Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τι …έχει σειρά μετά το Παναρίτι και το Παραδείσι; «Όργιο ναρκωτικών ουσιών» στην ορεινή Κορινθία!

Η είδηση πριν λίγες μέρες για τον 42χρονο Ι.Κ από το τοπικό διαμέρισμα Παραδείσι του δήμου Σικυωνίων ο οποίος είχε «εργαστήριο» ναρκωτικών ουσιών ήταν ένα από τα θέματα τα οποία σχολιάστηκαν περισσότερο την εβδομάδα που πέρασε.
Τι άλλο θα περίμενε να δει κανείς να έχει στην κατοχή του ο 42χρονος ο οποίος όπως αναφέραμε προφυλακίστηκε κιόλας! Πριν από λίγους μήνες γράφαμε για τον μεγάλο αριθμό ναρκωτικών ουσιών που είχαν κατασχέσει οι αστυνομικοί στο Παναρίτι! Μέχρι και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ είχε επιστρατευτεί για να εντοπίζει τα δενδρύλλια χασίς! Τέτοια περίπτωση όμως όπως στο Παραδείσι δεν έχουμε συναντήσει ξανά, από ότι τουλάχιστον θυμόμαστε στην ορεινή Κορινθία! Ακόμα και οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου δεν πίστευαν στα μάτια τους με όλα αυτά που είχαν μπροστά τους.
Όπως μας ανέφεραν αστυνομικοί οι συλλήψεις στις ορεινές περιοχές δεν θα σταματήσουν εδώ! Ακούγεται για «όργιο» ναρκωτικών ουσιών στην ορεινή Κορινθία και από εδώ και πέρα θα …χτενίζουν αυτές τις περιοχές! Τι έγινε τελικά! Σε λίγο οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών δεν θα είναι στην …παραλία αλλά στις…. κορυφές των βουνών! Αν από ότι φαίνεται οι μεγαλέμποροι έχουν από καιρό …απλώσει τα πλοκάμια τους στην ορεινή Κορινθία! Το λέμε ξανά ότι οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για «όργιο ναρκωτικών ουσιών» σε αυτές τις περιοχές!

korinthiannews.gr