Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Συνεργασία εφ’ όλης της ύλης του Δημήτρη Δράκου και του Κώστα Μανδρώνη


Συνεργασία εφ’ όλης της ύλης των προσεχών Περιφερειακών Εκλογών είχαν την Τρίτη 5/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, στα γραφεία όπου στεγάζεται το κεντρικό εκλογικό επιτελείο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στην Τρίπολη, στη διεύθυνση Ισαάκ και Σολωμού 20 στην Πλατεία Πετρινού, ακριβώς δίπλα στο Μαλλιαροπούλειο.

ΕΡΓΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΑΡ. "ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ" ΤΗΣ Ε.Α.Ε.





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
HELLENIC CANCER SOCIETY
MEMBER OF THE U.I.C.C

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΙ: ΦΕΝΕΟΥ-ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
                  ΕΔΡΑ: ΜΕΣΙΝΟ ΦΕΝΕΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Ένα Μετάλλιο για το κοινωνικό έργο του
Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Bαθύ διαδραστικό έργο μέσα στην κοινωνία της ορεινής Κορινθίας αναπτύσσει το Παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας «Ορεινής Κορινθίας».

Γι’ αυτό το έργο και για τη συνολική δραστηριότητα του Παραρτήματος της  Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας µας μίλησε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος κος Ιωάννης Λαλιώτης.

Η Κλήρωση του Κυπέλλου Κορινθίας για τη Β΄ φάση (των 32)



Πραγματοποιήθηκε η Κλήρωση του Κυπέλλου Κορινθίας για τη Β΄ φάση (των 32). Η κλήρωση ανέδειξε ενδιαφέροντες αγώνες ανάμεσα στον Αστέρα Δερβενίου μει τον Α. Ο. Λουτρακίου , στον Α. Ο. Σπαθοβουνίου με τον Πανσολυγειακό, στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με την Δάφνη Εξαμιλίων και την Προοδευτική Περιγιαλίου με τον Ισθμιακό. Εύκολη κλήρωση με ομάδες μικρότερης κατηγορίας για τον Πέλοπα Κιάτου (Θύελλα Κάτω Διμηνιού ) , Ελλάδα Βέλου (Αναγέννηση Κιάτου) , Ατρόμητο Χιλιομοδίου (Γαλάζιοι Νέοι)) και Ολυμπιακό Λουτρακίου (Απέσσας Χαλκίου ). Τέλος ο Πανευρωστινιακός κληρώθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΑΟ Σολομού .

Τα «ζευγάρια» της Β' φάσης :

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΡΑ



ΤΡΙΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΣΤΥΛΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΄΄ ΔΑΓΡΕ΄΄ ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ

ΠΑΝΑΡΙΤΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΄΄ ΧΑΛΚΙΑ΄΄ ΩΡΑ 8.00 Μ.Μ




ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΩΡΑ 7.30 Μ.Μ




ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΘΡΟΦΑΡΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ “ΤΕΑΖΗ” ΩΡΑ 7.00Μ.Μ

ΘΑΛΕΡΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΄΄ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ΄΄ ΩΡΑ 8.00 Μ.Μ

Η Δημοτική Αναγέννηση εγκαινιάζει την παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα


Αγαπητοί συμπολίτες,
Ζούμε σε μια εποχή όπου η ανταλλαγή απόψεων και θέσεων είναι πιο εύκολη από ποτέ. Οι πολίτες του σήμερα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται κάθε είδους πληροφορίες μέσα σε μια στιγμή χάρη στις δυνατότητες που τους παρέχει το διαδίκτυο.
Ο Δημήτρης Σκούρας και η Δημοτική Αναγέννηση οφείλουν να αναδείξουν αυτόν το νέο χαρακτήρα της κοινωνικής ζωής και για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μία νέα σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο πασίγνωστο Facebook.
Οι κύριοι στόχοι της εκεί παρουσίας μας είναι η ανταλλαγή απόψεων με τους συμπολίτες και η ανάδειξη των θεμάτων που μας απασχολούν στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Αν έχετε ήδη παρουσία στην εν λόγω ιστοσελίδα σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο διάλογο κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέγοντας «Μου Αρέσει» στη σελίδα της Δημοτικής Αναγέννησης
Σύνδεσμος ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ : Μίκη Θεοδωράκη "Canto General" 16 Οκτωβρίου 2010 ΩΡΑ 20.30


Στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου το Σάββατο 16 - 10 - 2010 ΩΡΑ 8.30 Μ. Μ.