Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ η ολοκλήρωση του φράγματος Δόξα!


ΠΗΓΗ: KORINTHIAN NEWS

Είναι απίστευτο, κι όμως αληθινό! Το μεγάλο έργο του Φράγματος Δόξα στην περιοχή του Φενεού μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά…οι αγρότες δεν μπορούν ακόμα να ποτίσουν τα χωράφια και τις καλλιέργειές τους.

Φιλική ήττα της Κορίνθου από την Παναχαϊκή


Εξελίξεις στην Κόρινθο!


Σε φιλικό αγώνα η Παναχαϊκή νίκησε στην Κόρινθο την τοπική ομάδα με το εμφατικό 4-1.

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της συμμετοχής αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές

Προσφυγή κατά της απόφασης του υπουργού Εσωτερικών που καθορίζει τα δικαιολογητικά για την αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο αλλοδαπών που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια καθώς και της εγκυκλίου για τη συμμετοχή των μεταναστών στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικράτειας ο δικηγόρος Αθηνών Ι. Ανδριόπουλος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Φιλικό τεστ με Παναχαϊκή

Φιλικό αγώνα εντός έδρας θα δώσει σήμερα το απόγευμα (18.30) η Κόρινθος κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στις 13 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία


Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας ο καθιερωμένος αγιασμός σε όλα τα σχολεία της χώρας για την καινούργια σχολική χρονιά θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Μετά τον αγιασμό, θα μοιραστούν τα βιβλία ενώ σύμφωνα με την εγκύκλιο το Υπουργείο ζητά από τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων να αποφεύγουν να θέτουν στους μαθητές τεστ σε περισσότερα του ενός μαθήματα την ίδια ημέρα και να μην ξεπερνούν τα τρία την εβδομάδα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ : «Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας είναι εξόχως τιμητική για το πρόσωπό μου…»



«Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συμπεριλαμβάνει και τη δική μου υποψηφιότητα (μεταξύ άλλων) προτείνοντας στις τοπικές κοινωνίες να μας επιλέξουν στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Καταρχήν η πρόταση της Ν.Δ. μας αιφνιδίασε ευχάριστα (όπως αναλυτικά εξηγούμε παρακάτω) καθόσον δεν είχαμε ζητήσει οποιαδήποτε κομματική στήριξη.

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 38 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


ΠΗΓΗ : πληροφορίες από αυτοδιοίκηση gr.
Όλα τα ονόματα των υποψηφίων στις 2 περιφέρειες και τους 38 «Καλλικρατικούς» δήμους της Πελοποννήσου και την κομματική τους ταυτότητα, καταγράφει στο τελευταίο ρεπορτάζ, η δημοσιογραφική ομάδα της αυτοδιοίκησης gr.

Παρελθόν ο Μπάντοβιτς από τον Ολυμπιακό

Μετά από πολυετή παρουσία στον Ολυμπιακό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποχωρεί από το «λιμάνι» καθώς αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθειά του σε άλλες ποδοσφαιρικές διαδρομές.
Ο ίδιος ο Μπάντοβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων τόνισε: