Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Παναγία την Γιάτρισσα στον Ταΰγετο ο Δημ. Δράκος



Αύριο Τετάρτη 8/9/2010, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος έχει προγραμματίσει να μεταβεί στο Δήμο Σμύνους Λακωνίας όπου θα παρευρεθεί στην επίσημη γιορτή της Παναγίας της Γιάτρισσας και στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
(Το μοναστήρι της Παναγιάς της Γιάτρισσας , όπου υπάρχει η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και αγίασμα , βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μέτρων, στον Ταϋγετο δίπλα στο πανέμορφο αλπικό δάσος της Βασιλικής , κοντά στα χωριά Καστάνια και Άρνα (πατρίδα των οπλαρχηγών του 21 Παναγιωτάκη και Μιχάλη Γιατράκου) και γιορτάζει αύριο ανήμερα του Γενεσίου της Θεοτόκου..)

Το απόγευμα της ίδια ημέρας στις 8.00 μ. μ ο Δημήτρη Δράκος θα μεταβεί στην Καλαμάτα όπου θα επισκεφθεί το εργατικό κέντρο Μεσσηνίας και θα συναντήσει αρμόδιους φορείς

Όταν πέφτουν οι μάσκες

 Άρθρο του Αργύρη Ντινόπουλου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ο Τατούλης υποψήφιος του Πασοκ! Για να γυρίσουμε λίγο πίσω, στο 2008.
Όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , επιχειρούσε τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και – κυρίως – τα ανοίγματα στην Ρωσία του Πούτιν.
Από την πλειοψηφία των 152 βουλευτών ποιος μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ; Ο Τατούλης!

«Συγνώμη από τον κόσμο της Κορίνθου»


«1. Το Δ.Σ. του ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του και την συμπαράσταση του στην ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Τύρναβο.
2. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο γιατί δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε, υποσχόμαστε όμως ότι με υπομονή και δουλειά και πάνω απ΄ όλα με την δική τους στήριξη θα φέρουμε την δική σας στήριξη θα φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει.
3. Έχουμε μια νέα ομάδα με 20 νέους παίκτες και η παρουσία τους και η συνοχή τους απαιτεί χρόνο και διάρκεια.
4.Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Α. Πνευματικό και τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Ν.Α.Κ. κ Δ. Τζαναβάρα για το ενδιαφέρων και την συμπαράσταση τους στην μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.
5. Αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους η παρουσίαση της φανέλας όπως και η παρουσία των νέων παικτών και θα γίνει σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει το Δ.Σ.
6. Οι μεγάλες ομάδες δεν πτοούνται από ένα άσχημο αποτέλεσμα αλλά απεναντίας δυναμώνουν απ΄ αυτό για να πάνε στην επιτυχία».

Επίσκεψη του Δημήτρη Δράκου στην Ορεινή Γορτυνία


( Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Δ. Δράκος να συνομιλεί με κτηνοτρόφους λίγο έξω από τα Λαγκάδια )

Τρίτη 7-9-2010

Σειρά επαφών με τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες στην ορεινή Γορτυνία στα Λαγκάδια , πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος το απόγευμα της Δευτέρας 6-9-2010.

Κυβέρνηση "σαρανταποδαρούσα" , μαύρα μεσάνυχτα




Ξημερώματα Τρίτης, και μετά από μακρές διαβουλεύσεις, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, με ριζικές αλλαγές κατέληξε στο νέο -πολυπληθέστερο- κυβερνητικό σχήμα, ανακατεύοντας την τράπουλα, βάζοντας, νέους υπουργούς, πολλούς υφυπουργούς, προσπαθώντας εμφανώς και να τηρήσει ισσοροπίες,στο κυβερνητικό σχήμα, μεταξύ των οποίων μετακινήσεις προσώπων, αναδιανομή αρμοδιοτήτων, αλλά και επιστροφή στελεχών από τον «πυρήνα» του ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Συνάντηση συνεργασίας Δημήτρη Δράκου και Αντώνη Σαμαρά


Με σειρά επισκέψεων συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτριου Δράκου.