Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ατρόμητος – ΠΑΟ 1 - 1

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΟ, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πρώτο του φιλικό τεστ επί ελληνικού εδάφους.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Για μια ακόμη φορά δίνει μάχη για τη ζωή του ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», εισήχθη σε ιδιωτική κλινική στο Νέο Ηράκλειο, καθώς υπέστη νέα λοίμωξη του αναπνευστικού.Στο νοσοκομείο τον μετέφεραν η σύζυγός του Μαρία και ο γιος του, που δεν λείπουν στιγμή από κοντά του.

Ο Καφαντάρης επέστρεψε στην Κόρινθο


Φιλικό με Θρασύβουλο το Σάββατο



Επέστρεψε μετά από ενός έτους «περιπλάνηση» σε Ρόδο και Βύζαντα , στην «Μπάρτσα» , ο 25χρονος Ξυλοκαστρίτης φορ Μιχάλης Καφαντάρης . Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΠ Κόρινθος ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους..

Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Σκούρα για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας


Νέες και Νέοι συνδημότες του νέου μεγάλου και δύσκολου Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,
Δοθέντος ότι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει κηρύξει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας ως αφετηρία εορτασμού του Έτους Νεολαίας, νιώθουμε την ανάγκη να σας απευθύνουμε τις ευχές και τους προβληματισμούς μας.

10.000 προσκυνητές στη Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά στην Τουρκία!


Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα τον Δεκαπενταύγουστο. 87χρόνια μετά από το 1922 θα λειτουργήσει η ιστορική μονή τον Δεκαπενταύγουστο . Την Θεία λειτουργεία θα τελέσει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Πρώτο φιλικό απόψε στην Ελλάδα ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (21:00).

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΥΞ"


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ

Τον Αύγουστο του 2001, κυκλοφόρησε στην Ανατολική Αιγιάλεια, το πρώτο τεύχος της πολιτικής και πολιτισμικής εφημερίδας «Στύξ». Εκδότης ο Βασίλης Αντωνίου, δημιούργησε για πρώτη φορά με την εφημερίδα «Στύξ» το 2001, μια σύγχρονη τοπική εφημερίδα, εξασφαλίζοντας έγκυρη , έγκαιρη και συνεχή ενημέρωση για τους κατοίκους της Ανατολικής Αιγιάλειας και όχι μόνο, με στόχο τη δημιουργία ενημερωμένων κι ενεργών πολιτών στην περιφέρεια .

Έκθεση Ζωγραφικής του Γιώργου Αγγελετόπουλου στο Δερβένι

Η έκθεση έχει δύο ενότητες. Η πρώτη περιλαμβάνει ζωγραφισμένες γκραβούρες από την Ελλάδα του 19ου αιώνα. Η δεύτερη περιλαμβάνει τοπία από νησιά της Ελλάδας, σκηνές καθημερινής ζωής, παιδικές μνήμες.

Περίοδος Έκθεσης : 9 έως 16 Αυγούστου 2010 στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου (Ισόγειο Αίθουσα Β)

Ώρες λειτουργίας έκθεσης : 10.00π.μ. - 02.00μ.μ.
: 06.00μ.μ. – 11.00μ.μ.


Ο Γιώργος Αγγελετόπουλος γεννήθηκε στο Δερενι και ειναι Καρδιολόγος Αν. Διευθυντής, υπεύθυνος

ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣΤΡΑ ΑΠΟΨΕ



ΠΗΓΗ : Καθημερινή

Οσοι βρίσκονται μακριά από τη φωτορύπανση των πόλεων, το σημερινό και αυριανό βράδυ θα δουν ένα θέαμα χωρίς προηγούμενο, αρκεί να γυρίσουν το βλέμμα προς τον ουρανό.

Το Καραϊσκάκη θα γεμίσει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρόμα

Ο αφόρητος καύσωνας δεν εμπόδισε τους περίπου 2.000 φίλους του Ολυμπιακού να βρεθούν χθες στα εκδοτήρια του σταδίου Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον επικείμενο φιλικό αγώνα με τη Ρόμα. Ο ίδιος αριθμός πέρασε από τα εκδοτήρια την Τρίτη. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι 20.000 φίλοι του "Θρύλου" Θα βρεθούν την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα υπό την καθοδήγηση του προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στην έξοδο χιλιάδες εκπαιδευτικοί λόγω του νέου ασφαλιστικού



Λύση για να αποφευχθούν τουλάχιστον 9.000 κενά εκπαιδευτικών με το άνοιγμα των σχολείων αναζητεί το υπουργείο Παιδείας καθώς οι αιτήσεις συνταξιοδότησης από εκπαιδευτικούς έφτασαν τον αριθμό-ρεκόρ των 11.466.