Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΩΝ
ΦΕΙΔΙΟΥ 2, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10678
ΤΗΛ-FAX: 2103833782

Αγαπητοί μας Συμπολίτες
To Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, εύχεται σε σας και στις οικογένειές σας , το 2011 να φέρει υγεία, χαρά και κάθε ευτυχία.

Λύγισε στο φινάλε…Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0 -1

Ο Αστέρας Tρίπολης λύγισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και τελικά ηττήθηκε 0-1 από τον Ολυμπιακό που πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Ιμπαγάσα στο 86' , παίζοντας όμως από το 78' με παίκτη λιγότερο. Σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο Ζαουάντ Ζαιρί μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή,με ωραία προσποίηση αδειάζει τον Πουλίδο, έκανε τη σέντρα και ο Ιμπαγάσα με έξυπνο πλασέ νίκησε τον πολύ καλό Ματίας Ντεγκρά και γράφει το 0-1.

Η «μικρή» Ντόρα


«Τα μικρά κόμματα πρέπει να βοηθούνται μεταξύ τους», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αθήνα 9,84, όταν της ζήτησαν να εξηγήσει πώς και αποφάσισε να αγοράσει κουπόνια της Δημοκρατικής Αριστεράς. Προφανώς η Ντόρα θα έχει βάλει όριο για να ανοίξει το πορτοφόλι της το 3% που απαιτείται για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή. Γι’ αυτό στηρίζει με τον οβολό της μόνο τη Δημοκρατική Αριστερά, η οποία όπως και η ΔΗΣΥ δεν πιάνει το 3% σε καμιά δημοσκόπηση. Αλλιώς θα έδινε κάτι και στον ΣΥΡΙΖΑ, τους Οικολόγους - Πράσινους, τον ΛΑ.Ο.Σ.... Δεν λέμε για ΚΚΕ, γιατί αυτό πλέον ανήκει στους μεγάλους, με τα μέτρα της Ντόρας!

ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ
e-typos.com

Από ξένο... την αλήθεια

Αλήθεια η κυβέρνηση ψάχνει ακόμη να βρει πόθεν προκύπτουν τα σημερινά οικονομικά μας χάλια; Εχει βάλει ντετέκτιβ κι επιμένει ότι μόνον η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή μία πενταετία και κάτι στη μεταπολιτευτική μας ζωή, ευθύνεται για τα δεινά που περνάει σήμερα ο μέσος Ελληνας; Η κυβέρνησή μας έχει συνηθίσει να πιστεύει τα απίστευτα. Ευτυχώς όμως μας προσγειώνουν ξένοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί από τους οποίους μαθαίνουμε, οι αδαείς, την πικρή για τους κυβερνώντες αλήθεια.

O λογογράφος του Γιώργου στην ...Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς...!!!

Την παραίτηση του από το Δ.Σ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, ο οποίος είχε διορισθεί προσφάτως, μετά την παραίτηση του πρώην μέλος κ. Π. Κομματά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Α. Χατζόπουλος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας.

Για το θέμα γράφει σχετικά το euro2day:

Ποιοι εξελέγησαν στο νέο ΔΣ των υπαλλήλων της Νομαρχίας

nomarxia1 ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑ 40.000 ΕΥΡΩ ;
Πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές του συλλόγου των Νομαρχιακών υπαλλήλων Κορινθίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκλέγονται στο ΔΣ του συλλόγου οι:
Ηλίας Μιχόπουλος, Χρήστος Καρούκης, Κυριάκος Ψαρράκος, Νικόλαος Τσιολάκης, Διονυσία Κουτσοποδιώτη, Αργυρώ Σακελλαράκη και Παντελής Γκέργκης, ενώ δεν εκλέχθηκαν οι Σπυριδούλα Χαρίτου και Βασίλειος Μπαλάφας..
Το νέο ΔΣ καλείται απο εδώ και στο εξής να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα της Περιφερειακής διοίκησης Ενός νέου εγχειρήματος ,δύσκολου ,που οι υπάλληλοι της Νομαρχίας καλούνται να το στηρίξουν ..Παρόμοια κατάσταση ,ωστόσο,έχουν βιώσει πριν απο 16 χρόνια με το ξεκίνημα της τότε αιρετής Νομαρχίας

Αναρτήθηκε από Τζένη Σουκαρά
Jenny's World

Ανοίγουν τα διόδια εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό - Επί ποδός στην ΕΒΟ Αιγίου

Οι απολύσεις εργαζομένων στην Ολυμπία Οδό φέρνουν κινητοποιήσεις

φωτ. αρχείου
Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα εργαζόμενοι στο έργο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα. Μετά από γενική συνέλευση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων "Η Γαλαρία" αποφασίστηκε να προχωρήσουν σήμερα σε 4ωρη στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα και στο "άνοιγμα" των διοδίων του Ρίου, από τις 2 έως τις 4 μ.μ.

