Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ

ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Γ. ΚΟΝΤΟΝΗΕφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 31/8/2010 στον τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» και στο δημοσιογράφο Γιώργο Κοντονή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος.

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πιο αναλυτικά, αναφερόμενος στην κρισιμότητα της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ

Τρίτη 31/8/2010
Το πρωί της Τρίτης 31/8.2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος πραγματοποίησε ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση στον σταθμό «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Κοντονή «Κάθε Μέρα Παντού».

Πολύ μπροστά ο Κλαδούχος…!

ΠΗΓΗ :korinthix.blogspot.com

Οι Υποψήφιοι δήμαρχοι στη Πελοπόννησο που θα δώσει στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ στο Λουτράκι, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ στη Βόχα.


Την επόμενη δόση πλέον των 70 υποψηφίων δημάρχων αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ*
Τα ονόματα "έκλεισαν" τις προηγούμενες ημέρες από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων και μετά από τον τελικό έλεγχο του Μεγάρου Μαξίμου πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα σύμφωνα με

Παγκόσμια «φουγάρα» οι Ελληνίδες

Οι Ελληνες και το κάπνισμα…ΠΗΓΗ : ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ

ΑΠΟ αύριο, λοιπόν, οριστικό «στοπ» στο κάπνισμα. Ετσι τουλάχιστον υποστηρίζει η αρμόδια υπουργός Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου, η οποία επικαλείται και τον αυστηρό νόμο που ψήφισε η Βουλή.
Είμαστε η τελευταία ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει εφαρμόσει ακόμα την απαγόρευση του καπνίσματος!..
Γνωστό είναι επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ: Οι Ελληνίδες είναι πρώτες καπνίστριες στον κόσμο ολόκληρο!!! (Ενώ οι Ελληνες καπνιστές είναι τέταρτοι!).

2η Πανελλήνια Γενική Έκθεση ''Κορινθία 2010''

Η «2η Πανελλήνια Έκθεσης Κορινθία 2010» προϊόντων, εμπορίου, τουρισμού, εξοπλισμού επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών και κατοικίας διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Δυναμική παρουσία της ΟΝΝΕΔ στο συνδυασμό του Κ. Γιώτη στην Κορινθο

Μέσα από την ιστοσελίδα της ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ανακοίνωσε σήμερα την κάθοδό του στις εκλογές του Νοεμβρίου , ο Νίκος Κούτουλας, Γραμματέας του τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ στο δήμο Άσσου - Λεχαίου και μέλος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Κορινθίας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων με το συνδυασμό του Κώστα Γιώτη «Ο Δήμος μπροστά»

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑΓΑΡΑ

Να είναι υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές


ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤHΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΑΓΑΡΑ απο DRTV
Σε επιχείρηση να πεισθεί ο Νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. υπό τον Δημήτρη. Δράκο στις Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου έσπευσαν το Σαββατοκύριακο στην Κορινθία ο αρχηγός του κόμματος Αντώνης Σαμαράς αλλά και σχεδόν το υπόλοιπο ηγετικό τιμ του κόμματος που προέρχεται από την Πελοπόννησο με τον Σταύρο Δήμα  τον Ανδρεα Λυκουρέντζο και τον Κώστα Κόλλια.

Αντιδρούν στην απαγόρευση του καπνίσματος


«Με τον αντικαπνιστικό νόμο συμφωνούμε επί της αρχής και επί της ουσίας. Διαφωνούμε,