Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πέλοπας Κιάτου νίκησε 1 - 0 τον Αστέρα σε φιλικό

Σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στο Ξυλόκαστρο , ο Πέλοπας Κιάτου επικράτησε με 1 - 0 του Αστέρα Δερβενίου ύστερα από αμφίροπη αναμέτρηση

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ




Τετάρτη 1/9/2010



"Ο Νίκος Ταγαράς είναι μία σπουδαία προσωπικότητα στο χώρο της Ελληνικής Περιφέρειας και της Αυτοδιοίκησης.

Υπηρέτησε τον κορινθιακό λαό και την Αυτοδιοίκηση με εξαιρετική επιτυχία και από διάφορες θέσεις. Κυρίως, από αυτή του Αιρετού Νομάρχη Κορινθίας τα τελευταία οκτώ χρόνια.
Η αγάπη του λαού της Κορινθίας προς το πρόσωπό του έχει εκδηλωθεί επανειλημμένα, κατά τον πλέον τιμητικό τρόπο.
."

69χρονος Πατρινός έπεσε από την γέφυρα του Ισθμού


Ένας 69χρονος συνταξιούχος ναυτικός ο Χ. Κ. από την Πάτρα έβαλε σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την γέφυρα του Ισθμού. Μία γυναίκα με το που τον είδε αντιλήφθηκε ποια ήταν η πρόθεσή του και ειδοποίησε την αστυνομία. Πριν ακόμα φτάσουν οι αστυνομικοί αυτός έπεσε στο κενό. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Ο αδερφός του έφτασε πρώτος στο νοσοκομείο όπου και τον αναγνώρισε. Για την ώρα κανένας δεν μπορεί να πει κάτι σε ότι έχει να κάνει με τα αίτια που οδήγησαν τον 69χρονο σε αυτή την πράξη καθώς δεν άφησε κάποιο σημείωμα. Την προανάκριση έχει αναλάβει ο λιμενικός σταθμός Ισθμίων.

Ο Νίκος Ταγαράς υποψήφιος ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ με τον Δημήτρη Δράκο.



Την απόφασή του να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Κορινθία με τον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο ανακοίνωσε ο Νίκος Ταγαράς πριν από λίγο.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Ενημερώνουμε ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος λειτουργεί ήδη πολιτικό γραφείο στην Τρίπολη, στη διεύθυνση Ισαάκ και Σολωμού 20, 4ος όροφος, ΤΚ 22100, στην Πλατεία Πετρινού, δίπλα στο Μαλλιαροπούλειο.
Στο γραφείο στεγάζεται και το εκλογικό του επιτελείο.
Οι κεντρικές γραμμές τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι 2710.230263 και 2710.230264. Συμπληρωματικές τηλεφωνικές γραμμές, οι οποίες λειτουργούν και ως φαξ, είναι οι 2710.232251 και 2710.223393. H διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι info@ddrakos.gr.

«Out of the Blue» η εκπομπή της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας αύριο στις 5 μ.μ.on air


«Out of the Blue» είναι ο τίτλος της ραδιοφωνικής εκπομπής της των νέων ΟΝΝΕΔ Κορινθίας που θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη από τις 17.00 έως τις 19.00 από τον ραδιοφωνικό σταθμό F1 της Κορίνθου που εκπέμπει στους 101,1 ΜΗΖ στη μπάντα των FM. Πρόκειται για μια εκπομπή πολυθεματική, με νέα πρόσωπα και διαφορετικό στυλ.
Την εκπομπή επιμελούνται ο Τάσος Σκούρτης, η Κατερίνα Οικονόμου, η Ντιάνα Πέππα και ο Στέλιος Ρούκης. Πρεμιέρα της εκπομπής αύριο το απόγευμα ακριβώς στις 5 στον F1 101,1! , μείνετε συντονισμένοι , δυναμώστε τον ήχο του ραδιοφώνου σας και καλή ακρόαση! Μην τη χάσετε !

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου για τις οφειλές στη ΔΕΗ

Απαντώντας στις καταγγελίες του Δ. Σκούρα για τις οφειλές του Δήμου προς τη ΔΕΗ, ο Δήμαρχος Α. Κλαδούχος μεταξύ άλλων αναφέρει:

Ποιός να πιστέψει τώρα τον κ. Αντώνη Κλαδούχο;

ΓΡΑΦΕΙ:Ο Παναγιώτης Καλύβας

Σχόλια για την Ανακοίνωση του Απερχόμενου και Υποψηφίου Δημάρχου κ. Αντώνη Κλαδούχου για διάλογο και σύνθεση απόψεων.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος διένειμε σπίτι – σπίτι μία προσωπική ανακοίνωσή του.
Θεωρούμε χρήσιμο να σχολιάσουμε μόνο ένα σημείο της ανακοίνωσης.