Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Συνέντευξη Τύπου για το έργο "Σκηνοβάτες" Τετάρτη 10 Αυγούστου Ώρα: 12.30 μμ στο Δημαρχείο Μεσσήνης»



Με αφορμή την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου "Σκηνοβάαχί' παρουσιαστεί στο Αρχαίο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης την Παρασκευή 12 Αυγούστου, οι Συνδιοργανωτές της παράστασης, Περιφέρεια Πελοποννήσου — Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, Δήμος Μεσσήνης, Εταιρεία Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών & Σωματείο "Διάζωμα", σας προσκαλούν στη Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της ΜΕΣΣΗΝΗΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ ίο ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ΏΡΑ: 12.30 μ.μ.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν: Εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Απόστολος Παπαφωτίου, εκ μέρους του Δήμου Μεσσήνης, και εν προκειμένω οικοδεσπότης, ο Δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, εκ μέρους της Εταιρείας Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών, ο Αρχαιολόγος Πέτρος Θεμελης, εκ μέρους του Σωματείου "Διάζωμα", ο Πρόεδρος Σταύρος Μπένος και εκ μέρους του Εθνικού Θεάτρου ο Καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Χουβαρδάς.

Θα χαρούμε να παρευρεθείτε στην Προγραμματισμένη Συνέντευξή μας και να καλύψετε τη σημαντική αυτή εκδήλωση, που ανοίγει καινούργιες προοπτικές για την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας, της Μεσσηνίας και όχι μόνο, δια του Μ.Μ.Ε. που εκπροσωπείτε.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