Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Σούπερ ντέρμπι στη Ρόδο . Τα «Ελάφια» κόντρα στην «Μπάρτσα» . Η Παναχαική 3 – 1 τον Ηρακλή Ψαχνών

Στο Νότιο όμιλο έπιασε κορυφή (έστω και προσωρινά) η Παναχαϊκή, η οποία κέρδισε σήμερα 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών, στο ένα από τα δυο ντέρμπι της αγωνιστικής Τα γκολ της Παναχαϊκής πέτυχαν ο Δαμιανίδης στο 32', ο Ατματζίδης στο 42' και ο Δελαπόρτας στο 82', είχαν και δοκάρι με τον Ατματζίδη στο 67', ενώ ενδιάμεσα (60') είχε μειώσει για την ομάδα της Εύβοιας ο Φαρούκ.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χάχαλης, Δαμιανίδης, Ντίνας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Φούφουλας (83' Κωνσταντινίδης), Κοκλιώτης, Ουρτάδο (77' Λουμπαρδέας), Ατματζίδης, Κυβελίδης (61' Δελαπόρτας), Κοιλιάρας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής, Καλιμάνης, Ρεπετσάς, Αργυρός (71' Βαλαβάνης), Ζουλιώτης, Σέγκος, Ντελέκος (83' Παπαδόπουλος), Μάτσος, Βαγγέλη, Βλαχόπουλος (72' Ανέστης), Φαρουκ.

Ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα στο άλλο η πρωτοπόρος Κόρινθος χωρίς τους τιμωρημένους Ντόμα και  Μπιτσάκο , οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή τους , δοκιμάζεται στο μεγάλο ντέρμπι στη Ρόδο, όπου η τοπική ομάδα θέλει νίκη για να την προσπεράσει στη βαθμολογία
Στα άλλη ματς, ο Βύζαντας Μεγάρων υποδέχεται τον Ασπρόπυργο, ο ΠΑΟ Ρουφ παίζει με τον Αίαντα Σαλαμίνας και ο Πανηλειακός με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τέλος στο κρητικό ντέρμπι τα Χανιά παίζουν με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, ενώ άνετα τρίποντα θα πάρουν οι Πλατανιάς και Παναιγιάλειος.

Το πρόγραμμα
Κυριακή 6/3
Βύζας - Ασπρόπυργος
ΠΑΟ Ρουφ - Αίας Σαλαμίνας
Χανιά - Ολυμπιακός Χερσονήσου
Πανηλειακός - Απόλλων Σμύρνης
Κεραυνός Κερατέας - Πλατανιάς
Αγία Παρασκευή - Παναιγιάλειος

Δευτέρα 7/3Ρόδος - Κόρινθος