Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αυστηρή απάντηση Δημήτρη Σκούρα στον Α. Κλαδούχο για τις οφειλές



Απάντηση στην ανακοίνωση του Δημάρχου Ξυλοκάστρου Α. Κλαδούχου για τις οφειλές του Δήμου προς τη ΔΕΗ έδωσε ο πρ. Δήμαρχος Ξυλοκάστρου και υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Δημήτρης Σκούρας, αναφέροντας ότι τα επιχειρήματα που επικαλείται ο Δήμαρχος στην ανακοίνωσή του «είναι ανακριβή και αυθαίρετα». Συγκεκριμένα ο κ. Σκούρας αναφέρει τα εξής:

Σκληρή «επίθεση» Σπηλιώτη για Τατούλη και διαφωνούντες


KORINTHIAN NEWS

Σε αρκετά θέματα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Α. Σπηλιώτης μετά και τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Κόρινθο παρουσία αρκετών υποψηφίων και στελεχών. Ιδιαίτερα αναφορά έκανε στην υποψηφιότητα Ταγαρά και Δράκου στην Περιφέρεια

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχρισε τους πρώτους υποψηφίους του στην Πελοπόννησο

ΧΩΡΕΜΗΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ , ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ


Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010 προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Δημήτρης Δράκος αύριο βράδυ στη Νεμέα


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ,

ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2-3/9/2010

Συμπληρώνεται το παζλ των υποψήφιων περιφερειαρχών


Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συμπληρωθεί το «παζλ» με τις υποψηφιότητες που θα στηρίξουν τα πολιτικά κόμματα, στις 13 περιφέρειες της χώρας, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τις υπάρχουσες πληροφορίες και ενόψει των σχετικών ανακοινώσεων που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ την Κυριακή, στο Εθνικό του Συμβούλιο, ο χάρτης των υποψηφιοτήτων στις περιφέρειες της χώρας διαμορφώνεται ως εξής:

Σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ στα Λεύκτρα Βοιωτίας

Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στις 6:53, με επίκεντρο 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας, στην περιοχή των Λεύκτρων Βοιωτίας, στον ανατολικό Κορινθιακό κόλπο σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε κάποια σημεία της Αττικής, ενώ δεν αναφέρθηκαν ζημιές στην περιοχή. Καθησυχαστικοί εμφανίστηκαν οι σεισμολόγοι.«Η δόνηση είχε μικρό εστιακό βάθος και σημειώθηκε νότια της Λειβαδιάς στην ακτογραμμή του Κορινθιακού Κόλπου» δήλωσε στη ΝΕΤ ο καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας

Οικονομική στήριξη - συμπαράσταση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σικυωνίων με την υπ’ αρ. 270/10 απόφασή του, αποφάσισε να θεί στην νεαρή Μιχαλοπούλου Μάρθα-Μαρία του Σταύρου, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την πτώση πεύκου στην Παναγίτσα Κιάτου, ανήμερα της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.
Καλεί έτσι τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους πολίτες του δήμου να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί από την οικογένειά της στην ALPHA BANK με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας της. Ο τραπεζικός λογαριασμός, είναι ο εξής:
«ALPHA BANK: 148-002101-1771-94
MΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»
Ας στηρίξουμε όλοι την πρωτοβουλία αυτή

Βουδιστές στα Γελληνιάτικα. Άλογα ασυγκράτητα οι σκέψεις τους


ΑΡΘΡΟ του Στέλιου Μάρκελλου
υπ βουλευτή Κορινθίας της Ν.Δ
.

Τα δικά μας Γελληνιάτικα της ευλογημένης Κορινθίας επέλεξαν οι οπαδοί του Βουδισμού, για να πραγματοποιήσουν καταμεσής του Αυγούστου το Συνέδριό τους. Διάλεξαν τις άγιες μέρες της Κοιμήσεως της Παναγίας, για να διαλογιστούν τα δικά τους.

Οι Υποψηφιότητες στο Δήμο Καλαβρύτων


ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ

Τη διακήρυξη της παράταξής του «Ανεξάρτητη δημοτική πρωτοβουλία», έδωσε χθες στη δημοσιότητα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Χρήστος Παπαδάτος.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της διακήρυξης, ο κ. Παπαδάτος υπόσχεται μια δημοτική αρχή που θα

Χτυπήματα «κάτω από τη μέση» στο Ξυλόκαστρο - «Δεν φεύγει όσο και να χτυπιούνται»





Αγεφύρωτο χάσμα φαίνεται ότι αρχίζει να χωρίζει πλέον δύο υποψήφιους Δημάρχους στο Ξυλόκαστρο, τον ανεπίσημα "χρισμένο" από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Αντ. Κλαδούχο και τον ανεξάρτητο, νυν Δήμαρχο Ευρωστίνης Ν. Κουρτζή.