Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος αύριο στο Ξυλόκαστρο και στο Κιάτο


Το Ξυλόκαστρο και το Κιάτο θα επισκεφτεί τις πρωινές ώρες του Σάββατου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες των δύο περοχών.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Δ. Δράκος θα παρευρεθεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και θα συναντήσει αθλητικούς παράγοντες του νομού αλλά και θα παρακολουθήσει και τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Οι σημερινές συναντήσεις του Δημήτρη Δράκου

Ικανοποιημένος ο Σκούρας



Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο πρώην και νυν υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Δ. Σκούρας από τις επαφές που έχει το τελευταίο διάστημα, αλλά κυρίως από τα «μηνύματα» που παίρνει από τους ίδιους τους συμπολίτες του. Ο ίδιος γνωρίζει να «διαβάζει» πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση κι αυτή τη φορά φαίνεται ότι η ικανοποίησή του κάτι φανερώνει.Ο Σκούρας κινείται
δραστήρια και έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του. Παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί από όλους τους πολιτικούς χώρους παρέχουν στήριξη και ένταξη στο συνδυασμό του

Απάντηση γιά το έργο της ύδρευσης Δερβενίου και των περιξ χωριών απο τις πηγές Σοποτού Ζαχόλης



Από την κ. Λιτσα Παασπυροπούλου λάβαμε με ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2010, 10:00 το παρακάτω μήνυμα :


Κύριε ΛάλοΗ ηλεκτορνική πύλη ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΤΕΣ ΕΔΩ ΔΕΡΒΕΝΙ, φιλοξένησε την 5/9/2010 άρθρο σας, στο αναφέρεστε συγκεκριμένα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 5/9/2010 στο Δερβένι Κορινθίας, κατά την οποίαν ο Δήμος Ευρωστίνης τιμησε τον Φ. Γιαννούλη γιατρό και π.Προεδο Κοινότητας Δερβενίου.
Στο άρθρο σας , προφανώς εκ παραδρομής, αναφέρετε ανακριβώς ότι "επί των ημερών του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου ( περιοδ. 1974-1978) υδρεύθηκε το Δερβένι και τα πέριξ χωριά από τις πηγές του Σοποτού Ζαχόλης".
Είναι γνωστό σε όλους ,έγγραφα και στοιχεία της Κοινότητας Δερβενίου το αποδεικνύουν, ότι το έργο της ύδρευσης Δερβενίου και των περιξ χωριών απο τις πηγές Σοποτού Ζαχόλης ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε επι προεδρίας Αλέκου Σ. Παπασπυρόπουλου.
Δεδομένου και των οχλήσεων που δέχτηκε ο πατέρας μου Αλέκος Παπασπυρόπουλος από κατοίκους του Δερβενίου προς διευκρίνιση της αλήθειας, παρακαλώ όπως βοηθήσετε στην αποκατάσταση της.
Ευχαριστώ
Παπασπυροπούλου Λίτσα

Απάντηση

Κύρια Παασπυροπουλου
Το έργο ύδρευσης του Δερβενίου και τον πέριξ χωρίων , απο τις πηγές Σοποτού Ζαχόλης , γνωρίζω ,ότι ξεκίνησε επί προεδρίας
Κοινότητας του αειμνήστου γιατρού Φίλιππα Γιαννούλη ( περιοδ. 1974 - 1978) (μελέτες , τοπογραφικά συνεργεία, όπου έργάστικα και εγώ)
και ολοκλήρώθηκε έπι προεδρίας του πατέρα σας Αλέκου Σ Παπασπυρόπουλου γύρω στο 1978 - 79.


ΒΑΣΙΛΗΣ Χ ΛΑΛΟΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το Κύπελλο Κορινθίας για την σαιζόν 2010-2011 με την διεξαγωγή της 1ης Φάσης στην οποία παίρνουν μέρος οι ομάδες της Β' και Γ' Κατηγορίας Κορινθίας.

Το Σάββατο διεξάγονται στις 5 το απόγευμα οι αγώνες
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ- ΚΟΡΙΝΘΟΣ’06
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ- ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα διεξάγονται οι αγώνες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ- ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ- ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ - ΣΟΦΙΚΟ ‘05

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης για τις τραυματισμένες , στο πανηγύρι του Κιάτου, κοπέλες.



Πλήθος κόσμου και καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στην «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Μάννας, χθες στο «Κτήμα Μάλλιου», για την οικονομική στήριξη της οικογένειων των δύο βαριά τραυματισθέντων κοριτσιών που τραυματίσθηκαν ανήμερα της Παναγίας από την πτώση δένδρου στο πανηγυρι της Παναγίας στο Κιάτο. Πέντε καλλιτέχνες ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Αλέκος Ζαζόπουλος και η Χαρά Βέρα τραγούδησαν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν οικονομικά τα έξοδα περίθαλψη της δεκαπεντάχρονης που βρίσκεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ σοβαρά τραυματισμένη

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΑΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ




"Έχουμε χρέος όλοι, να σταθούμε αρωγοί στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας, εξασφαλίζοντας στα παιδιά μας όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες, να ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους....."

Αγαπητά μου παιδιά,
Η έναρξη του σχολικού έτους, είναι μια καινούργια αρχή για τους μαθητές, σπουδαστές και

Ενημερωτική επίσκεψη – επιθεώρηση του Νίκου Ταγαρά στο γήπεδο Δερβενίου



Επίσκεψη στο Δερβένι πραγματοποίησε σήμερα , ο Νομάρχης Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς , όπου επιθεώρησε, τα εκτελούμενα έργα στο γήπεδο Δερβενίου. Ο κ. Ταγαράς ενημερώθηκε από τον

Πέθανε ο δημοσιογράφος και σκιτσογράφος Βασίλης Χριστοδούλου


Ένα ακόμη διακεκριμένο μέλος της αποχαιρετά η δημοσιογραφική οικογένεια. Ο δημοσιογράφος - σκιτσογράφος Βασίλης Χριστοδούλου, «έφυγε» χθες σε ηλικία 93 ετών και η κηδεία του έγινε στο Κοιμητήριο του Ν. Ηρακλείου.
Ο Βασίλης Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1917 στον Πειραιά. Το 1936, σε ηλικία μόλις 19 χρόνων