Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 ( LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

ΟΙ "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΘΑ  ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ με το http://www.arcadiaportal.gr και με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στo Χελμό , τραυματίες το διμελές πληρωμά του στο νοσοκομείο του Ρίου

Στις 12.00 σήμερα μονοκινητήριο αεροπλάνο τύπου "Τσέσνα", που είχε απογειωθεί από το Μεσολόγγι με πλήρωμα δύο άνδρες ηλικίας 30-35 ετών κατέπεσε στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού. Οι2 επιβαίνοντες του αεροπλάνου τραυματίσθηκαν σοβαρά.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση από την στιγμή που ελήφθη το σήμα για την πτώση του αεροσκάφους (σήμα 12:00 πμ,άφιξη διασωστικών συνεργείων 12:20πμ.).
Στο σημείο έφθασαν δυο ελικότερα super puma της Π.Α,δυνάμεις της Π.Υ.Καλαβρύτων,του Α.Τ.Καλαβρύτων και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων.Τα super puma παρέλαβαν μετά τον απεγκλοβισμό τους τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερα ο δεύτερος τραυματίας, είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια της πτώσης ,όμως πρώτες ενδείξεις να αναφέρουν ως πιθανότερο αίτιο τον στροβιλισμό.