Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σοκ στο Αίγιο - 23χρονος μαχαίρωσε εν ψυχρώ την αντίδικό του μέσα στα δικαστήρια

Και οι δύο ανήκουν σε πολύ γνωστές οικογένειες του Αιγίου.

 

Σοκ στα δικαστήρια του Αιγίου σήμερα στις 11:30 το πρωΐ όταν 23χρονος μαχαίρωσε εν ψυχρώ νεαρή κοπέλα. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων παρευρισκομένων, ενώ η κοπέλα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν αντίδικός του.

Σύμφωνα με το filodimos.gr η υπόθεση συζητείτο σήμερα στο Πρωτοδικείο Αιγίου και ο νεαρός ήταν κατηγορούμενος για παρενόχληση της κοπέλας.

Η νεαρή κοπέλα, κόρη γνωστού γιατρού της πόλης, καθόταν στο κυλικείο του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου κι έπινε τον καφέ της, μαζί με συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, όταν ο νεαρός (που είναι γιος γνωστού καθηγητή από το Αίγιο) πέρασε από πίσω της και φάνηκε πως της κατάφερε κάποιο χτύπημα.

Ο ίδιος έφυγε αγέρωχος, χωρίς όμως να προσπαθήσει να διαφύγει. Ένας δικηγόρος που στεκόταν ακριβώς από πίσω, είδε σοκαρισμένη την κοπέλα και την πλησίασε για να δει τι έγινε. Εκεί είδε έντρομος ένα μαχαίρι (πιθανότατα κυνηγετικό) να πέφτει από την πλάτη της κοπέλας, που πλέον αιμορραγούσε ακατάσχετα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει την τραυματισμένη κοπέλα, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και δεύτερο ασθενοφόρο για να παραλάβει και τον πατέρα του δράστη, που υπέστη σοκ και λιποθύμησε.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αιγίου, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται όλη η οικογένειά της.

Ο νεαρός συνελήφθη χωρίς να φέρει αντίσταση και αρνούμενος πως έπραξε το έγκλημα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος έχει παρουσιάσει στο παρελθόν ψυχολογικές διαταραχές.

thebest.gr