Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα του Πανευρωστινιακού από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου

Σε αγώνα της πρεμιέρας της Α’ κατηγορίας Κορινθίας ο Ολυμπιακός Λουτρακίου επικράτησε , εκτός έδρας (Ξυλόκαστρο) του Πανευρωστινιακού με σκορ 4 – 3.

Η Βαθμολογία
( Σε ένα αγώνα )
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 3:1 3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 2:0 3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 4:3 3
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 1:0 3
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 2:1 3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 1:0 3
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 1:1 1
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 1:1 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0:0 0
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 0:0 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1:2 0
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 0:1 0
 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 3:4 0
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 0:1 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1:3 0
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 0:2 0

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Πρώτη νίκη του ΑΟΛ στο Περιφερειακό , έχασε ο Πέλοπας στο Κριεκούκι

Την ήττα με 2 - 0 γνώρισε η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου από την νεοφώτιστη ομάδα της Δάφνης Ερυθρών εκτός έδρας, με τέρματα που πέτυχαν ο Σιδέρης στο 6΄ και ο Τσαλμάς στο 94΄.Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος είχε και δυο δοκάρια (76΄, 78΄).
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Βασιλείου, Κουτσοδήμος, Παπακωνσταντίνου, Μάγκας, Αβράπος, Κόνστας (76' Γκομένης), Βλαπούκος (70' Τσαλμάς), Λιόρης, Σιδέρης, Τσαούσης (77' Αποστόλου), Τσατσαρώνης.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασανμπέλλι, Ροθόνης, Μπούκης (45' Σαμανίδης), Στασινόπουλος, Τόλιας, Μουρτζάκης, Βράκας, Παπαδημητρίου, Σέγγας (75' Πετρόπουλος), Μπαλτζής, Βαρδαλάς (60' Παπαβασιλείου).

Από την άλλη μεριά εντυπωσιακός ο ¨νεοφώτιστος" Α. Ο. Λουτρακίου συνέτριψε με 4 - 1 τις Βρασιές πετυχαίνοντας έτσι την "παρθενική του νίκη στην Δ' Εθνική κατηγορία .Η ομάδα της Αρκαδίας προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπάρλα στο 14. Η ομάδα του Πετρινιώτη απάντησε με τους Αποστολάκης (61, 88) και Χρυσαφίδη (71, 79). Δοκάρια είχαν οι Χρυσαφίδης (66) και Μπάρλας (19).
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Μαγνίφαλης, Σακελαρίου (55' Δημαράκης), Γκαρνίρης, Βουτσινάς, Μαυρέλης, Τσάτσος, Αντωνίου, Μπενέσης, Χρυσαφίδης (84' Νούλας), Κολιάκος, Τσουμάνης (62' Αποστολάκης).
ΒΡΑΣΙΕΣ: Παπαδόπουλος, Καλατζής (66' Ιατρίδης), Μαντέλος, Παρασκευάς, Αδάμης Δ., Αλεξίου, Μπακάλης (66' Κορολόγος), Αδάμης Ι., Μπάρλας, Δημάκος, Κουτσοκώστας.

"Αφεντικό" του Νοτίου ομίλου η Κόρινθος, μετά και το 4-1 επί του ΑΟ Χανίων

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Κόρινθο, μετά το νέο «διπλό» της ομάδας στην τρίτη αγωνιστική της Football League 2. Η ομάδα του Ισθμού, μετά την μεγάλη ( 3η σερί) νίκη κόντρα στον ΑΟ Χανίων με 4- 1 στην πρώτη εντός έδρας «παράσταση», (Εθνικό Στάδιο Κορίνθου ) έκανε επίδειξη δύναμης και τώρα είναι το "Αφεντικό" του Νοτίου ομίλου καθώς παραμένει μόνη επικεφαλής στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου, κάνοντας το 3Χ3, όντας η μοναδική ομάδα που μετράει μόνο νίκες ,περνώντας προβάδισμα 2 βαθμών από την ομάδα του Ρουφ που ακολουθεί .

Γ΄ Εθνική κατηγορία

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΡΟΔΟΣ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
ΑΙΑΣ ΣΑΛ.-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧ.-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΟ ΧΑΝΙΑ
ΒΥΖΑΣ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 16.00

Ο Δημήτρης Δράκος αύριο περιοδεύει τους Δήμους Σμύνους και Φάριδος στη Λακωνία

Το Σάββατο επισκέφτηκε την Αργολίδα
 .

Σήμερα, Κυριακή 26/9 στην Τρίπολη, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Δράκος παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 189η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς. Στις 10.30 π.μ. παρέστηκε στην Αρχιερατική Δοξολογία, που στον Μητροπολιτκό Ναό του Αγ. Βασιλείου και αμέσως μετά παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Γκολ ουσία θέαμα ο Ολυμπιακός 3 – 0 τον Αστέρα Τρίπολης


Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και με τον κόσμο στο πλάι του για πρώτη φορά στην έδρα του, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και "σκαρφάλωσε" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από εννιά περίπου μήνες. Ακυρώθηκε λανθασμένα τέρμα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής των Μπαρτολίνι, Μπαστία.