Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Απέσσας Χαλκίου πήρε πρόκριση στη Λυκοποριά - "ΧΟΡΤΑΣΑΝ" ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ


ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 0 – 1

Νικηφόρα ξεκίνησε την πορεία του στο Κύπελλο Κορινθίας , ο Απέσσας Χαλκίου , όπου στα πλαίσια της Α’ φάσης της διοργάνωσης , νίκησε εκτός έδρας την Λυκοποριά με 1 – 0 , με τέρμα που σημείωσε ο Ν. Χαρίτος.
Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Δορμπαράκη , αιφνιδιάστηκαν από το τέρμα που δέχτηκαν , που αν και προσπάθησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς υπέρ τους και έτσι η νεαρή ομάδα του Γιώργου Χαρίτου από τη Βόχα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση μέσα στη δύσκολη έδρα της Λυκοποριάς.
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Ντρέτσα , Χαραλάμπης , Μούγιος (Κοσκούρος), Λύρας , Γκολφινόπουλος, Νικολακόπουλος, Αλογογιάννης, Κάσσιος, Ψαρρός, Κατσούλης (Σιετής) , Σιάπικας.
ΑΠΕΣΣΑΣ : Πέτρενας , Παλυβός (Χαρίτος), Παπαδάτος, Στάμου , Καλατζής, Χάνσελ, Καμπάκος , Σιάρκας, Χουσελάς , Βλάχος ( Σταύρου).


ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

«Είμαι και εγώ υποψήφιος βλαχοδήμαρχος»



Δείτε τι είπε (VIDEO) ο Απόστολος Γκλέτσος για την υποψηφιότητά του στις Δημοτικές εκλογές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών σε Λυγιά και Καμάρι

Λόγω εργασιών για το νέο αυτοκινητόδρομο

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα και έως τις 22 Δεκεμβρίου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών από το 136ο ως το 137ο χιλιόμετρο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κάτω διάβασης στη Λυγιά Δερβενίου , του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Πατρών.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και από το 125ο ως το 127ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στο ποτάμι Φόνισσα Καμαρίου του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Πατρών.
Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται και στα δύο σημεία από μια λωρίδα ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μέτρων, ενώ θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση. Σημειώνεται ότι οι ρυθμίσεις δεν θα ισχύουν από Παρασκευή μεσημέρι και τα Σαββατοκύριακα.

Παρέμβαση Μανωλάκη βάζει "φωτιά" στο προεκλογικό τοπίο στη Δυτική Κορινθία



Την παρέμβαση του βουλευτή Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ Άγγελου Μανωλάκη υπέρ του υποψήφιου (και νυν) Δημάρχου Ξυλοκάστρου Αντώνη Κλαδούχου αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την περιοχή. που μεταδίδει σήμερα η ιστοσελίδα- «Isthmos.gr».

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League 2


Χτες άνοιξε την αυλαία της για τη σαιζόν 2010-2011 η Football League 2 (Γ' Εθνική) με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα της βαθμολογία καθώς και την επόμενη αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο οποίο παίρνει μέρος και η Κόρινθος η οποία ξεκίνησε με νίκη τον φετινό μαραθώνιο.

Tα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Νέα σύνθεση στη νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας


Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικουσών επιτροπών στα Τοπικά Γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίαςς.