Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, για την σημερινή παράλυση του κέντρου της Αθήνας, υπογραμμίζει ο Ν. Δένδιας



Eλλάδα: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, για την σημερινή παράλυση του κέντρου της Αθήνας, υπογραμμίζει ο Ν. Δένδιας - Τις 40 έχουν φτάσει οι προσαγωγές στην Ασφάλεια
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κέρκυρας, κ. Νικόλαος Δένδιας, για τα σημερινά επεισόδια και τον πολύωρο αποκλεισμό του κέντρου της Αθήνας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

Επεισόδια και προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας

Συλλήψεις και προσαγωγές στο Σύνταγμα. Ένταση στα Εξάρχεια. Στις 25 ανέρχονται οι προσαγωγές, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Τρεις τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Ομάδα αντιεξουσιαστών χρησιμοποίησε νωρίτερα το μετρό στο Σύνταγμα ως «ορμητήριο», για να απωθηθεί αργότερα από τα ΜΑΤ με χρήση χημικών. Ακολούθησαν συλλήψεις και περίπου δέκα προσαγωγές. Την ίδια στιγμή, στα Εξάρχεια -στο Πολυτεχνείο- κουκουλοφόροι έχουν επιδοθεί σε πετροπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με ανεπίσημες εκτιμήσεις, οι προσαγωγές από τη σημερινή πορεία έχουν φτάσει τις 45.
Η ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωσή της νωρίτερα έκανε λόγο για 25 προσαγωγές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Οι προσαχθέντες μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ, όπου θα γίνει εξακρίβωση στοιχείων και θα εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν είχαν εμπλοκή στα επεισόδια.
Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία στην Αθήνα και καθαρίζονται οι δρόμοι από αντικείμενα και φωτιές, προκειμένου να δοθούν στην κυκλοφορία.

Ακόμα «βρέχει» γκολ στη Σπάρτη


Νίκη ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας της Σπάρτης , αποτελεί το χθεσινό αποτέλεσμα σε αγώνα περιφερειακού πρωταθλήματος , κόντρα στον Μεσσηνικό. Η ομάδα της Λακωνίας , «έβρεξε» γκολ στη Σπάρτη και να... σκορπάει τον άτυχο Μεσσηνιακό με 9-1! στο πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα της αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 5-0 στο ημίχρονο (2’ Δημητρακόπουλος , 5’ & 22’ πέν. Κατσαρός, 15’ Μπουρελάκος και 40’ Σαμπατάκος), αλλά βλέποντας τις αδυναμίες που είχε η ομάδα από τη Μεσσηνία συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, (55’ & 75’ Κατσιαφούρος , 68’ & 88’ Δημητρακόπουλος )φτάνοντας σε Νίκη ρεκόρ στην κατηγορία. Ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος πέτυχε τρία γκολ. Το γκολ της τιμής για τον Μεσσηνιακό σημείωσε στο 60’ ο Νινιός.
ΣΠΑΡΤΗ: Σπυρόπουλος (61’ Κωθρούλας), Πρασσάς, Αργάνης, Χριστάκης, Κωστάκος, Δημητρακόπουλος, Πλεμμένος, Κατσαρός, Μπουρελάκος (55’ Ρασσιάς), Σαμπαντάκος (50’ Κατσιαφούρος).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Νιάρχος, Μαραγκούλιας, Σταματελόπουλος (49’ Μπάκας), Μασουρίδης (65’ Ξινός), Κουλούρας, Αθανασίου, Μπιχιγιόνι, Τριάντος, Φλέχας, Μαραβέλας, Νινιός (76’ Μούτσουλας).

Ο Παναυπλιακός νίκησε στο ντέρμπι της Αργολίδας τον Παναργειακό μεσα στο Άργος.

Πριν δεκαετίες οι αγώνες του Παναργειακού και του Πανναυπλιακού αποτελούσαν μεγάλο κοσμοϊστορικό γεγονός και μονοπωλούσαν για αρκετές ημέρες τις στήλες των Αθλητικών Αθηναϊκών εφημερίδων της εποχής και όχι μόνον. Οι «τιτανομαχίες» των δύο «αιωνίων αντιπάλων» της Αργολίδας δεν καλυπτόταν τότε από αναιμικά μονόστηλα που έγιναν οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων , στις Αθηναϊκές εφημερίδες σήμερα , αλλά με δίστηλα , τρίστηλα ή και τετράστηλα. Στο χθεσινό Αργολικό ντέρμπυ που έγινε στο Άργος, ο Πανναυπλιακός επικράτησε , εκτός έδρας με 3 – 0 του Παναργειακού με τέρματα που σημείωσαν δύο ο Β. Δριμούρας στο 14' & στο 19' και ένα ο Γκιαούρης στο 58΄. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Άργους τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 77’ ο Αρκάς διαιτητής Πάσχος απέβαλε τον Ανέστη.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κοψαχείλης, Παπαδόπουλος (25' Λάτσης), Σαΐντ, Παπαπέσιος, Τσιμπανάκος, Λιάρος (36' Κοσμάς), Ζαραφωνήτης (80' Σάββας), Οντζάι, Τσακώνης, Ανέστης, Παπαευθυμίου.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Τσαμπάκης, Θρισήρας (89' Πρωτόπαππας), Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Αντωνόπουλος, Δριμούρας Β., (87' Δριμούρας Ρ.), Κοκορομύτης, Καραμπέτσος, Γκιαούρης, Παπαϊωάννου.

Στόχοι τομές και προτεραιότητες του Πέτρου Τατούλη για την Πελοπόννησο

Με καθυστέρηση μισής ώρας ο περιφερειάρχης , ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης πέρασε την πόρτα του επιμελητηρίου Αρκαδίας. Συνοδευόταν από τους αντιπεριφερειάρχες κύριους Γιανακούρα και Δέδε ενώ στην αίθουσα τον ανέμεναν οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Αρκαδίας, Κορινθίας, Αργολίδας και Μεσσηνίας, οι πρόεδροι των εμπόρων Κορίνθου και Φιλιατρών. …

Κύριε Νομάρχα χρόνια σας πολλά!

Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχεται από το πρωί στο Νομαρχιακό μέγαρο , ο Νομάρχης Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς όπου τον επισπεύτηκαν για τις ευχές τους πλήθος κόσμου. Τον κ. Ταγαρά επισκέφτηκαν και οι Αρχές του Νομού Κορινθίας , όπου του ευχήθηκαν για τελευταία φορά με τον θεσμικό του ρόλο , καθώς η θητεία του ως Νομάρχη λήγει στο τέλος του έτους . Οι «Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες» μαζί με τις ευχές τους , για τα Χρόνια πολλά με υγεία , εύχονται προς τον κ. Νομάρχη Νίκο Ταγαρά , καλή πρόοδο και αποδοτικό έργο στα νέα του θεσμικά καθήκοντα που αναλαμβάνει από το Νέο έτος ως Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου. Κύριε Νομάρχα πολύχρονος.

Αδική ισοπαλία εκτός έδρας του Αστέρα Δερβενίου 1 - 1 με τον Ηρακλή Λεχαίου

 Αν και ο Αστέρας τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, “παραχώρησε” ισοπαλία στην Αρχαία Κόρινθο στον Ηρακλή Λεχαίου με σκορ 1 – 1. Το  “παραχώρησε”  εξηγείται στο ότι ο Αστέρας ήταν καταφανέστατα καλύτερος του αντιπάλου του και αδικείται από το αποτέλεσμα, στο οποίο έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής κ. Κωνσταντόπουλος με τον έναν βοηθό του τον κ. Πέρρα. 

Η Κόρινθος έχασε την κορυφή καθώς έμεινε στο «Χ»


Δύο ακόμα βαθμούς εντός έδρας πέταξε η Κόρινθος και έχασε την ευκαιρία να πλασαριστεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα , παρέα με την Παναχαϊκή, καθώς παρεχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η «Μπάρτσα» του Νίκου Κουρμπανά ,ξεκίνησε φουριόζα τον αγώνα και προηγήθηκε στο 20’ όταν το σουτ του Νικολάου με τη βοήθεια του δυνατού αέρα κατέληξε στο «παραθυράκι» του Κατσούλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την ομάδα του Νίκου Καρούλια να παίρνει τον έλεγχο και να φτάνει στην ισοφάριση στο 75’ με τον πρώτο του σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα, Δημήτρη Βέρμπη. Από το σημείο εκείνο το παιχνίδι έγινε «ρώσικη ρουλέτα» με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κατράνα και στις καθυστερήσεις σε τετ α τετ του Δημητριάδη, ο Κατσούλης είπε «όχι» στον επιθετικό της Κορίνθου.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Γιαννούλης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Νικολάου, Ντόμας, Ζάρκος (73’ Μπιτσάκος), Παυλίδης, Δημητριάδης (λ. τ. 61’ Μαντάς), Καφαντάρης (76’ Ιακωβάκης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κατσούλης, Κύργιας, Αρχοντούλης, Καραδέμητρος, Μπούμπας, Μαρίνου (46’ Βέρμπης), Ρούσσης (64’ Πατσιαβούρας), Κωνσταντίνου, Κατράνας, Βλάχος, Κρουσταλέλης (78’ Στρόμπουλος).

