Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του Συλλόγου «ΠΑΝΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ» κ. Απόστολου Κουνέλη προς τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Αντώνη Κλαδούχο .

ΠΑΝΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1957

Μελβούρνη 24/05/2011

Προς
Τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου
κ. Αντώνη Κλαδούχο

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Συλλόγου μας, θα ήθελα να σας εκφράσω την βαθειά ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες μου για την τεχνο - υλική βοήθεια που προσφέρατε ώστε να στεφτεί με επιτυχία το Φεστιβάλ σταφίδας και κρασιών που οργανώσαμε πρόσφατα εδώ στην δεύτερη πατρίδα μας.
Το οπτικοακουστικό υλικό μαζί με το Ρεθίτικο κρασί που μας στείλατε, χάρισαν αξέχαστες στιγμές στους πολυάριθμους συμπάροικους Κορινθιακής και όχι μόνο, πατριάς και θύμισαν αξέχαστες νεανικές στιγμές πίσω στη γενέτειρα πατρίδα.
Το Φεστιβάλ ( 1η χρονιά φέτος ) καθιερώθηκε στις καρδιές των συμπατριωτών μας που μας ζητούν πλέον να το καθιερώσουμε σε ετήσια βάση με παράλληλη προβολή των προϊόντων στην εδώ αγορά. Πιστεύουμε ότι με την βοήθειά σας θα το πετύχουμε.
Κ. Δήμαρχε, σας ευχαριστώ εσάς και τους συνεργάτες σας για το ενδιαφέρον που δείξατε και θα ήθελα από τώρα να σας απευθύνω πρόσκληση να παρευρεθείτε στο επόμενο Φεστιβάλ που προγραμματίζουμε.
Να είστε καλά και υγιής ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στην τοπική αυτοδιοίκησης και στην Πατρίδα σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.

Σας χαιρετώ εγκάρδια

Απόστολος Κουνέλης

Πρόεδρος