Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Στους «οκτώ» η Ελλάς Βέλου που πέρασε με 2 - 1 από το Πανόπουλο Ηλείας

Η Ελλάς Βέλου πέρασε στην επόμενη φάση (των 8) του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς επικράτησε με 2-1 στην Ορεινή Ηλεία επί του ΠΦΟ Πανόπουλου.
Η ομάδα του Βέλου προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει στις 18 Μαίου τον Αστέρα Μαγούλας σε ουδέτερη έδρα.
Η Ελλάς πήρε το προβάδισμα μόλις στο 6', όταν ο Αράπι πήρε την μπάλα από τον χώρο του κέντρου, έφτασε ως την αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 12’ ο Ραπανάκης μάρκαρε αντικανονικά τον Λαγό μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Μπότσαρης (Αχαΐας) καταλόγισε πέναλτι γιά το Πανόπουλο, όμως ο Κουρούμπαλης απέκρουσε σε κόρνερ το πέναλτι που κτίπησε ο Μιτρόφ. Στο 43’ η ομάδα του Βέλου με το Αράπι "ζευγάρωσε" τα τερματά της.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για το γκολ και το πέτυχαναν στο 66’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτακόπουλου.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Γερακάρης, Μουζής, Χριστόπουλος Ν., Μοσχογιάννης, Λαγός (46’Δαλαβούρας), Μιτρόφ, Τσαγκάρης, Χρονόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Χριστόπουλος Α. (60’ Σίνος), Αθανασόπουλος (60’ Καπετανάκης).
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμπαλης, Πολυδωρόπουλος, Σάνι, Καπετανάκης (26’ Ποτήρης), Αντρέα, Βελέτζας, Μαρσίνος, Αντωνόπουλος (84’ Μάκος), Αράπι, Ραπανάκης, Πάλιο (90’ Δανιήλ Ε.)