Ληστεία μτα φόνου σε βενζινάδικο στο Μελίσσι


Ένοπλοι δράστες πυροβόλησαν θανάσιμα τον υπάλληλο όταν προσπάθησε να τους καταδιώξει. Οι δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν χθες αργά το βράδυ στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μελίσσι και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Κατά τη διαφυγή τους, ο υπάλληλος του βενζινάδικου τους καταδίωξε, με αποτέλεσμα ένας από τους δύο να τον πυροβολήσει με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό και αντίκρισε αιμόφυρτο τον άνδρα της. Η αστυνομία μελετά το υλικό που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Προϋπολογισμός 2011 :Εγκρίθηκε στη Βουλή με 156 ναι και 142 όχι



Μετά από πενθήμερη συζήτηση,αργά τη νύκτα η Βουλή ενέκρινε τον κρατικό προϋπολογισμό του 2011. Στην ψηφοφορία στην οποία ψήφισαν 298 βουλευτές ναι ψήφισαν 156 βουλευτές και όχι 142.
Η Νέα Δημοκρατία, υπερψήφισε μονάχα τις δαπάνες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με εξαίρεση τον βουλευτή της, Πάνο Καμμένο, που καταψήφισε το σύνολο του Προϋπολογισμού.
«Όχι σε όλα» δήλωσαν επίσης, τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που έχουν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ (Δημαράς, Σακοράφα, Οικονόμου και Παπαχρήστος) και οι ανεξάρτητοι βουλευτές που ανήκουν στην Δημοκρατική Συμμαχία και την Δημοκρατική Αριστερά.
Από την συνεδρίαση απουσίασαν οι βουλευτές της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης και Τ. Ιατρίδου, οι οποίοι γνωστοποίησαν την τοποθέτησή τους με επιστολές, που δεν αναγνωρίζονται ως έγκυρες ψήφοι.

H Ομιλία Πέτρου Τατούλη στην ορκωμοσία του ως πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.


«Με όλους αυτούς τους ελευθερόφρονες πολίτες, τους πολίτες που αψήφησαν τα αναχρονιστικά υποδεκάμετρα, με τα οποία κάποιοι εμμένουν να μετρούν τις κομματικές επιρροές, με όλους τους πολίτες που συγκροτούν την  Νέα Πελοπόννησο, από σήμερα κιόλας πορευόμαστε μαζί.» Με τις φράσεις αυτές ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης ξεκίνησε το χαιρετισμό του, μετά το πέρας της ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Τρίπολης.
Ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην σύντομη ομιλία του μετά τη λήξη της τελετής ξεκαθάρισε τις προθέσεις του : «Εμείς δεν έχουμε δουλείες και ανεξόφλητες επιταγές. Δεν ήλθαμε εδώ απλώς για να αλλάξουμε φρουρά ή να βαυκαλιστούμε γύρω από τα μικρά τσιφλίκια εξουσίας μας, ούτε διαθέτουμε κουμανταδόρους. Εμείς διεκδικούμε από σήμερα όλη την εξουσία, διότι θέλουμε να επωμιστούμε και όλη την ευθύνη. Εμείς τιμούμε την εντολή των πολιτών και δεν δεχόμαστε καμία άνωθεν νόθευσή της.».
Συνεχίζοντας το λόγο του ο κ. Τατούλης ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη διαφάνεια που θα χαρακτηρίζει την ηγεσία της Περιφέρειας και στην ευθύνη που αναλαμβάνει με τη διακυβέρνησή της: « Στην Νέα Περιφέρεια Πελοποννήσου θα υπερβούμε τον κομματισμό στη Διοίκηση, τις γνωστές πελατειακές σχέσεις, τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδρομές που αποτελούν φυτώρια εύκολου πλουτισμού και διαφθοράς, την εύκολη σπατάλη που για χρόνια φορτώναμε στις πλάτες των επόμενων γενιών, τη νοοτροπία ότι μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση έρχονται κάποιοι καινούριοι, απλώς για να εγκαταστήσουν το δικό τους βιλαέτι εξουσίας και να υπηρετήσουν τα συμφέροντα τα δικά τους και των φίλων τους».  

H oμιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,κ. Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, για τον Προϋπολογισμό του 2011



Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,


Σήμερα, συζητάμε τον πρώτο Προϋπολογισμό της χώρας υπό καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας.

Καλά χριστούγεννα στους Έλληνες, «άι σιχτίρ» στους νεοταξίτες.

Η Φωτό Μου
Γράφει ο Κλεισθένης.

Συνήθως τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων αφιερώνουμε ευχές.
Η Ελλάδα πέρασε πολλές φορές δύσκολα χρόνια υπό κατοχή, από τα αρχαία χρόνια πολλοί επεδίωξαν να την σφετεριστούν, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τους Πέρσες, τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Τούρκους, τους Γερμανούς;
Όλοι κατόρθωσαν να καταλάβουν τα Ελληνικά χώματα μα κανένας τους την Ελληνική ψυχή.

A.N.D. - ALFONSO του ΜΝΗ μουνιού ο ΓΑΜΟΣ


Του Μνημουνιού ο γάμος (Video)

Σ' αυτό το γάμο είμαστε εμείς παρανυφάκια,
δεν ξέρουμε τι κάνουμε, βαράμε παλαμάκια.
Η νύφη αντί για του γαμπρού πατεί δικό μας πόδι,
 και έχει η ανθοδέσμη της λουλούδια ακανθώδη.
 Οι μπομπονιέρες έχουνε αντί κουφέτα φόρους,
αλλοίμονο σ' υπάλληλους, εργάτες και εμπόρους.


andreas

Τα πρώτα στελέχη της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» σε όλη την Ελλάδα


 
Τα στελέχη και τις αρμοδιότητες των τομεαρχών της ανακοίνωσε η «Δημοκρατική Συμμαχία» . Οι τομείς χωρίζονται ανά περιφέρεια, Αττικής και ειδικών τομέων. Παρατήρηση πρώτη: Τα «ινία» της περιφέρειας η κ. Μπακογιάννη τα εμπιστεύτηκε σε έναν «Κούβελο», τιμώντας την οικογένεια. Παρατήρηση δεύτερη: Δεν υπάρχει εκπροσώπηση της Θεσσαλονίκης, οπόταν ή θα ανακοινωθεί αργότερα, ή ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι αντιμετωπίζει ιδιαίτερη δυσκολία η κ. Μπακογιάννη στη στελέχωση του κόμματός της στην συμπρωτεύουσα.