Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ

Τις διοικητικές εξελίξεις και τις πληρωμές των οφειλομένων τους περιμένουν οι παίκτες της Κορίνθου. Μπορεί οι προπονήσεις στις περισσότερες ομάδες να έχουν σταματήσει, όμως στην ομάδα του Ισθμού συνεχίζονται έστω με μία- δύο προπονήσεις τη βδομάδα, αλλά και με κάποια φιλικά. Αυτή την εβδομάδα η «Μπάρτσα» προσπαθεί να κλείσει φιλικό τεστ, το οποίο πιθανότατα να είναι και το τελευταίο για τη φετινή σεζόν.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες βρίσκονται στο… ακουστικό τους, αφού περιμένουν από τη διοίκηση να τους καλέσει για να πάρουν μέρος των οφειλομένων τους


ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Την παραίτησή του υπέβαλε ο λογιστής της Παναχαϊκής και ο Αλέξης Κούγιας την έκανε δεκτή, όπως γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης.
Παράλληλα, η Πατρινή ΠΑΕ καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τους μετόχους την Πέμπτη στις 30 Ιουνίου και ώρα 19.00.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει:

«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι το ΔΣ προκηρύσσει έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για τις 30 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. με θέματα :

Α) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Β1) Αντικατάσταση μελών ΔΣ

Β2) Εκλογή νέων μελών ΔΣ

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Αλέξιος Κούγιας έκανε δεκτή την παραίτηση του πρώην λογιστή της ΠΑΕ από όλες τις αρμοδιότητες του».

Ένταση στη Γ.Σ.του Πανηλειακού

Δεν υπήρξε εξέλιξη στη χθεσινή, 6/06, Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού, κατά τη διάρκεια της οποίας δημιουργήθηκε ένταση.
Στην αρχή της Γ.Σ., που έγινε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο παρουσία περίπου 150 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν φίλοι της ομάδας, αλλά όχι φορείς της πόλης, το λόγο πήρε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Ο απερχόμενος πρόεδρος τόνισε ότι δεν έχει προκύψει κάποιο ενδιαφέρον και ως εκ τούτου η συνέχεια για το σύλλογο δείχνει ζοφερή.
Εκείνη τη στιγμή ο Κώστας Ντάβαρης, ο επιχειρηματίας που είχε ενδιαφερθεί για τον Πανηλειακό, ζήτησε να μάθει περισσότερα στοιχεία για την ομάδα. Ο Θεοδωρόπουλος του μετέφερε πως αν θέλει να μάθει μπορούν να συναντηθούν οι δυο τους για να του λύσει οποιαδήποτε απορία.
Τότε επενέβη ένας φίλαθλος και δημοσιογράφος, ο οποίος είπε ότι η διοίκηση δεν θέλει να δώσει την ομάδα. Δήλωση που προκάλεσε ένταση, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η Γενική Συνέλευση.
Όταν και πάλι συνεχίστηκε, αποφασίστηκε να παρθούν αποφάσεις στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιουνίου. Από αυτή θα προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και σε περίπτωση που δεν συγκροτηθεί Δ.Σ. του ΤΑΠ, ο Πανηλειακός θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Δʼ Εθνικής.