Νέος δήμαρχος στην Επίδαυρο για…17 ημέρες ο Αλέξανδρος Λυμνιάτης !

Ο Αλέξανδρος Λυμνιάτης είναι ο δήμαρχος με την μικρότερη θητεία παγκοσμίως, αφού η θητεία του λήγει μαζί με το δήμο του λόγω Καλλικράτη.
Επαναληπτικές εκλογές διεξήχθησαν χθες στον Καποδιστριακό Δήμο Επιδαύρου, ύστερα από την μαραθώνια δικαστική διαμάχη που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί ο συνδυασμός που είχε αρχικά, αλλά και στις πρώτες επαναληπτικές εκλογές, κερδίσει το Δήμο.
Από την χθεσινή εκλογική διαδικασία δήμαρχος εξελέγη ο κ. Αλέξανδρος Λυμνιάτης επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Επίδαυρος», έναντι του έτερου συνυποψήφιου κ. Νικόλαου - Χρήστος Βρεττού επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» .

Αναλυτικά στα 12 εκλογικά τμήματα γραμμένοι ήταν 4.122 εκλογείς, ψήφισαν 796. Από την καταμέτρηση βρέθηκαν, άκυρα 26, λευκά 12 και έγκυρα ψηφοδέλτια 758. Έλαβαν ο συνδυασμός ''Δυνατή Επίδαυρος'' με 518 ψήφους και συνδυασμός του «Ανοιχτοί Ορίζοντες» με 240 ψήφους.

Ο νέος δήμαρχος Επιδαύρου Αλέξανδρος Λυμνιάτης, είναι ο δήμαρχος με την μικρότερη θητεία παγκοσμίως, αφού η θητεία του λήγει μαζί το Δήμο του που καταργήθηκε με τον Καλλικράτη στις 31 Δεκεμβρίου.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ακράτα νικήτρια με 70-51 στο ντέρμπι με τον Εσπερο , Έχασε ο Τήρων στην Πάτρα

Στην 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής,στο Μπάσκετ η Ακράτα νίκησε τον Έσπερο ΑΟΠΑ ,στο κλειστό της Ακράτας με 70-51. Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στην Αγυιά η Παναχαϊκή έχασε με 70 - 75 από την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή, η οποία συνεχίζει αήττητη την πορεία της. Νίκη σημείωσε και η ΕΑΠ που στο γήπεδό της επικράτησε του Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων με 72-60. Θετικό πέτυχε και ο Κεραυνός Αιγίου που στην έδρα του κέρδισε άνετα με 76 - 54 τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Τα αποτελέσματα:
Πορφύρας - Μίλων 65-58
Παναιτωλικός - Καλαμάτα 73-58
Χολαργός - Λεωνίδιο 51-58
Ακράτα - Εσπερος ΑΟΠΑ 70-51
Παναχαϊκή - Αγία Παρασκευή 70-75
Ε.Α. Πατρών - Τήρων Αγ.Θεοδ. 72-60
Κεραυνός Αιγ. - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 76-54

Η 7η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος Κορινθίας

A' όμιλος

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ                  5 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ     1 - 1
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ     0 - 0
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06                    1 - 5

Η Γ΄ Κορινθίας (αποτελέσματα)

Α’ όμιλος

6η Αγωνιστική

ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ.-  ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ                3 - 3
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ           2 - 0
ΣΟΦΙΚΟ '05 - ΠΩΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑΒΡΥΣΗΣ                   1 - 1
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ                                    1 - 0
ΕΛΑΦΙ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ                 0 - 1

Η Καλαμάτα απτόητη οδηγεί την κούρσα του 6ου ομίλου. Η Σπάρτη με 9-1 σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Μεσσηνιακό!

