όψει της νέας σαιζόν η Κόρινθος επικράτησε με 3 -1 της Κλένιας . Η Κόρινθος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη της Κλένιας Οι παίκτες του Γιώργου Τόγια, μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά υπήρχαν στιγμές που πραγματικά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής,΄δείχνωντας. πως τους χωρίζουν δύο κατηγορίες αφού σχεδόν σε όλο τον αγώνα έπαιζε την Κλένια στο μισό γήπεδο. Στο πρώτο μέρος, η «Μπάρτσα», μπήκε πολύ καλύτερα και είχε νωρίς – νωρίς δύο καλές στιγμές με τον Χουστουλάκη, ο οποίος αναστάτωσε την άμυνα της Κλένιας, αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει (έστειλε την μπάλα άουτ).
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, στην πρώτη τους προσπάθεια για επίθεση, όταν στο 30’ ο Μπεξής τροφοδότησε υπέροχα τον Κλαδάκη, αυτός νίκησε στο σπριντ τον Σγούρο και πλάσαρε ιδανικά τον Καρνέση, για το 0-1.
 Η Κόρινθος ωστόσο δεν άργησε να απαντήσει και στο 38'  ο Δανιήλ εκτέλεσε όμορφα το κόρνερ και ο Παπαευθυμίου, με δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στο βάθος της εστίας του Γκίκα.


Στο δεύτερο μέρος η Κόρινθος συνέχισε να επιτίθεται και στο 57' έφτασε στο 2 - 1 με τον Δημητριάδη ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Πέντε λεπτά αργότερα ο έμπειρος επιθετικός της Κορίνθου έκανε το 3 - 1 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα. Η Κλένια το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει λίγα λεπτά αργότερα όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Σπ. Γεώργαρη.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης (25’ Καρνέσης), Φραγκάκης, Σπυρόπουλος, Σγούρος, Δανιήλ, Χουστουλάκης, Παπαευθυμίου, Ζάρκος, Αράπογλου, Παππάς Χ., Μπαλάφας ενώ έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Ντερτιλής, Μπαλτζής, Ζώης, Δημητριάδης, Κρίκας, Γκιώνης, Τσοχαντάρης

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Κουρελιάς, Μπαστούνης, Μπαλάφας, Σεννής, Μακρής, Παπαχρήστου, Γεώργαρης Χ., Μπεξής, Κλαδάκης ενώ έπαιξαν και οι Μαρινος, Γεώργαρης Μ., Ρουμελιώτης Ν., Σκούπας Π., Δήμας, Λέπετζης, Σκούπας Β., Λέκκας, Ρεκλείτης, Διγαλάκης