Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοίγει το εκλογικό του κέντρο ο Νίκος Κουρτζής στο Δερβένι


Σε κεντρικό σημείο του Δερβενίου , σε λίγες ημέρες θα αρχίσει να λειτουργεί το Εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ξ. Ε. ΚΙΝΙΜΑ» που ηγείται ο Δήμαρχος Ευρωστίνης και υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Νίκος Κουρτζής.
Καθημερινές είναι οι επισκέψεις του Νίκου Κουρτζή σε χωριά του νέου Δήμου , όπου μαζί με επιτελείο συνεργατών του , συζήτα με τους κατοίκους των και καταγράφει , τα όποια υπάρχουν προβλήματα , υπάρχουν και τους απασχολούν, ενώ και το γραφείο του κατακλείζεται από κόσμο, όπου του εκφράζουν την στηριξή τους, στις επικειμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Αστέρας επτάστερος

Ο Αστέρας Δερβενίου επικράτησε με 7-1 των Νέων Στιμάγκας σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο Ξυλόκαστρο. Τρία γκολ πέτυχε για τον Αστέρα ο Δάνης, δύο ο Τσιπάς και από ένα οι Πιλιαφάς και Καραβάς. Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα , στο Ξυλόκαστρο, θα δώσει φιλικό αγώνα με την Προοδευτική Περιγιαλίου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ: Όραμα για το Μοριά, σχέδιο για την Ανάπτυξη




Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος η οποία δημοσιεύτηκε στην ημερήσια (χθεσινό (5/9/2010) κυριακάτικο φύλλο) εφημερίδα της Μεσσηνίας "Θάρρος"..


Οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, ανεξαρτήτως ιδεολογικής αφετηρίας, δώσαμε πολιτικό αγώνα για χρόνια, προκειμένου να γίνει πράξη μία πραγματική Διοικητική Μεταρρύθμιση, σε συμφωνία με τις διατάξεις του άρθρου 102 του Συντάγματος για τους ΟΤΑ.

Βροχή και σκοτάδι στο Δερβένι


Βρέχει κατά διαστήματα από το βράδυ της Κυριακής στο Δερβένι και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Κορινθίας , όπου σημειώθηκε και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος κατά την νύκτα για αρκετή ώρα.
Στη Κόρινθο έπεσε πολύ έντονη βροχή με αποτέλεσμα να σημειωθεί χθες βράδυ, μπλακ άουτ και η

Προδιαγεγραμμένη και προμελετημένη

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ


Τρίπολη 5/9/2010

«Τo τοπίο για τις εκλογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκαθάρισε οριστικά. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΠαΣοΚ.
Η σημερινή εξέλιξη ήταν προδιαγεγραμμένη και προμελετημένη. Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Απλά, υπήρξε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Πελοποννησιακού Λαού.
Δεν θα μπούμε σε προσωπική αντιπαράθεση. Θα δώσουμε όμως πολιτική μάχη. Όπλα μας, η γνώση και η πείρα μας για την Αυτοδιοίκηση. Το όραμά μας για την Πελοπόννησο της Ανάπτυξης και η πίστη μας στην επιτυχία του. Δύναμή μας, η θέληση να ενώσουμε το λαό της Πελοποννήσου και όχι να τον διαιρέσουμε.
Καλούμε κάθε πολίτη του Μωριά να εμπιστευτεί την πρότασή μας για τον τόπο. Και την επόμενη μέρα, να εργαστεί κοντά μας για να την κάνουμε πράξη. Μαζί, θα κάνουμε τα πάντα δυνατά

Αποσπάσματα από την Συνέντευξη του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»

Είναι πλέον φανερό σε όλους, πολίτες και πολιτικό προσωπικό, ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι μεγάλων αλλαγών στην Αυτοδιοίκηση της χώρας.