Τα αποτελέσματα
Αστέρας Αμαλιάδας-Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς     1-0
Πάμισος-Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας                    5-1
Εράνη Φιλιατρών-Διαγόρας Βραχνέικων                 0-0
Καλαμάτα-Ατρόμητος Λάππα                                 2-0
Ζαβλάνι-Αστέρας Μαχαιράδου                               1-0
Εθνικός Σαγέικων-Κροκεές                                    1-0
Σπάρτη-Μεσσηνιακός                                              9-1
Τριταιικός-Κυπαρισσία                                           2-1

Προχώρησαν με νίκες Μαγούλα και Θήβα


Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο ο πρωτοπόρος Αστέρας Μαγούλας και κέρδισε 2-0 το Δήλεσι που πάλεψε αν και έπαιζε από το 35' με δέκα λόγω αποβολής του Ιωσήπου. Τα γκολ πέτυχαν οι Λούπας (63'), Καραμάνος (68') ενώ δοκάρια είχαν οι Έβερετ (36') και Μενδρινός (68').

Πρωτοφανής 24ωρος αποκλεισμός του κέντρου της Αθήνας!

 



Για 24 ώρες θα ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου...το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο  θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας από τα Προπύλαια. Την ίδια ώρα έχει δώσει ραντεβού η ΑΔΕΔΥ, η οποία πραγματοποιεί στάση εργασίας στην Αττική από τις 12.00 έως τις 15.00.
Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας έως τις 07.00 το πρωί της Τρίτης, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης στις εξής οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων:
* Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και τις καθέτους αυτής
* Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Βασιλίσσης Όλγας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Συγγρού, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αθ.Διάκου και της Λεωφόρου Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
* Πατησίων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Βασ.Σοφίας, στο τμήμα μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής
* Ρηγίλλης, στο τμήμα μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Γεωργίου Β' και Βασ.Σοφίας
* Υψηλάντου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μ.Πετράκη και Ηροδότου
* Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της
* Μάρνη, στο τμήμα από την πλατεία Βάθης έως την οδό Πατησίων
* Στουρνάρη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ζαΐμη και Γ' Σεπτεμβρίου
* Μπουμπουλίνας, στο τμήμα μεταξύ των οδών Στουρνάρη και Βασ. Ηρακλείου
* Γ' Σεπτεμβρίου, στο τμήμα από την οδό Μάρνη έως την πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής
Οι δρόμοι γύρω από τις πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Κοτζιά, Κάνιγγος
Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων, για την εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
http://www.newsit.gr

Ο Ολυμπιακός καβάλα με πέναλτι στη κορυφή

Ο Ολυμπιακός ευστόχησε, για πρώτη φορά φέτος από τα 11 βήματα. Πήρε τη σπουδαία νίκη στην Καβάλα με 1-0, εκεί όπου Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν στραβοπατήσει και έπιασε ξανά την κορυφή. Οι Πειραιώτες αν και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς χάρη στο πέναλτιπου κέρδισε ο Φετφατζίδης από τον Πετκάκη μετετρέψε σε γκολ ο Φουστέρ στο 41' .
Η Καβάλα ήταν αξιόμαχη και αν δεν της έλειπαν τόσοι βασικοί παίκτες θα διεκδικούσε κάτι περισσότερο.
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε (71’ Αλεξάντροβιτς), Ντιέ, Βουτσίτσεβιτς, Ντικρόκ, Δρόσος (82’ Γιάννου), Ναζλίδης.
Ολυμπιακός: Πάρντο,Τοροσίδης, Μοντέστο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ντουντού, Ιμπαγάσα (89’ Γ. Παπαδόπουλος), Ρόμενταλ (69’ Πάντελιτς), Φετφατζίδης (54’ Ουρτάδο), Φουστέρ, Μιραλάς.

Α. Ο. Σολομού και Θυέλλα Πετρίου οδηγούν την "κούρσα" των ομίλων στη Β' Κορινθίας

Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι των ομίλων της Β’ κατηγορίας Κορινθίας. Στον Α’ όμιλο ο Α.Ο. Σολομού επικράτησε με 3 – 1 εκτός έδρας επί του ουραγού Αστέρα Στεφανίου και διατήρησε την πρωτοπορία του στο πόντο από τον Άλμπαρτο Κόρφου που νίκησε και αυτός εκτός έδρας με το ίδιο σκορ τον ΠΑΟΚ Κορίνθου . Στο Β’ όμιλο η πρωτοπόρος Θύελα επικράτησε με 4 -3 της Θύελλας Κάτω Διμηνιού και ξέφυγε κατά 5 βαθμούς του Πανεμεατικού που απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1 – 1 στο Κιάτο από την Αναγέννηση. Με νίκη εκτός έδρας πέτυχε και ο Πανκαμαριακός με 2 – 0 επί του Άρη Αρχαίας Κορίνθου ενώ τέλος ισόπαλοι με 1 -1 ανεδείχθησαν η Λυκοποριά με την Κόρινθο ’06.