Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κουράστηκαν και φεύγουν απο τον Παναθηναϊκό οι Γιαννακόπουλοι

Tην πρόθεσή της οικογένειάς του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ,ο Παύλος Γιαννακόπουλος.
Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων» υπογράμμισε σχετικά
«Έχουμε κουραστεί τόσο πολύ που ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να αποχωρήσουμε από τον Παναθηναϊκό. Σαράντα χρόνια κούρασης δεν πληρώνονται με τίποτα. Αν βρούμε θα είμαστε ευτυχείς. Δεν έχει σχέση η ΠΑΕ με την ΚΑΕ. Στην ΠΑΕ υπάρχει μία μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μία ατομική, μία οικογενειακή επιχείρηση που προσπαθούμε να διατηρήσουμε στα πλαίσια εκείνα που θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε κανονικά».
Παράλληλα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε ως απαράδεκτα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα σε βάρος παικτών του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι
«Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΑ. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τους ανθρώπους κι όχι να τους χωρίζει. Λυπάμαι που δεν το πήρα χαμπάρι για να κατέβαινα πρώτος εγώ και να γινόμουν ανθρώπινη ασπίδα. Όλοι οι αθλητές είναι το ίδιο πράγμα για μένα. Αυτά τα γεγονότα τα καυτηριάζαμε και τα καυτηριάζουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατό να συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε και την επόμενη μέρα να είναι ελεύθερος. Όποιους πιάνουν, θα πρέπει να τους βάζουν 5-10 μέρες φυλακή για να τους γίνεται μάθημα».